Siyah nokta vakum makinem

ay nolur kusura bakma çok güldüm ya Allah'ta seni güldürsün inşallah herşey gönlüne göre olsun
Estf. Amin sizin de herşey gönlünüze göre olsun sağolun. Sanırım kilit edinmem lazım dolabım için. Yoksa çok zaiyat verecekmişim gibi

Estf. Amin sizin de herşey gönlünüze göre olsun sağolun. Sanırım kilit edinmem lazım dolabım için. Yoksa çok zaiyat verecekmişim gibi
Kiramayacagi bir kilit olsun yoksa onu da kırar yine emeline ulaşır eşiniz hele mikserle tutkal kardıktan sonra

Kiramayacagi bir kilit olsun yoksa onu da kırar yine emeline ulaşır eşiniz hele mikserle tutkal kardıktan sonra
Hadi mixeri yenilerim, diğer eşyalarımı da atıp yerine koyduğum oldu ama buna kıyamam işte.

makina çöp bence de ama eşinize de ne desem bilemedim sanırım yerinizde olsam ertesi gün gülmeye başlardım

Sonra Tuttum kendimi, ama ilk karşıma çıktığında gülmem hiç gelmedi zaten ☺
Kız allasen hediyeymis pert olmuş görünce nasıl gulcen iyi sakin olup yolmamışın adamı

Keşke konuyu elimdeki suyu içtikten sonra okusaydim
Bir süre gülmekten icemedim çünkü
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun... umarım düzelir , güzelce kurursa :)
Soranlar için makine bende de var. güzel iş görüyor bence. Duşta yüzü iyice yumuşatınca çalıştırıyorum güzel temizliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…