Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Evet göz damlasını doktor yazdı.
Ben akşamdan akşama göz damlası kullandım. Yüzüme ve ellerime de öyle akşamdan akşama. Sadece dudağıma gün içinde sürekli sürüyorum kremi canım. Vücuttan vücuda değişim de olur. İlk zamanlar kremi yüzüme gün içinde de sürüyodum ama son zamanlar da akşamları kullanmayahiç devam ettim.

Nemlendirici ve yikama jelin siwilceleri artirabilir. Ben ilk gunden baslafm nasil korktuysam $☺ama inan su an altinci ayimdaym kullanmyrm cnku BENIM cildmde daha fazla cikartyor. Ara werdim we daha hizlli duzeldgni farkettm. Cnku ben kurtmyrm surekli o siwlcenn oldgu yeri yaglandryorm bu sebple braktm daha hzli ilerledi. Su an yalnzca gunes kremi kullaniyorum. Dalinlede yikiyorm cok memnunm..

Once cildnin kurumasni bekle bence cnku doktor cok kuruycak dye agir nemlendrme ozellgi olan kremler oneriyor kusma donemnde hic kullanma derm

Ben de bu ilacı 7 ay kullandım. Kullanmadan önce çok korkuyordum ama hamd olsun gayet güzel geçti. Tabi ki kuruyan yüz çatlayan dudaklar oldu. Elimi bükemeyecek kadar kuruluk olmadı elimde. Kusma dönemi de enteresandı sabah pırtlayan sivilce akşama kadar olgunlaşıyordu gözümün önünde. Gözlemlemek keyifliydi :)))))
Bitireli 4 buçuk ay oluyor.

1 hafta olucak ve etkisini hissediyorum galiba sorun ben de mi anlamadım ama arkadaşlarım da şaşırıyo nasıl bu kadar çabuk etki etti diye yanağımda önceden olanlar kurumaya başladı kullandığımdan beri 4-5 tane daha çıktı ama onlar da öncekiler gibi 2-3 hafta kalmıyo 2güne kurumaya başlıyo gerçekten gözlemlemek çok garip şimdilik sadece güneş kremi kullanıyorum inşallah kusma dönemi korktuğum gibi geçmez :)))

Allah şifa versin şimdiden canım

Tatlım ben 7 ay kullandım ve bırakalı 4-5 ay kadar oldu çok memnunum kullanmadan önce sürekli sivilcelerim çıkar dururdu yüzüm kıpkırmızı olurdu ama şuan öyle güzel ki fondöten bile kullanmama gerek kalmıyor inan ki,ha sivilce çıkmıyor mu dersen ara sırada yediklerimizin etkisiyle küçük sivilceler olabilir ama dert edilecek kadar değil.Dudak kurumaları ve burun içi kurumaları için kesinlikle "Hametan" tavsiye ediyorum ben çok memnun kaldım hala da herhangi bir durumda kullanırım.Kusma dönemi demişsin ben onu yaşamadım ne burun kanaması ne kusma yan etkileri kişiden kişiye değişiyor emin ol kendini en kötülerine odaklama.

Bana da sırf sonucu için kullanmaya değer gibi geliyo geçmiş olsun canım inşallah ben de fondoten kullanmama gerek kalmadığı günleri görebilirim :))

Bana da sırf sonucu için kullanmaya değer gibi geliyo geçmiş olsun canım inşallah ben de fondoten kullanmama gerek kalmadığı günleri görebilirim :))
Eminim görürsün canım,su içmene dikkat et bol bol tüket.Güneş kremi olarak ben Garnier Ambre Solaire kullandım ama koruması yüksek olduktan sonra istediğini kullanabilirsin bence

Roaccutaneiletedavi isimli blogda

Tedavimi de gün gün paylaşıcam kızlar başlamak isteyenler merak edenler bakabilir

DOKTORUM BANA BEPANTHOL VERDİ GECE GÜNDÜZ SÜRÜYORUM ÇOK İŞE YARIYOR. EĞER KURULUK ARTARSA BİODERMA SEBİUM İZOKİT AL DEDİ HENÜZ ALMADIM GEREKLİ GELMEDİ
Merhaba tesekkurler cevap verdiginiz icin bepanthol kullanıyorum fakat tüylenme yapar diye endişe içerisinde kullanıyorum yüzüm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…