siyah beyaz mutfak için halı önerisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi grg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

grg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
15
0
36
Ankara
kızlar mutfağımı siyah beyaz yaptırıyorum mozaikler siyah beyaz gri .halı ve perde önerisine ihtiyacım var ne renk halı almam gerekiyo birde perdeler konusunda kararsızım ne renk olmalı sizce

Eklentiler

• $mozaikk.webp
    $mozaikk.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 11.985
aaa evet jaluzi iyi fikir doğru çok şık olur hemde sade durur.kırmızı objeler kullanıcamda kırmızı halı çok göz yorar gibi geldi grili beyazlı bir halı olsa acaba güzel olur mu çok mu soluk durur

15 gün sonra evleniyorum ben evimi komple siyah beyaz gri yaptım.Mutfağım gri ağırlıklı.Halıyı beyaz gri yoğun olmak üzere beyaz gri siyah karışımı seçtim hiçte soluk durmadı bana göre ben çok sevdim tavsiye ederim. Perdemide ip perde gri renkte simli yaptırdım.Stor güzel ama kullanımı zor oluyor dediler yaptırmadım ben o yüzden o konuda bişey söyleyemicem.

Son düzenleme:
Bence gri siyah beyaz renklerde halı almalısın.beyaz renk az olsun ama çabuk kirlenir lekelenir bence.

15 gün sonra evleniyorum ben evimi komple siyah beyaz gri yaptım.Mutfağım gri ağırlıklı.Halıyı beyaz gri yoğun olmak üzere beyaz gri siyah karışımı seçtim hiçte soluk durmadı bana göre ben çok sevdim tavsiye ederim. Perdemide ip perde gri renkte simli yaptırdım.Stor güzel ama kullanımı zor oluyor dediler yaptırmadım ben o yüzden o konuda bişey söyleyemicem.

evinin resimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim.benim içinde fikir olur

Konu icerik nedeniyle "Halılar, Konsol, Gümüşlükler" basligina tasinmistir.
Bilginize..

aaa evet jaluzi iyi fikir doğru çok şık olur hemde sade durur.kırmızı objeler kullanıcamda kırmızı halı çok göz yorar gibi geldi grili beyazlı bir halı olsa acaba güzel olur mu çok mu soluk durur

o zaman bence siyah yoğunlukta kırmızı desenli bir halı al mutfak halısı inanılmaz kirleniyo çünkü...

siyah beyaz mozaikler varsa evdee ou açıcak renkte renkler daha uyugun olurr mor griii yada kırmızı beyaz haılarrr gibiii

Back
X