Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle oturun ağzı tadıyla![]()
canım ben çok beğendim güle güle oturr
saat bir harikaaa![]()
beğenmene çok sevindim cnm beyaz olanımı beğendin griyi mi
evin cok guzle iyi gunlerde otur,nacizane tavsiyem o desenli tekli koltuk ,masa ile dolap arasinda cok tikis tikis olmus,ben ce sen ona guzel bir kose bul,o kosede ne kitaplar n kahveler yudumlanir valla,koltukda cok guzel zaten, o arada koltugun ruhu kaybolmus canim ya:)sen ona iyisi mi baska bir yer bul:)sevgiler
evin cok guzle iyi gunlerde otur,nacizane tavsiyem o desenli tekli koltuk ,masa ile dolap arasinda cok tikis tikis olmus,ben ce sen ona guzel bir kose bul,o kosede ne kitaplar n kahveler yudumlanir valla,koltukda cok guzel zaten, o arada koltugun ruhu kaybolmus canim ya:)sen ona iyisi mi baska bir yer bul:)sevgiler
ellerıne saglık cok guzel sade ve sık dosemıssınız gule gule oturunkızlar resimler biraz karşık olmuşbeyaz saat ve kanepelr küçük odama ait yeni evlenecekler yada fikir için sormak istedğiniz olursa seve seve cevaplarm
![]()
arkadaşlara katılıyorum bencede tekli koltuk çok hoş gerçekten, bide onun üzerinde kırmızı minder süper olurdu..salonuna renk de vermiş olursun.güle güle otur evinde![]()
ellerıne saglık cok guzel sade ve sık dosemıssınız gule gule oturun
tatlım çooookk beğendim ama iilede beğenmediğin şeyleri söyleyin diyosanız çizgili duvardaki saati kaldır canm zaten diğer saat çok güzel ve uyumlu. bide konsolun üzerindeki örtüyü kaldırmalısın bence . gerisi süper allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.