Hayır canım kesmemesi gerek çünkü vücudunun alması gereken bir doz var kilonla da ayarlıyor zaten bunu doktorun dört ila sekiz ay genelde sürüyor zaten tedavi kişiye göre de değişen kusma dönemi başlıyor ilk aydan sonra ama sende olacak diye birşey yok tabi dediğim gibi kişiden kişiye değişir belkide ilk ay sivilcen tamamen geçer ama dozu bitirmen gerek tabikide bu kısa bir süreç değil uzun bu yüzden sabır istiyor zahmetli zaten :)Arkadaşlar Lütfen yardım edin
Ben roaccuten kullanıyorum daha kullanalı 3 gün oldu sadece çene bölgede sivilvem car 1 ay sonra kontrole gidicem doktor sivilcelerin kendiliğinden geçtiğini görür se ilacı keser.mi ben geçse. Bile kullanmak istiyorum lütfen cevap yazın
Arkadaşlar Lütfen yardım edin
Ben roaccuten kullanıyorum daha kullanalı 3 gün oldu sadece çene bölgede sivilvem car 1 ay sonra kontrole gidicem doktor sivilcelerin kendiliğinden geçtiğini görür se ilacı keser.mi ben geçse. Bile kullanmak istiyorum lütfen cevap yazın
kızlar çıl-dı-rı-cam
lütfen bana yardım edin çok ama çok kararsızım. yüzümde bir sivilce çıkıp geçiyor ardından diğeri çıkıyor ve bu sivilceler hiçbir şekilde oynamadığım halde kırmızı leke bırakıyor! artık son çare bu ilacı kullanmaya başlayacağım galiba ama kafamda deli sorular var nolur beni aydınlatın.
kusma döneminden çok ama çok korkuyorum bu dönem ne zaman başlayıp ne zaman sönüyor ? ilaca şimdi başlasam 1 ay sonra mülakata girme gibi bir durumum var insanların karşısında sivilce patlaması yaşamış biçimde çıkmak istemiyorum. Çalışanlar makyaj yapabiliyor mu, makyajla sivilceler kamufle oluyor mu ? oldu ki şimdi bu ilaca başladım yaz dönemine sarktığımda çok zorluk yaşar mıyım? ve tabiiki tüyler meselesi jilet vurmak istemiyorum yüz için ip kullanıldığında çok kızarma oluyor mu ? birinden duydum bıyığını iple almış 2 gün kırmızı kalmış. nolur bana cevap verin o kadar kararsızımki çok korkuyorum bu ilaçtan. hele ki kusma döneminden
Bu işkenceye senelerce katlanacağına bir kaç ay katlan daha iyi seni en iyi bu konuda biz roacuttane kullananlar anlar arkadaşımkızlar çıl-dı-rı-cam
lütfen bana yardım edin çok ama çok kararsızım. yüzümde bir sivilce çıkıp geçiyor ardından diğeri çıkıyor ve bu sivilceler hiçbir şekilde oynamadığım halde kırmızı leke bırakıyor! artık son çare bu ilacı kullanmaya başlayacağım galiba ama kafamda deli sorular var nolur beni aydınlatın.
kusma döneminden çok ama çok korkuyorum bu dönem ne zaman başlayıp ne zaman sönüyor ? ilaca şimdi başlasam 1 ay sonra mülakata girme gibi bir durumum var insanların karşısında sivilce patlaması yaşamış biçimde çıkmak istemiyorum. Çalışanlar makyaj yapabiliyor mu, makyajla sivilceler kamufle oluyor mu ? oldu ki şimdi bu ilaca başladım yaz dönemine sarktığımda çok zorluk yaşar mıyım? ve tabiiki tüyler meselesi jilet vurmak istemiyorum yüz için ip kullanıldığında çok kızarma oluyor mu ? birinden duydum bıyığını iple almış 2 gün kırmızı kalmış. nolur bana cevap verin o kadar kararsızımki çok korkuyorum bu ilaçtan. hele ki kusma döneminden
sanmıyorum bende yapmadıMerhaba tesekkurler cevap verdiginiz icin bepanthol kullanıyorum fakat tüylenme yapar diye endişe içerisinde kullanıyorum yüzüm için
merhaba, bende 3 aydır kullanıyorum ilacı 3 aydırda lazer yaptırıyorum üstelik yüzümede yaptırıyorum vücudumada hiçbir sorunda çıkmadı. işinin ehli biri yaparsa sorun çıkmaz bence. benim tedavimi yapan cildiyeci yapıyor lazerimi. evde yapmanı tavsiye etmem sonuçta onunda dozu önemli ayarlayamayabilirsinArkadaşlar bişey sorucam.
Bu hapı kullanırken evde kendisi laser yapanınız oldu mu hiç?
Normal de ağda da yasak diye biliyorum ama sormak istedim? Acil cevaplarınızı bekliyorum.
kızlar çıl-dı-rı-cam
Benimde son çara başladığım ilaç. Yüzünü mineral bi fondötenle mesela mac ile kapatabilirsin. Benim doktorum bana ğazartesi iki carsamba bir cuma iki 20 mg verdi herkesden az ve haftanın üc günü alıyorum kısa biz kusma yasadım ve bitti suan suratım leke icinde oda kapanıyor. Doktorum sabah aksam da kullansan bu sekilde kullansan da aynı etki dedi. Önemli olan dozu tamamlamak. Ve inan hic yan etki yasamadım abartı. Dudaklarım hafif çatlıyor nemlendiriyorum geciyorum elimin üzerinnde egzama baslangıcları oluyor ama kremleri var bence endise etme ve kullanacaksan hemen basla yaz geldi cok sıkıntılı. Yüzümüde hicbir sekişde nemlendirmiyorum sabah aksam krem sürüyorum nadixa ve betnovice c krem. Cünkü yüzü sürekli nemlendirmek o yağa alıstırmak bile gözenekleri tıkar ve cildin alısmıs olur. Doktora git ve bu sekilde kullanımı sor . Cünkü sabah aksam cok tehlikeli yan etkiler olabilihorkızlar çıl-dı-rı-cam
Nasıl yani doktorun haftanın belirli günleri vermiş sabah akşam la kullanımı aynı diyorsun fark yok aynı etkiyi veriyor onemli olan dozu almak diyorsun altına da sabah akşam çok tehlikeli yan etkileri olabilir diyorsun arkadasım :) o kişiden kişiye değişir ben sabah akşam içiyorum son yirmi gunum kaldı çok şukurde hiçbir tehlikeli yan etkisini görmedimBenimde son çara başladığım ilaç. Yüzünü mineral bi fondötenle mesela mac ile kapatabilirsin. Benim doktorum bana ğazartesi iki carsamba bir cuma iki 20 mg verdi herkesden az ve haftanın üc günü alıyorum kısa biz kusma yasadım ve bitti suan suratım leke icinde oda kapanıyor. Doktorum sabah aksam da kullansan bu sekilde kullansan da aynı etki dedi. Önemli olan dozu tamamlamak. Ve inan hic yan etki yasamadım abartı. Dudaklarım hafif çatlıyor nemlendiriyorum geciyorum elimin üzerinnde egzama baslangıcları oluyor ama kremleri var bence endise etme ve kullanacaksan hemen basla yaz geldi cok sıkıntılı. Yüzümüde hicbir sekişde nemlendirmiyorum sabah aksam krem sürüyorum nadixa ve betnovice c krem. Cünkü yüzü sürekli nemlendirmek o yağa alıstırmak bile gözenekleri tıkar ve cildin alısmıs olur. Doktora git ve bu sekilde kullanımı sor . Cünkü sabah aksam cok tehlikeli yan etkiler olabilihor
merhaba, bende 3 aydır kullanıyorum ilacı 3 aydırda lazer yaptırıyorum üstelik yüzümede yaptırıyorum vücudumada hiçbir sorunda çıkmadı. işinin ehli biri yaparsa sorun çıkmaz bence. benim tedavimi yapan cildiyeci yapıyor lazerimi. evde yapmanı tavsiye etmem sonuçta onunda dozu önemli ayarlayamayabilirsin
Arkadaşlar öncelikle ilacı bırakmak istemiyorum.5.ayimdayim ve karacigerimin olduğu yerde ağrı var bunu 4.ayimin sonunda da yaşamıştım korkup ilacı 2 gun kullanmadım ve ağrı geçmişti.lutfen yardımcı olun.doktoruma bu durumu anlattım ama pek ciddiye almadı.baska bölüme git dedi.ilactan olduğunu sanmıyorum dedi.ama ben vücudumu tanıyorum ilaçtan kaynaklandığını düşünüyorum.burada genellikle aynı problemlerden bahsedilmiş.boyle bir sorun yaşayan var mı acaba.
Doktora gitmeme daha iki hafta var ilaca bu kadar süre ara da vermek istemiyorum.internete baktım hicbir şey bulamadım.sonuna yaklaşmışken yarim bırakmak istemiyorum.yuzumde hicbir şey kalmadı ama tamamlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?