• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah beyaz aşk hikayemiz:)

eşyaların çok güzeell cnm güzel günlerde, huzurla, mutlulukla eskitin inşaAllah..
salonundaki saate ben de bayıldım, nereden aldın acaba cnm?

eşyaların çok güzeell cnm güzel günlerde, huzurla, mutlulukla eskitin inşaAllah..
salonundaki saate ben de bayıldım, nereden aldın acaba cnm?

amin canım cok tşk evkurdan k.validemin ev hediyesi kampanya var şuan yarı fiyatına 340 yerine 198 tl bilgine cnm (bu arada gri olanı yazdım) beyaz küçük odamın saati

Son düzenleme:
Canım diğer saat beyaz olan kücük odamın saati bu k.validemin hediyesi şamdan ve mumlukların takımı yani o yüzden nasıl kaldırayım kağıt biraz aceleye geldi gecen hafta ev kuranı yaptığımızdan daha açık renk bulamadım hava muhalefetinden :50: yaza doğru değiştirebilirm kağıdı konsoldaki örtüde mevlütten dolayı yeni gelin olunca evde hiç dantel yok bari bunlar olsun diye serili canım :1: çooook teşekkr yorumların için

tatlım duvar kağıdını beğendim sade ve şık. üzerinde asılı duran saati olmamış. diğer saat çk güzel ama kayınvalidenin hediyesiysede haklısın kaldırmak olmaz en iyisi sen ona başak boş bi duvar bul canm . evin süper yaaa bayıldımm inş. benimde olur bi gün :)

tatlım duvar kağıdını beğendim sade ve şık. üzerinde asılı duran saati olmamış. diğer saat çk güzel ama kayınvalidenin hediyesiysede haklısın kaldırmak olmaz en iyisi sen ona başak boş bi duvar bul canm . evin süper yaaa bayıldımm inş. benimde olur bi gün :)

evet cnm olmuyor evlenince anlayacaksın :) malesef evim çok küçük boş duvar yok :) şu an saatin olduğu duvarada sağ köşesine çoklu resim çerçevesi aldım siyah ve beyaz onların resimlerinide bastırınca sizlere resmini atıcam,olur canım hemde daha iyileri güzelleri inşallah

cnm evin çok şık o kırmızı sade kanepen bile diğer kombinlerinle çok şık durmuş.beyaz saatini nerden aldın çok beğendimmmm.güle güle oturrr

cnm evin çok güzel güle güle otur.o kırmızı sade kanepen bile diğer kombinlerinle çok şık durmuş.o beyaz saati nerden aldınn bayıldım daaaa

Maşallahh :nazar: Güle güle oturmanızı nasip etsin güzel Allah'ım :34:

Güle güle oturun evinizde..siyah ile beyazın uyumu herzaman güzel...

salonun zaten çok küçük birde konsol almasaydın keşke, tv üniteside çok kalabalık durmuş küçük odalarda güzel olmuyor.. tv ünitesi yerine tv sehpası alsaymışsın keşke, eğer henüz evlenmediysen ve değiştirme şansın varsa değiştirmeni tavsiye ederim, orta sehpada gereksiz bir kalabalık yapmış ortada. bende almıştım o orta sehpanın aynısından bellonadan, ama kalabalık yapmasın diye iade ettim, aldılar.. eşyaların güzel ama ortaya çıkamamış sıkış tepiş duruyor hepsi.

konsol olmasaydı o tekli koltuk orda çok daha güzel olurdu..

Son düzenleme:
salonun zaten çok küçük birde konsol almasaydın keşke, tv üniteside çok kalabalık durmuş küçük odalarda güzel olmuyor.. tv ünitesi yerine tv sehpası alsaymışsın keşke, eğer henüz evlenmediysen ve değiştirme şansın varsa değiştirmeni tavsiye ederim, orta sehpada gereksiz bir kalabalık yapmış ortada. bende almıştım o orta sehpanın aynısından bellonadan, ama kalabalık yapmasın diye iade ettim, aldılar.. eşyaların güzel ama ortaya çıkamamış sıkış tepiş duruyor hepsi.

konsol olmasaydı o tekli koltuk orda çok daha güzel olurdu..

salon çok küçük değil 20 m2 mutfağım küçük olduğu için tabak bardak vs.koymak için malsef yerim yoktu sonuçta herzaman burda oturacak değilm o yüzden beğendiklerimi kullanışlı olanları almayı tercih ettim tv ünitesi çok işimi görüyor bardak vs.iyiki almışım diyorum ilk önce sehpa düşünmüştüm bende ama sığmıyor hala inanki :1:orta sehpada misafirlerim gelince aparatif atıştırmak için cok ii oluyor kuruyemiş meyve v.s.çook tşk ederim cnm yorumlarına

cnm evin çok şık o kırmızı sade kanepen bile diğer kombinlerinle çok şık durmuş.beyaz saatini nerden aldın çok beğendimmmm.güle güle oturrr

çok teşekkür ederim cnm t-shoptan almıştım nişanlıyken 1 sene kadar oldu

salon çok küçük değil 20 m2 mutfağım küçük olduğu için tabak bardak vs.koymak için malsef yerim yoktu sonuçta herzaman burda oturacak değilm o yüzden beğendiklerimi kullanışlı olanları almayı tercih ettim tv ünitesi çok işimi görüyor bardak vs.iyiki almışım diyorum ilk önce sehpa düşünmüştüm bende ama sığmıyor hala inanki :1:orta sehpada misafirlerim gelince aparatif atıştırmak için cok ii oluyor kuruyemiş meyve v.s.çook tşk ederim cnm yorumlarına

ilk evlendiğimde benim de salon eşyalarım biraz sıkışık duruyorlardı cnm, zamanla daha geniş alanlara serersin eşyalarını inşaAllah..
ben de beyaz saati beğenmiştim salondaki saati sen gri deyince fark ettim :1: cnm sağol bilgi için de..sevgiler..

Ben gerçekten çok beğendm huzurla otur evinde inşallah :) darısı başıma :34: Bu arada ben oturma odan hakkında yorum yapmak istiyorum...Gerçekten şahane olmuş o tv nin yeri aksesuarlar özelllikle kırmızı avize (lamba) herşey harika ayrıca halıyıda bi ayrı beğendim :34: Sanırım ben olsam o odadan çıkmazdım :34:

Ben gerçekten çok beğendm huzurla otur evinde inşallah :) darısı başıma :34: Bu arada ben oturma odan hakkında yorum yapmak istiyorum...Gerçekten şahane olmuş o tv nin yeri aksesuarlar özelllikle kırmızı avize (lamba) herşey harika ayrıca halıyıda bi ayrı beğendim :34: Sanırım ben olsam o odadan çıkmazdım :34:

çok tşk ederim cnm evim biraz küçük ancak bu kadar yer bulabildim eşyalarıma beğenmene sevindim daha iyileri inşallah senin olur kışın bu odadayım bende kücücük hemen ısınıyor :1:sevgiler

evin cok soğuk. yani renkler hep aynı hep aynı .biraz kontrast yapsaymışsın keşke.
siyah beyaz a uyumlu bi sürü kombin var.
güle güle oturun inşallah

Back
X