- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Servisine gönderinDert mi değil mi, bana göre sinir harbi ama öfke kontrolüm yerinde neyse ki.
Arkadaşımla kahve içmeye çıktım, çocuklar evde babalarıyla. Ufak oğlumun burnu akıyor, boğaz enfeksyonu atlattık bu hastalıktan yadigar kaldı 2 gündür. Eşim de halimi gördü hadi hava al ben bakarım modunda.
Yaklaşık 1 saat sonra eve döndüm, eşim elinde makinayla bu şey nasıl çalışıyor yahu demesiyle böyle içim içime aktı, panikle karışık gittim. Bu saate kadar netten bi çözüm bulamadım. Siyah nokta vakumlayıcı makinamla bebek sümüğü çekmeye çalışmış, cihaz gitti...
Kullanan var mıdır, bu cihaz eskiye döner mi? Var mı aklınıza gelen ölüyü diriltme fikri ? Teşekkürler kk, makina elimde bakışıyoruz her türlü fikire açığız.
Vakumlayınca makine, ne işe yaradığı hakkında aklına başka bişey gelmemiş. Şuan süt dökmüş kedi gibi, hiç bişey de diyemiyorum
ya özür dilerim gülmekten gözümden yaş geldi töbeee oneydi yaDert mi değil mi, bana göre sinir harbi ama öfke kontrolüm yerinde neyse ki.
Arkadaşımla kahve içmeye çıktım, çocuklar evde babalarıyla. Ufak oğlumun burnu akıyor, boğaz enfeksyonu atlattık bu hastalıktan yadigar kaldı 2 gündür. Eşim de halimi gördü hadi hava al ben bakarım modunda.
Yaklaşık 1 saat sonra eve döndüm, eşim elinde makinayla bu şey nasıl çalışıyor yahu demesiyle böyle içim içime aktı, panikle karışık gittim. Bu saate kadar netten bi çözüm bulamadım. Siyah nokta vakumlayıcı makinamla bebek sümüğü çekmeye çalışmış, cihaz gitti...
Kullanan var mıdır, bu cihaz eskiye döner mi? Var mı aklınıza gelen ölüyü diriltme fikri ? Teşekkürler kk, makina elimde bakışıyoruz her türlü fikire açığız.
tam bir sakar şakir desenize ya aman o kadar saçma sapan konular var ki burda eşinizin tuhaf sakarlıkları nazar boncuğunuz olsun inşallah çalışır makine :)En son mixerimle tutkal karıştırıyordu. Tövbe eder demiştim ama yok
:) Banlandım yanlış yere konu açmışım. 1 gecede 2 şokya özür dilerim gülmekten gözümden yaş geldi töbeee oneydi yaDDDDDDDDDD
Gitti makinaya kıyamam![]()
geçmiş olsun gözümün önüne geliyor sürekli gülüyorum kuzenime anlattım evet doğrudur erkekler anlamıyor o bu tarz cihazlardan yapmıştır yani dedi onunda bebeği var ne ilginç ben bekar olduğum halde iki cihazıda biliorum ama erkekler tam düz mantık :):) Banlandım yanlış yere konu açmışım. 1 gecede 2 şok![]()
Oda olmamış ki kapıda gelmemi bekliyordu :)ay cok güldüm
Cocugun burnu acılmıs mı bari![]()
Sınanıyorum başka bir açıklaması yok :))))geçmiş olsun gözümün önüne geliyor sürekli gülüyorum kuzenime anlattım evet doğrudur erkekler anlamıyor o bu tarz cihazlardan yapmıştır yani dedi onunda bebeği var ne ilginç ben bekar olduğum halde iki cihazıda biliorum ama erkekler tam düz mantık :)
Ah ya bi işe yarasaydı bariOda olmamış ki kapıda gelmemi bekliyordu :)
Makinanın cihazını sümükle pert etti , bu işe yaramış :)Ah ya bi işe yarasaydı bari![]()
Kuruyunca belki calısırMakinanın cihazını sümükle pert etti , bu işe yaramış :)
Yok gitti, bilerkişi söylediKuruyunca belki calısır![]()