Kizlar merhaba ben de basladim roaccutane a eskiden yanagimda tek bir sivilce bile cikmazdi 20 yasina girdim cikmaya basladi sag yanagimda 2tane falan var ama solda rahat bi 10 tane hem de beyaz iltlhapli sivilce var. butun antibiyotik kremleri kullandim . Ise yaramadi en son doktor değiştirdim bi kere çileyi çek hep rahat edersin dedi roaccutane yazdı. 4.günümdeyim şakır şakır yağ akıyo yüzümden en korktuğum şey kusma dönemi ama doktor abartı bişey olmaz şimdikinden kötü olmaz korkma dedi anlamadım herkes kusuyor diyo
Yeni sivilce çıkmadı hiç ama olan sivilceler iltihaplandı. Elime dudağıma hametan verdi. Yüz yıkama jeli olarak bioderma sebium kullanıyorum ve nemlendirici de dermosikin acnegun onarıcı gündüz kremi
1. Bu temizleme nemlendirme işini nasıl yapmam gerekiyo yani sürekli nemli olması mı lazım yoksa nemli olması tedavi sürecini yavaşlatır mı ve önereceğiniz ürünler var mı iz kalsın istemiyorum
2.kusma dönemi ne kadar sürüyo ve gerçekten çok kötü oluyo mu çünkü bazen aynaya bakınca ağlıyorum
Yardımcı olursanız çok sevinirim:) inşallah herkesin bebek gibi cildi olur :)