- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- Konu Sahibi sibelkelesoglu
Seker hastaligi belirtisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar, ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Ben de yeni başlayan bir şey var, geceleri uykumdan uyanıp yemek yiyorum bu durum beni oldukça korkutuyor. Hemen hemen her gece 1 kere uyanıp yemek yiyorum, elime ne gelirse onu yiyorum ve en kötüsü kendimi kontrol edemiyorum. Çevremde birkaç kişi ile de paylaştım ama kimse yok bana yardım olabilecek herkes şaşırıyor. Burada benimle bu durumu yaşayan birileri varsa yaşadıklarınızı benimle paylaşarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim hepinize. :)
1 ayda kac kilo verdiniz boyle yaparak...insülin direnci gelişmiş olmasın?
bence bi dr a görün hemen.
hamileyken bile gece yemek yemek için kalkmadım.
ama eşimle geç saatlerde çayın yanına tepiştirirdim.
1 aydır 5 ten sonra hiç birşey yemiyorum.
kendi kendime diyorum ki malianestezi sen gece orucu tutuyorsun sabah açacaksın: )))
başucunda 1 bardak su bulundur canın yemek isteyince içMerhaba kızlar, ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Ben de yeni başlayan bir şey var, geceleri uykumdan uyanıp yemek yiyorum bu durum beni oldukça korkutuyor. Hemen hemen her gece 1 kere uyanıp yemek yiyorum, elime ne gelirse onu yiyorum ve en kötüsü kendimi kontrol edemiyorum. Çevremde birkaç kişi ile de paylaştım ama kimse yok bana yardım olabilecek herkes şaşırıyor. Burada benimle bu durumu yaşayan birileri varsa yaşadıklarınızı benimle paylaşarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim hepinize. :)
1 ayda kac kilo verdiniz boyle yaparak...
Ertesi gün yediniz dimi:)Sanırım öyle yoksa gecenin bi vakti kimin aklına gelir armut ama siz öyle diyince vicdan yaptım şimdi kalkıp yesemiydim acaba
Kahvaltıdan sonra yemiştimErtesi gün yediniz dimi:)
Tamam o zamanKahvaltıdan sonra yemiştim