Düşünmedim değil, el insaf önce ilk yardım denemek istedim ☺Atıp yenisini alın
Serbest,olayın şokunu atlatınca ben de gülerimPardon , gülmek serbestmi,
Canınızda sıkkın ama ...
Yüz sarkıttığı söyleniyor, iyice araşırın cildiniz hassassa morluk falan olmasınNasıl bir makine acaba hiç duymadım bile... biraz araştırayım belki ben de alırım
Çöp olacak makina büyük ihtimal ama şu an ben dahil çoğu kişinin siyah nokta vakumlayıcı arattığından eminim ...Serbest,olayın şokunu atlatınca ben de gülerim
Vakumlayınca makine, ne işe yaradığı hakkında aklına başka bişey gelmemiş. Şuan süt dökmüş kedi gibi, hiç bişey de diyemiyorumsadece savunmasini merak ettim.
Çok aşırı memnunum diyemem, imkan varsa güvenilir bir yerde cilt bakımı en mantıklısı. Pek zaman bulamadığım için bi umut almıştımÇöp olacak makina büyük ihtimal ama şu an ben dahil çoğu kişinin siyah nokta vakumlayıcı arattığından eminim ...
Yüzünüzü 10 dk buhara tutup, siyah nokta yerlerinizi kabartmadan bi işe yaramıyor. Teferruatlı, öyle aç çeksin değil. Ben önce yüzümü yıkıyorum, sonra 10_ 15 dk havluyla yüzümü buhara tabu tutuyorum. İş görüyor bi nebze hiç yoktan iyi mantığıIse yaradi mi sizde? Memnun musunuz?
Motora kaçmış sümük, çekmiyor ve ses çıkarıyor malesefŞimdi makine hiç calısmıyor mu?tam olarak problemi anlatın. Isıgı yanmıyor gbi. İçini acıp kurvalarım ben olsam da siz yapmayın tabi =) sonuc her zaman işe yaramayabiliyor.
İçi acılıp temizlenebilir. Siz bana fotosunu atın, fikir veririm size.Motora kaçmış sümük, çekmiyor ve ses çıkarıyor malesef
En son mixerimle tutkal karıştırıyordu. Tövbe eder demiştim ama yokÖzür dilerim ama benim başıma böyle bir şey gelse çok gülerdim eşimin makineyi kurcalayan halinesinirlenmeye değmez bence tatlı bir anı. Makine çalışır mı çalışmaz mi onu da bilmiyorum. Cana geleceğine mala gelsin
Hahaha bu cok iyimişEn son mixerimle tutkal karıştırıyordu. Tövbe eder demiştim ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?