• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz bunu duymumuydunuz?

evet bende duydum hatta benim teyzem ve halamın kızının da 7 sene çocuğu olmadı ikiside birer ay ara ile aynı yıl evlenmişlerdi 7 sene sonra bu sefer 6 ay ara ile bebekleri oldu

bende haziranda evlendim haziranda 4 biticek yani daha
3 sene 3 ayim var :))))))
hayirli ,saglikli eli ayagi duzgun olsun onemli olan bu
ama fazlada bekletme bebisim nolur......

daha neler ya...bunu doğrulamayan kaç tane örnek tanıyorum ben.Yahu millet nerelere geldi bilimde,biz geriliyoruz heralde.Yahu biraz sabır,biraz gayret,gerisi tevekkül.Garip inançlara girmeye gerek yok ki.. Ha bunun bilimsel bir açıklaması vardır derseniz saygım sonsuz,ne bileyim belki o aylarda mevsimsel olarak gebelik zorlaşıyordur vs.Ama geyikleri ne demeye suçluyorsunuz yazık ya..

Vay Anasini Yahu Haziranda Evlendik Iyide Ben Hamile Kaldim Düştü 3.yilimda Ee şimdi Bir 7 Yil Dahami Bekliycem Vay Anam Vay

kızlar ben 2007 mayıs ta evlendim ve şuan 2 aylık hamileyim,senırım bu tezi yalancı çıkartıyorum

temmuzda 6. senemize gireceğiz az kaldı yani bu durumda bebişin gelmesine :roflol:
alemsiniz kızlar ya nereden bulursunuz bunları laelaelaelaelae

valla gerçekten çok ilginç
ilk defa duyuyorum
bende 11 haziranda evlendim ne olcak şimdi...:uhm::1shok::1shok::1shok::1shok:

ya kızlar yapmayın beeeeeee. adı ustunde geyıkk yanı GEYİK MUHABBETINDEN baska bsıey degıllllllllll sırnaşık şeylaelaelaelaelae

ya kızlar bende yırttıım ha geyiklerin çiftleşme döneminde değilmişim eee o zaman niye olmadı peki hımmm:sm_confused: ya bunlar batıl inanç aklınıza bile getirmeyin böyle şeyleri bence Allah ne zaman nasip kıset ederse:kahve:

bu söylenenlerin islamiyetle alakası yoktur bence böyle saçmam birşey için düşünüpte günaha girmeyin.
kaderinde ne yazıyorsa onu yaşarsın.ne bir gün önce ne bir gün sonra olur olucak olan.

allahın dediği olur doğru.ama ben biçok kişden bunu duyduğum için
sadece sizde biliomusunuz diye merak ettim.allah hepimize ceylan gözlü bebişler
versin innnşşşşalllahhh..

iki bayram arsında evlenme, geyik mevsimi evlenme, yarın bigün de leyleklerin göç mevsimi evlenme derler.
Siz bu batıl şeylere takılmayın....a.s

kızlar allah iyiliğinizi versin yaa gözümden yaş geldi okudukca güldüm geyiklerin ne günahını alıyoruzki olmayınca olmuyor işte:sm_confused:

Back