Siyah nokta vakum makinem

Dert mi değil mi, bana göre sinir harbi ama öfke kontrolüm yerinde neyse ki.
Arkadaşımla kahve içmeye çıktım, çocuklar evde babalarıyla. Ufak oğlumun burnu akıyor, boğaz enfeksyonu atlattık bu hastalıktan yadigar kaldı 2 gündür. Eşim de halimi gördü hadi hava al ben bakarım modunda.
Yaklaşık 1 saat sonra eve döndüm, eşim elinde makinayla bu şey nasıl çalışıyor yahu demesiyle böyle içim içime aktı, panikle karışık gittim. Bu saate kadar netten bi çözüm bulamadım. Siyah nokta vakumlayıcı makinamla bebek sümüğü çekmeye çalışmış, cihaz gitti...
Kullanan var mıdır, bu cihaz eskiye döner mi? Var mı aklınıza gelen ölüyü diriltme fikri ? Teşekkürler kk, makina elimde bakışıyoruz her türlü fikire açığız.
Çok güldüm allah ta sizi güldürsün klasik baba halleri siniriniz geçince epey gulmüşsunuzdür sizde aklınıza geldikcede gülersiniz:KK70:

Acaba, çıkmamı alışkanlık haline getirmeyeyim diye subliminal msj mı veriyor diyecem ama yok gayet kabak gibi ortada. Makina gitti. Erkek kardeşim ilk maaşıyla alıp hediye etmişti biraz ondandı kıymeti. Yoksa büyütmem
Kıyamam. Böyle ufak tefek cihazları temizleyen, tamir eden yerler oluyor bir deneyin şansınızı.

Hahaha valla esiniz biraz benim gbi bende seviyorum ugrasmayı da neyse ki mikseri sadece kek yaparken kullanıyorum =)
Mantığını çözemedim 😊☺ iş yaparken akıl almaz şeylerden yardım alır. Bazen arkasından dolanırım, zarar gelmesin diye. Çok örnekleyebilirim ama huylu huyundan vazgeçmiyor

:KK70:ay nolur kusura bakma çok güldüm ya Allah'ta seni güldürsün 😁 inşallah herşey gönlüne göre olsun 😅

Back
X