• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Pürüzsüz Bir Cilt İçin Bunlar Şart!

Mevsim geçişlerinde hızla yıpranan cildiniz için bir güzellik yapmaya ne dersiniz? Cevabınız evetse pürüzsüz bir cilt için 30 günlük güzellik planı yazımıza buyurun hanımlar!

Yaz geliyor hanımlar artık cildinize yenilenme bakımı yapmanın vakti geldi. Kış aylarının soğuk etkisinden yavaş yavaş sıcak havaya alışmaya çalışan cildiniz bu süreçte bazı yıpranmalara maruz kalabilir. Bahar aylarına geçerken cildinizde oluşabilecek yıpranmalara 30 günlük güzellik planıyla dur diyebilirsiniz. Nasıl mı? Hemen göz atalım bakalım nelermiş..
Okumak İçin Tıklayın!

Bitireli 5 ay oluyor. Before after fotoğraflarıma baktıkça iyiki diyorum mis oldu yüzüm. Ay ama inşallah içeride de durum aynı güzelliktedir :)

Kızlaaaaarrr , bugün akşam sonuncu hapı atıcam inşaAllah. :KK46::olamaz::KK48::ıslık::KK9:
Selam canım kaç ay kullandın hapı.ilk halin ve son halin nasıl.benim bugün 9. Günün.yüzüm ve dudaklarım kurumaya başladı.tedavim bitince nasıl olcak çok merak ediyorum.@hilal9529 seninde bitmiş sanırım canım.sende durumlar nasıl

İnşallah asıl önemli olan iç kısım tekrarlamaz umarım ilerde tekrar çağırdı mı doktorun kontrol için arkadaşım
Evet 5 ay sonra bi bakalım dedi izler için. Ama iz filan kalmadı ilacı bitirdikten 2-3 ay sonra geçtiler.

Selam canım kaç ay kullandın hapı.ilk halin ve son halin nasıl.benim bugün 9. Günün.yüzüm ve dudaklarım kurumaya başladı.tedavim bitince nasıl olcak çok merak ediyorum.@hilal9529 seninde bitmiş sanırım canım.sende durumlar nasıl
Selam. Ben 2. ayımı bitirdim. Çok memnunum. Kusma dedikleri dönem yaşanmadı. Ara ara kas ağrısı, ellerde kızarıklık ve ve dudaklarda kuruluk haricinde bir yan etkisini görmedim. Kullanıp memnun kalmayan yok. Kan değerleriniz normal çıktığı sürece çekilebilir yan etkilerine dayanarak kullanmanızı öneririm. Parlak ve pürüzsüz bir cilt hepimizin hakkı. Yalnız güneş koruyucu yoğun kullanın ufakta olsa yanaklarımda lekeler oluştu. Onu gidermek içinde expigmen %2 kullanıyorum ama bugün doktorum cilt yeterince inceldiği için kullanmamam gerektiğini söyledi.

Aynen canım benim dun bitti ilacım bitirdikten birkaç ay sonra cilt yenilendikçe geçiyormuş izler
Selam. Kalıcı izlerin için expigment %2 kullanmanı öneririm. Tedavi sürecin bitmiş zaten. Ben 1 haftadır sadece geceleri ince bir tabaka halinde kullanıyorum ve çok memnunum. İzler çok açıldı.

merhaba bende 5 gündür kullanıyorum 30 mg olarak yazdılar cok sıvılcem yokdu fakat bende ılacın etkısıne kapılıp doktoruma gıttım gıttıgımde cıldımde pütür pütür oluyodu ben dumduz bır cıldım olsun ıstıyodum , 5 gündür kullnmama ragmen cıldım kusmaya basladı gıbı oldu sıız ne dusunuyosunuz Eki Görüntüle 1972809
Sizin ciltteki durumunuza ve kilonuza göre yüksek dozla başlanmış bence. Önceki halini bilemediğim için kusma dönemi olup olmadığı konusunda birşey diyemem ama 5. günce olacağını sanmıyorum. Ben 3. ayıma girdim. Sizin kadar sivilcem yoktu. İlk ay 10 mg 2. ay 20--20 sabah akşam devam ettim. 3. ay içinde aynı şekilde devam edicem.

Selam. Kalıcı izlerin için expigment %2 kullanmanı öneririm. Tedavi sürecin bitmiş zaten. Ben 1 haftadır sadece geceleri ince bir tabaka halinde kullanıyorum ve çok memnunum. İzler çok açıldı.
Doktorum bana hiçbirşey kullanmamam gerektiğini söyledi canım iki ay sonra lekeler geçmezse krem tedavisi uygulayacak ben mg yüksek kullandım diğer arkadaşlara göre tedavi boyunca nemlendirici bile yasaktı bana bu yüzden kendi başıma birşey yapmak istemem şuanlık için :)

Sizin ciltteki durumunuza ve kilonuza göre yüksek dozla başlanmış bence. Önceki halini bilemediğim için kusma dönemi olup olmadığı konusunda birşey diyemem ama 5. günce olacağını sanmıyorum. Ben 3. ayıma girdim. Sizin kadar sivilcem yoktu. İlk ay 10 mg 2. ay 20--20 sabah akşam devam ettim. 3. ay içinde aynı şekilde devam edicem.
Canım o herkesin kilosuna cilt yapısına göre değişir doktor öyle verdiyse vardır bir bildiği bende dört ay 50 mg kullandım cildim mis gibi şuan yüksek doz kullandığım için bir suru insan bırak çok fazla vs şeyler söyledi ama doktor senin vücudunu tanıyor o yüzden ağır değil beşinci günden itibaren çıkması bile iyi birşey eğer kusma donemindeyse biran önce biter bu ilacın işe yaradığını gösterir

Çok şükür canım bende ne siyah noktalar ne sivilce hiçbirşey kalmadı sadece lekeler var tabiki oda cildim eski haline döndükçe geçicek inşallah iki ay sonra kontrolüm var doktorum biraz kendine gelsin cildin vucudun haziran gibi krem tedavisine başlarız dedi bekliyoruz şimdilik ama diyorum iyiki kullanmışım :)

Benimde öyle olur umarım izlerim var sadece sivilce yok çok şükür bende 3 ay sonra kontrole gidicem

İzler bitirdikten sonra mı geçti? Ben son ayıma giriyorum izlerim aynı sabır mı göstermeliyim? :KK43:

İzler için hiçbir şey yapmadım 2-3 aya geçtiler. Ben de tedavi bitince şaşırmıştım izler duruyor diye. Ama geçiyor.

Doktorum bana hiçbirşey kullanmamam gerektiğini söyledi canım iki ay sonra lekeler geçmezse krem tedavisi uygulayacak ben mg yüksek kullandım diğer arkadaşlara göre tedavi boyunca nemlendirici bile yasaktı bana bu yüzden kendi başıma birşey yapmak istemem şuanlık için :)
Tahlil sonuçlarına göre şekilleniyor her şey elbette. Doktorumuz ne derse onu yapmak zorundayız :KK66:

Son düzenleme:
Bugün benimde ilk ilaçsız günüm arkadaşım biraz tuhaf hissediyorum roaccuttane haplarını özledim mi ne :KK70:

Benim sanki üzerimden büyük bi yük kalkmış gibi oldu. Hapın bitimine yakın daha bi ağırlamıştı günler:halay::KK17:

Selam tatlım. 5 ay kullandım şöyle söyleyim kısaca: benim çocukluktan bu yana tatlı ve tuzluya alerjim vardı hep. Ne zaman tatlı bişey yesem ertesi gün çıkardı. Çıktığı zaman ise sırtım da ve yüzümde çoğalırdı ben dr dayanamaz sıkardım tabi.
Hapı kullanışımdan bu yana, vücudumda ki bütün yağlar kayboldu. Siyah noktalar da , beyaz noktalar da tamamen bitti şükür. Öyle fazla siyah noktalarım olmazdı ama beyaz noktalar çenem de olurdu devamlı sıkardım.. onlardan bile kurtuldum:halay:
Bu benim için en büyük artı oldu.
Sivilceye gelince 5 ay boyunca bi sorun ile karşılaşmadım sadece üç hafta öncesi cildim de bi kaç sivilce çıkmıştı. Yani kısaca şimdilik iyiyim. İlerleyen zamanlar da ne olur bilemem.
Dudak kuruluğuna gelecek olursak , hâlâ dudaklarım da kuruluk var zamanla o da geçecektir eminim. Doktorun yazdığı dudak kremini bitene kadar kullanmayı düşünüyorm inşaAllah.
Allah şimdiden sana da şifa versn

Back