- 29 Aralık 2007
- 3.396
- 1.094
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşyaların çok güzeell cnm güzel günlerde, huzurla, mutlulukla eskitin inşaAllah..
salonundaki saate ben de bayıldım, nereden aldın acaba cnm?
Canım diğer saat beyaz olan kücük odamın saati bu k.validemin hediyesi şamdan ve mumlukların takımı yani o yüzden nasıl kaldırayım kağıt biraz aceleye geldi gecen hafta ev kuranı yaptığımızdan daha açık renk bulamadım hava muhalefetindenyaza doğru değiştirebilirm kağıdı konsoldaki örtüde mevlütten dolayı yeni gelin olunca evde hiç dantel yok bari bunlar olsun diye serili canım
çooook teşekkr yorumların için
tatlım duvar kağıdını beğendim sade ve şık. üzerinde asılı duran saati olmamış. diğer saat çk güzel ama kayınvalidenin hediyesiysede haklısın kaldırmak olmaz en iyisi sen ona başak boş bi duvar bul canm . evin süper yaaa bayıldımm inş. benimde olur bi gün :)
allah icine sindirsin cok güzel bir ev....![]()
salonun zaten çok küçük birde konsol almasaydın keşke, tv üniteside çok kalabalık durmuş küçük odalarda güzel olmuyor.. tv ünitesi yerine tv sehpası alsaymışsın keşke, eğer henüz evlenmediysen ve değiştirme şansın varsa değiştirmeni tavsiye ederim, orta sehpada gereksiz bir kalabalık yapmış ortada. bende almıştım o orta sehpanın aynısından bellonadan, ama kalabalık yapmasın diye iade ettim, aldılar.. eşyaların güzel ama ortaya çıkamamış sıkış tepiş duruyor hepsi.
konsol olmasaydı o tekli koltuk orda çok daha güzel olurdu..
cnm evin çok şık o kırmızı sade kanepen bile diğer kombinlerinle çok şık durmuş.beyaz saatini nerden aldın çok beğendimmmm.güle güle oturrr
Allah huzurla yaşamayı nasip etsin. Maşaallah çok güzeller.. Kanepenin markası nedir.. Kaça aldın.
Güle güle oturun evinizde..siyah ile beyazın uyumu herzaman güzel...
salon çok küçük değil 20 m2 mutfağım küçük olduğu için tabak bardak vs.koymak için malsef yerim yoktu sonuçta herzaman burda oturacak değilm o yüzden beğendiklerimi kullanışlı olanları almayı tercih ettim tv ünitesi çok işimi görüyor bardak vs.iyiki almışım diyorum ilk önce sehpa düşünmüştüm bende ama sığmıyor hala inankiorta sehpada misafirlerim gelince aparatif atıştırmak için cok ii oluyor kuruyemiş meyve v.s.çook tşk ederim cnm yorumlarına
Ben gerçekten çok beğendm huzurla otur evinde inşallah :) darısı başımaBu arada ben oturma odan hakkında yorum yapmak istiyorum...Gerçekten şahane olmuş o tv nin yeri aksesuarlar özelllikle kırmızı avize (lamba) herşey harika ayrıca halıyıda bi ayrı beğendim
Sanırım ben olsam o odadan çıkmazdım
![]()