Estf. Amin sizin de herşey gönlünüze göre olsun sağolun. Sanırım kilit edinmem lazım dolabım için. Yoksa çok zaiyat verecekmişim gibiay nolur kusura bakma çok güldüm ya Allah'ta seni güldürsün inşallah herşey gönlüne göre olsun
İnşallah ☺ Teşekkür ederimGülün artık yapcak bişi yoksiz bir sorun bende sorucam Bi çözüm buluruz umarım =)
Çok çok teşekkür ederim. Hep birlikte çok mutlu olalım inşallh:) cok cok mutlu olun yahu.
Kiramayacagi bir kilit olsun yoksa onu da kırar yine emeline ulaşır eşinizEstf. Amin sizin de herşey gönlünüze göre olsun sağolun. Sanırım kilit edinmem lazım dolabım için. Yoksa çok zaiyat verecekmişim gibi
Hadi mixeri yenilerim, diğer eşyalarımı da atıp yerine koyduğum oldu ama buna kıyamam işte.Kiramayacagi bir kilit olsun yoksa onu da kırar yine emeline ulaşır eşinizhele mikserle tutkal kardıktan sonra
Siyah nokta olan yerlerinizi gerekli aşamalardan geçirdikten sonra, ehhhhIse yariyor mu?
Şey siyah noktalara
Sanırım götürüp, anlayan birinden yardım istemeden umudumu kesmem. Dünyanın sonu değil ama işte ☺makina çöp bence de ama eşinize de ne desem bilemedim sanırım yerinizde olsam ertesi gün gülmeye başlardım
O değilde yanında gülme de yüz bulmasinHadi mixeri yenilerim, diğer eşyalarımı da atıp yerine koyduğum oldu ama buna kıyamam işte.
Sonra Tuttum kendimi, ama ilk karşıma çıktığında gülmem hiç gelmedi zaten ☺O değilde yanında gülme de yüz bulmasin
Kız allasen hediyeymis pert olmuş görünce nasıl gulcen iyi sakin olup yolmamışın adamıSonra Tuttum kendimi, ama ilk karşıma çıktığında gülmem hiç gelmedi zaten ☺
Daha pratik, bu da ayrı haz veriyordu ☺ Sormayın, sorun da tam olarak hediye olmasıydıKız allasen hediyeymis pert olmuş görünce nasıl gulcen iyi sakin olup yolmamışın adamı
Kim hediye etti onuDaha pratik, bu da ayrı haz veriyordu ☺ Sormayın, sorun da tam olarak hediye olmasıydı
Kardeşi ilk maaşı ile almışKim hediye etti onu
Kız nere gittinDaha pratik, bu da ayrı haz veriyordu ☺ Sormayın, sorun da tam olarak hediye olmasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?