• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah beyaz aşk hikayemiz:)

beyaz duvar saatini beğendim siyah beyazı sevmiyorum dekorasyonda ama kırmızı kanepeyi beğendim güle güle oturun

yorum yapmamızı istediğin için kırılmıyacağını düşünerek yazıyorum
ev dekorasyonunda doğru renkler ve dokular birlikte kullanılırsa sıcak ve huzurlu mekanlar yaratılabilir.
Sen mobilyalarını lake sectiğinden ve evde hiç sıcak renk olmadığından bence yorucu bir ev olmuş:(

Senin salonunda benim salonum gibi çok küçük eşya sığdıramıyoruz maalesef.koltukta nasibini almış..
Benimse gümüşlük ile konsol oturma odamda parça pinçik ev küçük olunca böyle oluyor...ama eşyaların güzel beğendim ben..güle güle kullan bu ara koltuğun yerini değiştir..

canım çokkk begendim ben tüm detaylar çok güzel saatine varana kadar renkler herşey:16:resimler karanlık biraz ama olsun ben onların nasıl durdugunu tahmin ediyorum çok şık hepsi güzel güle oturun cnm:16:

siyah beyaz her zaman uyumlu renklerdir.kırmızı koltukların harika.siyah beyaz saatinede bayıldım doğrusu.güle güle otur

yorum yapmamızı istediğin için kırılmıyacağını düşünerek yazıyorum
ev dekorasyonunda doğru renkler ve dokular birlikte kullanılırsa sıcak ve huzurlu mekanlar yaratılabilir.
Sen mobilyalarını lake sectiğinden ve evde hiç sıcak renk olmadığından bence yorucu bir ev olmuş:(

tabiki kırılmadım cnm çok teşekkür ederm kırmızı ve gri tonları ile kombin ettim çünkü gri aksesuarların hepsi kayınvalidemin hediyesi senin önerilerin nedir merak ettim :1:

Senin salonunda benim salonum gibi çok küçük eşya sığdıramıyoruz maalesef.koltukta nasibini almış..
Benimse gümüşlük ile konsol oturma odamda parça pinçik ev küçük olunca böyle oluyor...ama eşyaların güzel beğendim ben..güle güle kullan bu ara koltuğun yerini değiştir..

teşekkürler canm berjerin yerini değiştirdim kışın oturma odasındayım diye buranın kapasını kapatmak için konsola yanaştırdım normalde daha arası açık oluyor ama başka yer daha ii olur dersen önerine açığım

canım çokkk begendim ben tüm detaylar çok güzel saatine varana kadar renkler herşey:16:resimler karanlık biraz ama olsun ben onların nasıl durdugunu tahmin ediyorum çok şık hepsi güzel güle oturun cnm:16:

çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :1::1:

siyah beyaz her zaman uyumlu renklerdir.kırmızı koltukların harika.siyah beyaz saatinede bayıldım doğrusu.güle güle otur

bende cok beğeniyorm göz yormayan renkler,kırmızı koltuklarım ayrıca tşk ediyor sana :1: saati eve gelen herkes soruyor çok sevindim beğenmene seninde evimde yeni değişikler yaptım yatak odam banyomu en kısa zamanda ekleyeceğim

canım evin güzel,güle güle otur,misafir odan sanki biraz herşey iç içe sanki,saatine bayıldım mutlulukla otur:16:

küçük evi yerleştirip dizayn etmek çok zordur bilirim ama herşey yerli yerinde güzel güle güle oturun cnm.

canım evin güzel,güle güle otur,misafir odan sanki biraz herşey iç içe sanki,saatine bayıldım mutlulukla otur:16:

evet canım salonum birazda masamın büyük olması nedeniyle (dikdörtgen )zorluk yaşıyorum keşke kare alsaymışım diye dövünüyorum şimdi

küçük evi yerleştirip dizayn etmek çok zordur bilirim ama herşey yerli yerinde güzel güle güle oturun cnm.

evet cnm birşey beğenirsin ama alamazsın evde yer var mı dersin ve içinde kalır :43: cok teşekkür ederm canım

Back
X