Sİyasi anket

Pecete34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
462
174
123
Bir derdim varı sürekli takip ederim ama oturumu her zaman açmam. Biraz önce yeni girdim ve kurallar gizlilik değiştirilmiş kesinlikle siyasi içerik yasaktır yazıyor fakat gelen mesajlarda kaç tane siyasi anket var yok Ankara adayı yok İstanbul adayı site kendisiyle çelişiyor. Yorum yaptırmayıp siyasi anket göndermek tutarlı mı

Siyaset Anketleri,Siyaset Meydanı Forumu'nda yapılıyor,Bir Derdim Var'da değil. Madem eleştireceksiniz düzgünce bakıp öyle eleştirin,yarım yamalak okumadan konu açmışsınız. Fikirlerinizi özgürce belirteceğiniz bir forum var orada,burası dert bölümü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi de bahsettiginiz foruma girilerek degil de bildirim olarak gonderiliyor anket.
Gönderiliyor da ankete tıklayınca Bir Derdim Var'a mı yönlendiriliyorsunuz,direkt olarak anketin yapıldığı Siyaset Meydanı'na açılıyor sayfa. Ayrıca anket olmaksızın da girip okuyabilirsiniz konuları,hanımefendi bilmeden öğrenmeden eleştirmiş.

Siyaset bolumunde serbest:) burda yazarsan ban ban ban

Bir derdim var forumuna geldi demedim direk bana böyle bi mesaj atıldı dedim

Bizde size anketler siyaset meydanında yapılıyor diyoruz zaten,ayrıca gidip yorum yapabiliyorsunuz seçim anketlerine.

Sevgili pro üye kurallar ve gizliliğe nerden ulaşabilirim

size siyasi bir ankette formun siyaset bölümünde ankete katılmanız önerilmiş
problem formun siyasete yasak olması mı?
eğer öyleyse bu şekilde yasak değil
sorun siyaset ise katılıp katımamakta özgürsünüz

Yanlis anlamissiniz. Siyaset rahatsiz ettiyse girmeyin. Kolay yani

Iyi de bahsettiginiz foruma girilerek degil de bildirim olarak gonderiliyor anket.
O bildiri katılım zorunlu demek değil ki, sadece 'boyle bişey de var. Bir yorumu olan var mi' diye. Sonuçta yemek anketleri de geliyor her ay, başka başka soruların bildirimi de geliyor.
Siyaset bir derdim varda yasak. Çünkü siyasetin yeri,siyaset meydanı.
Çünkü siz bir konu açarken hic provakasyon amacınız olmadan, onların ailesi bizden çok farklı,hepsi bilmmene partili deseniz inanın o kadar çok saçma mesaj alırsınız ki seven 'siz kendinizi ne sanıyorsunuz,sanki siz çok mu matahsiniz da insanları kucumsuyorsunuz' der,sevmeyen 'onlarin ailesine mi girilir,onların hepsi bilmmene bilmemne' diye geneller...sonra gelsin hanlar gelsin kilitlenen konular

Mansur Yavaş'a oy vereceğim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…