• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba bende hapın 4. Ayını bitirmiş bulunmaktayım. İlk ay 10mg 2 ve 3. Aylar 20 mg 4. Ayda ise 30 mg kullandım. Fakat son 2 ayda dudak çevrem soyuluyor kabarıyor ve cildim yüzüm ve ellerim olabildiğine çok kaşınıyor. Çözüm önerisi olan var mı bu kaşıntı ve cilt pulluluğu için?
DOKTORUM BANA BEPANTHOL VERDİ GECE GÜNDÜZ SÜRÜYORUM ÇOK İŞE YARIYOR. EĞER KURULUK ARTARSA BİODERMA SEBİUM İZOKİT AL DEDİ HENÜZ ALMADIM GEREKLİ GELMEDİ

yeğenim 6 ay kullanmasını önerdi dr oda kullandı ruhsal boyutta yan etkisi çıkmadı ama dediğin yan etkiyi bende duydum yeğenimde tedavinin bitmesine 1 ay cıvarı kala lökositi azalttı ilacı kesdiler hemen düzeldi ama sanırım ciddi bi yan etki bu
Yüzdeki sivilceler için benim önerim Dermadoctor markasının yüz temizleyicisi ve retinol kremi. Eğer alabiliyorsanız da mikrodermabrazyon kremi. Biraz pahalı ama sivilcelere birebir. Yüz için tabii

Bende haftada bes hap iciyorum sadece aksamları hicbir bir yan etki yasamadım bence sende doktorunla görüs bunu uzun bi süre sana zarar verir
Benim önerim Dermadoctor un yüz temizleyicisini mutlaka kullanmanız. Hem lekeler için hem de temizlik için çok iyi. Sivilcelenmede biliyorsunuz cilt temizliği çok önemli. Bir de mikrodermabrazyon ürünü var onu ve de retinol yüz kremini öneririm.

Benim önerim Dermadoctor un yüz temizleyicisini mutlaka kullanmanız. Hem lekeler için hem de temizlik için çok iyi. Sivilcelenmede biliyorsunuz cilt temizliği çok önemli. Bir de mikrodermabrazyon ürünü var onu ve de retinol yüz kremini öneririm.
Ne kadar da reklam kokuyor :)

İlknur hanım cevabınız için teşekkür ederim. Ancak burada fikirlerimizi paylaşmayacaksak hiç yazmayalım. Hemen insana reklam yapıyorsun yaftası yapıştırmayın lütfen. Ben reklam falan yapmadım. ürünü kullandım ve tavsiye ettim sadece. Bu platform insanların birbirine öneri, destek olması için kurulmuş. Yeni olmama sizde böyle bir izlenim bıraktıysa onu bilemem ama lütfen izlemeden insanları hemen yargılamayın.

Bu arada yukarıda
Ne kadar da reklam kokuyor :)
İlknur hanım cevabınız için teşekkür ederim. Ancak burada fikirlerimizi paylaşmayacaksak hiç yazmayalım. Hemen insana reklam yapıyorsun yaftası yapıştırmayın lütfen. Ben reklam falan yapmadım. ürünü kullandım ve tavsiye ettim sadece. Bu platform insanların birbirine öneri, destek olması için kurulmuş. Yeni olmama sizde böyle bir izlenim bıraktıysa onu bilemem ama lütfen izlemeden insanları hemen yargılamayın.

Bu arada yukarıda

Bu arada iki yere birden yazmış olmam belki de sizi yanılttı. Henüz burada yeniyim, nereye ne yazacağımı da tam bilemiyorum, ama öğreneceğim. Size cevap yazayım derken yine iki kez yazdım.

Bu arada iki yere birden yazmış olmam belki de sizi yanılttı. Henüz burada yeniyim, nereye ne yazacağımı da tam bilemiyorum, ama öğreneceğim. Size cevap yazayım derken yine iki kez yazdım.
Kötü bir niyetiniz var demiyorum ancak bu sivilce ve akne konuları çok fazla karışoyor birbirine.. biz burda sivilce için bir formül aramıyoruz, başlıktan da anlaşılacagı gibi sizin tarif ettiğiniz yöntemlerle çare bulamamışız ve ROACCITANE denen bu ilaca başlamışız yani sizin artık böyle bir konuya bu tarz yorum yapmanıza ihtiyacımız kalmamış son noktadayız çünkü :) bence bu tarz yorumlarınızı ve fikirlerinizi sivilcelerime çözüm arıyorum gibi basit başlıklarda paylaşın :)

Kötü bir niyetiniz var demiyorum ancak bu sivilce ve akne konuları çok fazla karışıyor birbirine.. biz burda sivilce için bir formül aramıyoruz, başlıktan da anlaşılacagı gibi sizin tarif ettiğiniz yöntemlerle çare bulamamışız ve ROACCUTANE denen bu ilaca başlamışız yani sizin artık böyle bir konuya bu tarz yorum yapmanıza ihtiyacımız kalmamış son noktadayız çünkü :) bence bu tarz yorumlarınızı ve fikirlerinizi sivilcelerime çözüm arıyorum gibi basit başlıklarda paylaşın :)

Kötü bir niyetiniz var demiyorum ancak bu sivilce ve akne konuları çok fazla karışıyor birbirine.. biz burda sivilce için bir formül aramıyoruz, başlıktan da anlaşılacagı gibi sizin tarif ettiğiniz yöntemlerle çare bulamamışız ve ROACCUTANE denen bu ilaca başlamışız yani sizin artık böyle bir konuya bu tarz yorum yapmanıza ihtiyacımız kalmamış son noktadayız çünkü :) bence bu tarz yorumlarınızı ve fikirlerinizi sivilcelerime çözüm arıyorum gibi basit başlıklarda paylaşın :)
Yani kısaca burda kimse yüzdeki sivilceler için sizden yardım beklemiyor, bekleyemiyor çünkü ilaç kullanıyor ancak temizleme jelini araştıracagım yine de tavsiyeniz için sağolun :)

Az önce doktordan çıktım. Bu ay son kez kullanıyorum sanırım hapı. Gelecek ay için kan tahlili istemedi. Nasıl oldum diye soracak olursanız şayet: eskiye nazaran daha az sivilce oluyo. Tek tük o da... tamamen geçeceğini zaten umut etmiyorum. Gelecek ay bi daha gidicem bakalım ne olacak. :KK48::ıslık:

Az önce doktordan çıktım. Bu ay son kez kullanıyorum sanırım hapı. Gelecek ay için kan tahlili istemedi. Nasıl oldum diye soracak olursanız şayet: eskiye nazaran daha az sivilce oluyo. Tek tük o da... tamamen geçeceğini zaten umut etmiyorum. Gelecek ay bi daha gidicem bakalım ne olacak. :KK48::ıslık:
Kaç ay oldu ?

Kizlar merhaba ben de basladim roaccutane a eskiden yanagimda tek bir sivilce bile cikmazdi 20 yasina girdim cikmaya basladi sag yanagimda 2tane falan var ama solda rahat bi 10 tane hem de beyaz iltlhapli sivilce var. butun antibiyotik kremleri kullandim . Ise yaramadi en son doktor değiştirdim bi kere çileyi çek hep rahat edersin dedi roaccutane yazdı. 4.günümdeyim şakır şakır yağ akıyo yüzümden en korktuğum şey kusma dönemi ama doktor abartı bişey olmaz şimdikinden kötü olmaz korkma dedi anlamadım herkes kusuyor diyo :D
Yeni sivilce çıkmadı hiç ama olan sivilceler iltihaplandı. Elime dudağıma hametan verdi. Yüz yıkama jeli olarak bioderma sebium kullanıyorum ve nemlendirici de dermosikin acnegun onarıcı gündüz kremi
1. Bu temizleme nemlendirme işini nasıl yapmam gerekiyo yani sürekli nemli olması mı lazım yoksa nemli olması tedavi sürecini yavaşlatır mı ve önereceğiniz ürünler var mı iz kalsın istemiyorum
2.kusma dönemi ne kadar sürüyo ve gerçekten çok kötü oluyo mu çünkü bazen aynaya bakınca ağlıyorum :(
Yardımcı olursanız çok sevinirim:) inşallah herkesin bebek gibi cildi olur :)

Kizlar merhaba ben de basladim roaccutane a eskiden yanagimda tek bir sivilce bile cikmazdi 20 yasina girdim cikmaya basladi sag yanagimda 2tane falan var ama solda rahat bi 10 tane hem de beyaz iltlhapli sivilce var. butun antibiyotik kremleri kullandim . Ise yaramadi en son doktor değiştirdim bi kere çileyi çek hep rahat edersin dedi roaccutane yazdı. 4.günümdeyim şakır şakır yağ akıyo yüzümden en korktuğum şey kusma dönemi ama doktor abartı bişey olmaz şimdikinden kötü olmaz korkma dedi anlamadım herkes kusuyor diyo :KK70:
Yeni sivilce çıkmadı hiç ama olan sivilceler iltihaplandı. Elime dudağıma hametan verdi. Yüz yıkama jeli olarak bioderma sebium kullanıyorum ve nemlendirici de dermosikin acnegun onarıcı gündüz kremi
1. Bu temizleme nemlendirme işini nasıl yapmam gerekiyo yani sürekli nemli olması mı lazım yoksa nemli olması tedavi sürecini yavaşlatır mı ve önereceğiniz ürünler var mı iz kalsın istemiyorum
2.kusma dönemi ne kadar sürüyo ve gerçekten çok kötü oluyo mu çünkü bazen aynaya bakınca ağlıyorum :KK43:
Yardımcı olursanız çok sevinirim:) inşallah herkesin bebek gibi cildi olur :)

Şimdiden geçmiş olsn canım:). Doktorum bana özel şeyler yazmadı. Dudak kremi haricin de. Bide göz damlası var tabi..
Benim öyle kusma dönemleri de olmadı. (Ben mi sorunluyum acaba düşünüyorum bazen.):halay::KK12::63::olamaz::KK48:
Krem olarak sıradan nemlendirici kullanıyorum her akşam yatmadan. Ellerime ise yağlı krem sürüyorum. Çünkü ellerimin üstü tamamen pert olmuştu.

Şimdiden geçmiş olsn canım:). Doktorum bana özel şeyler yazmadı. Dudak kremi haricin de. Bide göz damlası var tabi..
Benim öyle kusma dönemleri de olmadı. (Ben mi sorunluyum acaba düşünüyorum bazen.):halay::KK12::63::olamaz::KK48:
Krem olarak sıradan nemlendirici kullanıyorum her akşam yatmadan. Ellerime ise yağlı krem sürüyorum. Çünkü ellerimin üstü tamamen pert olmuştu.
Allahım inşallah benim de olmaz tek duam bu bu kadarı yeter çünkü daha fazlasına katlanamam göz damlasını doktor mu yazıyo direk eczaneden mi aldın ben de lens kullanıyorum da çok kuruyo normalde bile
Doktor bana bişey demedi ama sabah akşam mı krem sürmeliyim yoksa yatarken yeterli oluyo mu

Back