- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
Neden ben yokken anlamıyorumAma çok mantıklı bir çözüm değil mi ?
Kızmayın adamcağız inovasyonda çığır açmış.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ben yokken anlamıyorumAma çok mantıklı bir çözüm değil mi ?
Kızmayın adamcağız inovasyonda çığır açmış.![]()
Atayımİçi acılıp temizlenebilir. Siz bana fotosunu atın, fikir veririm size.
Yalnızlık yaratıcılığı tetikler.Neden ben yokken anlamıyorum![]()
Çok güldüm allah ta sizi güldürsün klasik baba halleri siniriniz geçince epey gulmüşsunuzdür sizde aklınıza geldikcede gülersinizDert mi değil mi, bana göre sinir harbi ama öfke kontrolüm yerinde neyse ki.
Arkadaşımla kahve içmeye çıktım, çocuklar evde babalarıyla. Ufak oğlumun burnu akıyor, boğaz enfeksyonu atlattık bu hastalıktan yadigar kaldı 2 gündür. Eşim de halimi gördü hadi hava al ben bakarım modunda.
Yaklaşık 1 saat sonra eve döndüm, eşim elinde makinayla bu şey nasıl çalışıyor yahu demesiyle böyle içim içime aktı, panikle karışık gittim. Bu saate kadar netten bi çözüm bulamadım. Siyah nokta vakumlayıcı makinamla bebek sümüğü çekmeye çalışmış, cihaz gitti...
Kullanan var mıdır, bu cihaz eskiye döner mi? Var mı aklınıza gelen ölüyü diriltme fikri ? Teşekkürler kk, makina elimde bakışıyoruz her türlü fikire açığız.
Acaba, çıkmamı alışkanlık haline getirmeyeyim diye subliminal msj mı veriyor diyecem ama yok gayet kabak gibi ortada. Makina gitti. Erkek kardeşim ilk maaşıyla alıp hediye etmişti biraz ondandı kıymeti. Yoksa büyütmemYalnızlık yaratıcılığı tetikler.![]()
Bence kurtulabilir. Ben sac kurutma makinesinin içine minik kagıt kacırmıstım. İçini acıp kurtardık =)Atayım
Kıyamam. Böyle ufak tefek cihazları temizleyen, tamir eden yerler oluyor bir deneyin şansınızı.Acaba, çıkmamı alışkanlık haline getirmeyeyim diye subliminal msj mı veriyor diyecem ama yok gayet kabak gibi ortada. Makina gitti. Erkek kardeşim ilk maaşıyla alıp hediye etmişti biraz ondandı kıymeti. Yoksa büyütmem
Alemsiniz.insallah bu son vakası olurEn son mixerimle tutkal karıştırıyordu. Tövbe eder demiştim ama yok
Açma yeri yok, yani vida yeri yok. Açılmıyor sağlık olsun demekten başka yolum yok gibiBence kurtulabilir. Ben sac kurutma makinesinin içine minik kagıt kacırmıstım. İçini acıp kurtardık =)
Teşekkür ederim, denemeye değerKıyamam. Böyle ufak tefek cihazları temizleyen, tamir eden yerler oluyor bir deneyin şansınızı.
İnşallah ama sanmam. Tenceremden uçan araba yapabileceğini söylemişti, umarım dalga geçiyordur dedim içimden. Sonra baktım yan tutma yerlerini söküyor ciddi ciddiAlemsiniz.insallah bu son vakası olur![]()
Gördüm biraz önce mesajınızı. Minicik de bir yer yoksa Acılmaz evet tüh =(Açma yeri yok, yani vida yeri yok. Açılmıyor sağlık olsun demekten başka yolum yok gibi
Artık geriye başka bişey bırakmadı sağolsun, hem meraklı hem eli uğursuz sanki. Dokunduğu şey bozuluyor.Çok güldüm allah ta sizi güldürsün klasik baba halleri siniriniz geçince epey gulmüşsunuzdür sizde aklınıza geldikcede gülersiniz![]()
O yokken denerim açmayı, canı çekmesin şimdi. Olacağı varsa da hepten gider ☺Gördüm biraz önce mesajınızı. Minicik de bir yer yoksa Acılmaz evet tüh =(
Hahaha valla esiniz biraz benim gbi bende seviyorum ugrasmayı da neyse ki mikseri sadece kek yaparken kullanıyorum =)O yokken denerim açmayı, canı çekmesin şimdi. Olacağı varsa da hepten gider ☺
Mantığını çözemedimHahaha valla esiniz biraz benim gbi bende seviyorum ugrasmayı da neyse ki mikseri sadece kek yaparken kullanıyorum =)
Farklı bakıs acıları iyidir aslında ne diyelimMantığını çözemedim☺ iş yaparken akıl almaz şeylerden yardım alır. Bazen arkasından dolanırım, zarar gelmesin diye. Çok örnekleyebilirim ama huylu huyundan vazgeçmiyor
Hiç ☺ Ben de gülmeye başlıyorum sanırım. Uyusun da kendime geleyimFarklı bakıs acıları iyidir aslında ne diyelim![]()
Gülün artık yapcak bişi yokHiç ☺ Ben de gülmeye başlıyorum sanırım. Uyusun da kendime geleyim![]()