allaaah kızlar bismillah diyip bugün ilaca başlıyorum :)) doktorum beni rahatlattı derimin altında derin birikimlerin olmadığını atak dönemini hafif atlatabileceğimi söyledi. ek olarak atak dönemi olursa diye akşamları cildime aknefloks sürebileceğimi söyledi hatta rahatlatırmış cildimi. göz damlası yazmadı ilk ayda kuruluk olacağını zannetmiyorum diye. burun içine siz hangi kremi sürdünüz? vücudum için excipial lipo yazdı. yüzüm için bioderma hydra nemlendirici ve güneş kremi kullanıcam. güneş kremini hafif renkli olanını işaretledi.
Hayırlı olsun canım:)) benim son 22günüm kaldı İnşaAllah.
Burnuma özel bi krem yazmadı doktor. Benim yaralar için kullandığım bi krem var onu sürüyorum ismi "Baneocin" çok çok iyi bi krem. İki güne yarayı kapatıyor. Ama tabi sen hap kullanacağın için yara kaybolsa bile belli müddet snra yine gelecektir. Terapi bitene kadar
Doktora gitmeme daha iki hafta var ilaca bu kadar süre ara da vermek istemiyorum.internete baktım hicbir şey bulamadım.sonuna yaklaşmışken yarim bırakmak istemiyorum.yuzumde hicbir şey kalmadı ama tamamlamak istiyorum
allaaah kızlar bismillah diyip bugün ilaca başlıyorum :)) doktorum beni rahatlattı derimin altında derin birikimlerin olmadığını atak dönemini hafif atlatabileceğimi söyledi. ek olarak atak dönemi olursa diye akşamları cildime aknefloks sürebileceğimi söyledi hatta rahatlatırmış cildimi. göz damlası yazmadı ilk ayda kuruluk olacağını zannetmiyorum diye. burun içine siz hangi kremi sürdünüz? vücudum için excipial lipo yazdı. yüzüm için bioderma hydra nemlendirici ve güneş kremi kullanıcam. güneş kremini hafif renkli olanını işaretledi.
Ama benim 1 hafta oldubilmiyorumBen de bir şey merak ediyorum, ilacı kullanıp son aylara doğru bazı izlerin (kırmızı ya da hafif çukur) belirginleştiğini gözlemlediniz mi? Ve bu ilacı bitirdikten sonraları geçmeye, cilt daha iyi görünmeye başladı mı? Sonuçta şuan hassas ve dokunsan kızarıyor göze batıyor... Umut pleaseeee
Aynen canım benimde son on günüm kaldı dört tane sivilce var şuanda bittikten sonra da devam ederse bende bir gozukucemKızlar geçmiş olsun yeni başlayan herkese... bu benim 5ci ayımın son haftaları. Normal de terapim bitiyor ve nedense suratım da 1 haftadır sivilce çıktı delircem. Gören de hap'a yeni başladım sanır. Yarın son kez doktora gideceğim inşaAllah, çünkü türkiye'ye taşıyacağımız için sonkez görünmek istedim söz de leke kremi falan yazdıracaktım ama doktor yarın cildimi görünce bakalım ne diyecek?! Bugüne kadar gayette iyi gidiyordu. Sivilceler harici memnunum şuan ki halimden. saçımda ki, yüzümde, sırtımda ki yağlardan kurtuldum. Siyah nokta desen keza öyle.
Kızlar Merhaba,
Sonunda bende bu ilaca başladım. Kullanmadığım sivilce kremi kalmadı özel doktora gittim o da bir işe yaramadı en son çare artık düğünüme kadar kullanayım da düğünde temiz bir cildim olsun dedim ve başladım umarım bende burada yazan arkadaşlar gibi güzel sonuçlar elde ederimYüzümde aslında çok fazla abartılacak kadar sivilce yok fakat siyah noktalardan muzdaribim bir de sırt bölgemdeki bitmek bilmeyen sivilcelerden. Kullanmaya başlayalı 5 gün oldu gözlerimde batma hissi var ve bu sabah kalktığımdan beri burnumun içi acayip kuru. Doktor burun içine sürmeye krem vermedi yüzün içinde ikinci ay alırsın şimdi ilk aydan gerekmez dedi sadece çok rahatsız olursan diye hametan yazıyorum dedi. Yüz için nemlendirici krem olarak avene in kremlerini duydum çok güzel nemlendiriyor falan diye önümüzdeki ay o kremleri almayı düşünüyorum. Dudak içinde blistex med plus ı aldım.
5 günde çıkması baya erken olmuş sanki bende 11 gündür kullanıyorum ama şuanda bi kusma durumu yok cildim çok yağlıydı o yağlılık biraz düzeldi şuanda öyle parlamıyor. Yalnız dudaklarım kuru başka da bi yan etkisini görmedim şuandamerhaba bende 5 gündür kullanıyorum 30 mg olarak yazdılar cok sıvılcem yokdu fakat bende ılacın etkısıne kapılıp doktoruma gıttım gıttıgımde cıldımde pütür pütür oluyodu ben dumduz bır cıldım olsun ıstıyodum , 5 gündür kullnmama ragmen cıldım kusmaya basladı gıbı oldu sıız ne dusunuyosunuz Eki Görüntüle 1972809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?