Siz de uykudan uyanıp yemek yiyor musunuz?

Kızlaar, tekrardan merhaba! Öncelikle tüm yorumlarınız için teşekkür ederim :) Ben de korktum ve tüm tahlillerimi yaptım, allaha şükür korkacak bir şey yokmuş, tüm tahlillerim temiz çıktı. Geceleri kalkmamaya, az yemeye çalıştım, birkaç günlüğüne bunları yaptım ama üçüncü gün olmadı :KK43: Az yemeye çalıştığım günlerde de ya uyuyamadım ya da kalktım ve bir şeyler az da olsa atıştırdım. Artık kendime bu psikolojik bir şey mi diye sormaya başladım, niye böyle oluyor bilmiyorum, tek bildiğim bunun hep benim için böyle olduğu, zamanında başladığım ve bitiremediğim diyetlerim gibi...

Merhaba kızlar, ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Ben de yeni başlayan bir şey var, geceleri uykumdan uyanıp yemek yiyorum bu durum beni oldukça korkutuyor. Hemen hemen her gece 1 kere uyanıp yemek yiyorum, elime ne gelirse onu yiyorum ve en kötüsü kendimi kontrol edemiyorum. Çevremde birkaç kişi ile de paylaştım ama kimse yok bana yardım olabilecek herkes şaşırıyor. Burada benimle bu durumu yaşayan birileri varsa yaşadıklarınızı benimle paylaşarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim hepinize. :)

Merhaba kızlar, ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Ben de yeni başlayan bir şey var, geceleri uykumdan uyanıp yemek yiyorum bu durum beni oldukça korkutuyor. Hemen hemen her gece 1 kere uyanıp yemek yiyorum, elime ne gelirse onu yiyorum ve en kötüsü kendimi kontrol edemiyorum. Çevremde birkaç kişi ile de paylaştım ama kimse yok bana yardım olabilecek herkes şaşırıyor. Burada benimle bu durumu yaşayan birileri varsa yaşadıklarınızı benimle paylaşarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim hepinize. :)
Aslında ben bu konuda yardımcı olabilirim.Hipnozla.Yetkinliğim ve bu konuda eğitimim vardır.

uykudan aç uyandığım çok oluyor. hatta açlıktan uyandığım bile oluyor. çok kötü bir şey. ve direk bir şey yemek için dolabı açıyorum. gece den sabaha kadar bir şey yememek lazım aslında

X