Siyah nokta vakum makinem

Amecey

Wake me up!
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
5.840
26.715
498
Dert mi değil mi, bana göre sinir harbi ama öfke kontrolüm yerinde neyse ki.
Arkadaşımla kahve içmeye çıktım, çocuklar evde babalarıyla. Ufak oğlumun burnu akıyor, boğaz enfeksyonu atlattık bu hastalıktan yadigar kaldı 2 gündür. Eşim de halimi gördü hadi hava al ben bakarım modunda.
Yaklaşık 1 saat sonra eve döndüm, eşim elinde makinayla bu şey nasıl çalışıyor yahu demesiyle böyle içim içime aktı, panikle karışık gittim. Bu saate kadar netten bi çözüm bulamadım. Siyah nokta vakumlayıcı makinamla bebek sümüğü çekmeye çalışmış, cihaz gitti...
Kullanan var mıdır, bu cihaz eskiye döner mi? Var mı aklınıza gelen ölüyü diriltme fikri ? Teşekkürler kk, makina elimde bakışıyoruz her türlü fikire açığız.

Nasıl bir makine acaba hiç duymadım bile... biraz araştırayım belki ben de alırım

Çöp olacak makina büyük ihtimal ama şu an ben dahil çoğu kişinin siyah nokta vakumlayıcı arattığından eminim ...
Çok aşırı memnunum diyemem, imkan varsa güvenilir bir yerde cilt bakımı en mantıklısı. Pek zaman bulamadığım için bi umut almıştım

Şimdi makine hiç calısmıyor mu?tam olarak problemi anlatın. Isıgı yanmıyor gbi. İçini acıp kurvalarım ben olsam da siz yapmayın tabi =) sonuc her zaman işe yaramayabiliyor.

Özür dilerim ama benim başıma böyle bir şey gelse çok gülerdim eşimin makineyi kurcalayan haline 😂 sinirlenmeye değmez bence tatlı bir anı. Makine çalışır mı çalışmaz mi onu da bilmiyorum. Cana geleceğine mala gelsin

Ise yaradi mi sizde? Memnun musunuz?
Yüzünüzü 10 dk buhara tutup, siyah nokta yerlerinizi kabartmadan bi işe yaramıyor. Teferruatlı, öyle aç çeksin değil. Ben önce yüzümü yıkıyorum, sonra 10_ 15 dk havluyla yüzümü buhara tabu tutuyorum. İş görüyor bi nebze hiç yoktan iyi mantığı

Özür dilerim ama benim başıma böyle bir şey gelse çok gülerdim eşimin makineyi kurcalayan haline 😂 sinirlenmeye değmez bence tatlı bir anı. Makine çalışır mı çalışmaz mi onu da bilmiyorum. Cana geleceğine mala gelsin
En son mixerimle tutkal karıştırıyordu. Tövbe eder demiştim ama yok

Back
X