Siyaset Anketleri,Siyaset Meydanı Forum'unda yapılıyor,Bir Derdim Var'da değil. Madem eleştireceksiniz düzgünce bakın öyle eleştirin.
Gönderiliyor da ankete tıklayınca Bir Derdim Var'a mı yönlendiriliyorsunuz,direkt olarak anketin yapıldığı Siyaset Meydanı'na açılıyor sayfa. Ayrıca anket olmaksızın da girip okuyabilirsiniz konuları,hanımefendi bilmeden öğrenmeden eleştirmiş.Iyi de bahsettiginiz foruma girilerek degil de bildirim olarak gonderiliyor anket.
Siyaset bolumunde serbest:) burda yazarsan ban ban banBir derdim varı sürekli takip ederim ama oturumu her zaman açmam. Biraz önce yeni girdim ve kurallar gizlilik değiştirilmiş kesinlikle siyasi içerik yasaktır yazıyor fakat gelen mesajlarda kaç tane siyasi anket var yok Ankara adayı yok İstanbul adayı site kendisiyle çelişiyor. Yorum yaptırmayıp siyasi anket göndermek tutarlı mı
Bir derdim var forumuna geldi demedim direk bana böyle bi mesaj atıldı dedim
Bizde size anketler siyaset meydanında yapılıyor diyoruz zaten,ayrıca gidip yorum yapabiliyorsunuz seçim anketlerine.Bir derdim var forumuna geldi demedim direk bana böyle bi mesaj atıldı dedim
size siyasi bir ankette formun siyaset bölümünde ankete katılmanız önerilmişBir derdim var forumuna geldi demedim direk bana böyle bi mesaj atıldı dedim
O bildiri katılım zorunlu demek değil ki, sadece 'boyle bişey de var. Bir yorumu olan var mi' diye. Sonuçta yemek anketleri de geliyor her ay, başka başka soruların bildirimi de geliyor.Iyi de bahsettiginiz foruma girilerek degil de bildirim olarak gonderiliyor anket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?