Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz duvar saatini beğendim siyah beyazı sevmiyorum dekorasyonda ama kırmızı kanepeyi beğendim güle güle oturun
yorum yapmamızı istediğin için kırılmıyacağını düşünerek yazıyorum
ev dekorasyonunda doğru renkler ve dokular birlikte kullanılırsa sıcak ve huzurlu mekanlar yaratılabilir.
Sen mobilyalarını lake sectiğinden ve evde hiç sıcak renk olmadığından bence yorucu bir ev olmuş![]()
Senin salonunda benim salonum gibi çok küçük eşya sığdıramıyoruz maalesef.koltukta nasibini almış..
Benimse gümüşlük ile konsol oturma odamda parça pinçik ev küçük olunca böyle oluyor...ama eşyaların güzel beğendim ben..güle güle kullan bu ara koltuğun yerini değiştir..
canım çokkk begendim ben tüm detaylar çok güzel saatine varana kadar renkler herşeyresimler karanlık biraz ama olsun ben onların nasıl durdugunu tahmin ediyorum çok şık hepsi güzel güle oturun cnm
![]()
siyah beyaz her zaman uyumlu renklerdir.kırmızı koltukların harika.siyah beyaz saatinede bayıldım doğrusu.güle güle otur
canım evin güzel,güle güle otur,misafir odan sanki biraz herşey iç içe sanki,saatine bayıldım mutlulukla otur![]()
küçük evi yerleştirip dizayn etmek çok zordur bilirim ama herşey yerli yerinde güzel güle güle oturun cnm.