siyah beyaz aşk hikayemiz:)

elifay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
804
305
123
kızlar merhaba yorumlarınız benim için çok önemli beğendiğiniz beğenmediklerinizi sölerseniz çok sevinirim daha iyileri inşallah sizlerin olur sevgile $DSCN5974.webp$DSCN5984.webp$DSCN5983.webp$DSCN5982.webp$DSCN5981.webp$DSCN5980.webp$DSCN5979.webp$DSCN5978.webp$DSCN5977.webp$DSCN5976.webp$DSCN5975.webp$DSCN5973.webp$DSCN5986.webpr

kızlar resimler biraz karşık olmuş:35::25: beyaz saat ve kanepelr küçük odama ait yeni evlenecekler yada fikir için sormak istedğiniz olursa seve seve cevaplarm:16:

evin cok guzle iyi gunlerde otur,nacizane tavsiyem o desenli tekli koltuk ,masa ile dolap arasinda cok tikis tikis olmus,ben ce sen ona guzel bir kose bul,o kosede ne kitaplar n kahveler yudumlanir valla,koltukda cok guzel zaten, o arada koltugun ruhu kaybolmus canim ya:)sen ona iyisi mi baska bir yer bul:)sevgiler

Son düzenleme:
evin cok guzle iyi gunlerde otur,nacizane tavsiyem o desenli tekli koltuk ,masa ile dolap arasinda cok tikis tikis olmus,ben ce sen ona guzel bir kose bul,o kosede ne kitaplar n kahveler yudumlanir valla,koltukda cok guzel zaten, o arada koltugun ruhu kaybolmus canim ya:)sen ona iyisi mi baska bir yer bul:)sevgiler

Koltuğu çookk beğendim. Bende yerleştirildiği yeri uygun bulmadım.Onun dışında eviniz çok hoş. :9:
Güle güle oturun.:16:

çok teşekkür ederm canm ama başka yer bulamadım salonum 20 m2 sizce neresi olabilir konsolumla masa arası mesafe dar konsolda biraz uzun ve geniş masamda 1,50 cm kızlar sizce nasıl değiştirebilrm peki fikirleriniz 3 lü koltuğun arkası fransız balkon

arkadaşlara katılıyorum bencede tekli koltuk çok hoş gerçekten, bide onun üzerinde kırmızı minder süper olurdu..salonuna renk de vermiş olursun.güle güle otur evinde:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlara katılıyorum bencede tekli koltuk çok hoş gerçekten, bide onun üzerinde kırmızı minder süper olurdu..salonuna renk de vermiş olursun.güle güle otur evinde:nazar::nazar::nazar:

cok teşekkür ederm canım hemen bu fikrini uygulamaya alıyorm kar ist.gider gitmez hemen güzel bir minder bakıcam :52:

tatlım çooookk beğendim ama iilede beğenmediğin şeyleri söyleyin diyosanız çizgili duvardaki saati kaldır canm zaten diğer saat çok güzel ve uyumlu. bide konsolun üzerindeki örtüyü kaldırmalısın bence . gerisi süper allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.

tatlım çooookk beğendim ama iilede beğenmediğin şeyleri söyleyin diyosanız çizgili duvardaki saati kaldır canm zaten diğer saat çok güzel ve uyumlu. bide konsolun üzerindeki örtüyü kaldırmalısın bence . gerisi süper allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.

Canım diğer saat beyaz olan kücük odamın saati bu k.validemin hediyesi şamdan ve mumlukların takımı yani o yüzden nasıl kaldırayım kağıt biraz aceleye geldi gecen hafta ev kuranı yaptığımızdan daha açık renk bulamadım hava muhalefetinden :50: yaza doğru değiştirebilirm kağıdı konsoldaki örtüde mevlütten dolayı yeni gelin olunca evde hiç dantel yok bari bunlar olsun diye serili canım :1: çooook teşekkr yorumların için

Back
X