Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Günaydınnn, Arkadaşlar bende üç yıl önce kullandım . Evet ödem yapıyor , cildi kuruyor, ağda falan yapmanız imkansız çünkü deri kuru ve hassas olduğu için derinizi de tüylerle beraber alıyor. Eğilemiyorsunuz tutuluyorsunuz... Ama sonuç muhteşem. Vücudunuza etkisi oluyor ve kesin çözüm. Ben herşeyi deneyen biri olarak .
Benim yüzüm kanıyordu o derece sivilceden. Kışın başladım yedi ay kullandım.
Öneririm.

Ben 4 yıl oldu kullanalı sivilceler bitti ve çıkmadı. Yan etki olarak dudak yüz kuruması vardı ona da nemlendirici krem yazdı biraz pahalı ama çok iyi geliyor.

allaaah kızlar bismillah diyip bugün ilaca başlıyorum :)) doktorum beni rahatlattı derimin altında derin birikimlerin olmadığını atak dönemini hafif atlatabileceğimi söyledi. ek olarak atak dönemi olursa diye akşamları cildime aknefloks sürebileceğimi söyledi hatta rahatlatırmış cildimi. göz damlası yazmadı ilk ayda kuruluk olacağını zannetmiyorum diye. burun içine siz hangi kremi sürdünüz? vücudum için excipial lipo yazdı. yüzüm için bioderma hydra nemlendirici ve güneş kremi kullanıcam. güneş kremini hafif renkli olanını işaretledi.

Hayırlı olsun canım:)) benim son 22günüm kaldı İnşaAllah.
Burnuma özel bi krem yazmadı doktor. Benim yaralar için kullandığım bi krem var onu sürüyorum ismi "Baneocin" çok çok iyi bi krem. İki güne yarayı kapatıyor. Ama tabi sen hap kullanacağın için yara kaybolsa bile belli müddet snra yine gelecektir. Terapi bitene kadar

teşekkür ederimmmm inşallah güzel sonuçlar bizi bekliyor :)

Doktora gitmeme daha iki hafta var ilaca bu kadar süre ara da vermek istemiyorum.internete baktım hicbir şey bulamadım.sonuna yaklaşmışken yarim bırakmak istemiyorum.yuzumde hicbir şey kalmadı ama tamamlamak istiyorum

Doktora gittin mi bilmiyorum ben de 6. ayımdayım ve 5. aydan itibaren benimde o boşlukta ağrım vardı, doktor tahlil yapmayacaktı anlattım hepsini yapalım o zaman dedi ve bir şey çıkmadı 40 mg devam :) korkmayın yani birçok faktörden olabilir...

Hayırlı olsunnnn aynı sebepten başlamışız sivilce değil de lanet kırmızı izlerinden! Ben sona geliyorum, atak için korkma o kişiyle alakalı bende hiç çıkmadı desem? Mg yükselttiğimde bir tane kistik çıktı ve 6 aylık tedavi sürecim boyunca ise 4 bilemedin 5 sivilcem çıktı :) siyah noktalar ise ilk ayda yalan oluyor burun için hametan pomadı doktoruna yazdırmalısın onu anında kuruluğu alıyor, dudaklar için okumuşsundur her yerde tabi ama blistex mavi kavanoz ve blistex mavi stikten şaşma derim bazı dudak nemlendiricileri daha fazla kurutabiliyor. Öyle alışılagelmiş şekilde ay gözlerim kuruyacak eyvah dudaklarım moraracak diye düşünme benim dudaklarım bile abartılı şekilde kurumadı ve gözlerimde hala kuruluk yok ara ara belki rahatsız etmeyecek şekilde, yani tamamen kişiyle alakalı sen olumlu etkisini düşün diğerlerini at kafadan. 20 mg ise ilk ay için gayet iyi

Kızlar Merhaba,
Sonunda bende bu ilaca başladım. Kullanmadığım sivilce kremi kalmadı özel doktora gittim o da bir işe yaramadı en son çare artık düğünüme kadar kullanayım da düğünde temiz bir cildim olsun dedim ve başladım umarım bende burada yazan arkadaşlar gibi güzel sonuçlar elde ederim Yüzümde aslında çok fazla abartılacak kadar sivilce yok fakat siyah noktalardan muzdaribim bir de sırt bölgemdeki bitmek bilmeyen sivilcelerden. Kullanmaya başlayalı 5 gün oldu gözlerimde batma hissi var ve bu sabah kalktığımdan beri burnumun içi acayip kuru. Doktor burun içine sürmeye krem vermedi yüzün içinde ikinci ay alırsın şimdi ilk aydan gerekmez dedi sadece çok rahatsız olursan diye hametan yazıyorum dedi. Yüz için nemlendirici krem olarak avene in kremlerini duydum çok güzel nemlendiriyor falan diye önümüzdeki ay o kremleri almayı düşünüyorum. Dudak içinde blistex med plus ı aldım.

merhaba bende 5 gündür kullanıyorum 30 mg olarak yazdılar cok sıvılcem yokdu fakat bende ılacın etkısıne kapılıp doktoruma gıttım gıttıgımde cıldımde pütür pütür oluyodu ben dumduz bır cıldım olsun ıstıyodum , 5 gündür kullnmama ragmen cıldım kusmaya basladı gıbı oldu sıız ne dusunuyosunuz

Eklentiler

• 17453408_1515725768438053_1974195560_o.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 196
  • 17500167_1515725841771379_35049889_o.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 186
Ben de bir şey merak ediyorum, ilacı kullanıp son aylara doğru bazı izlerin (kırmızı ya da hafif çukur) belirginleştiğini gözlemlediniz mi? Ve bu ilacı bitirdikten sonraları geçmeye, cilt daha iyi görünmeye başladı mı? Sonuçta şuan hassas ve dokunsan kızarıyor göze batıyor... Umut pleaseeee

Ama benim 1 hafta oldubilmiyorum

Kızlar geçmiş olsun yeni başlayan herkese... bu benim 5ci ayımın son haftaları. Normal de terapim bitiyor ve nedense suratım da 1 haftadır sivilce çıktı delircem. Gören de hap'a yeni başladım sanır. Yarın son kez doktora gideceğim inşaAllah, çünkü türkiye'ye taşıyacağımız için sonkez görünmek istedim söz de leke kremi falan yazdıracaktım ama doktor yarın cildimi görünce bakalım ne diyecek?! Bugüne kadar gayette iyi gidiyordu. Sivilceler harici memnunum şuan ki halimden. saçımda ki, yüzümde, sırtımda ki yağlardan kurtuldum. Siyah nokta desen keza öyle.

Eklentiler

• IMG_20170326_165833.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 167
Aynen canım benimde son on günüm kaldı dört tane sivilce var şuanda bittikten sonra da devam ederse bende bir gozukucem

selam kızlar ben 3,5 ayımdayım, ama hala sarı iltihaplı sivilceler çıkıyor ve çok ağrıyor. üstelik hapın bitmesine 1,5 ay kaldı. günde 60 mg kullanıyorum hiç etki etmedi ilaç bana sanki çok mutsuzum. sonuç alamayıp 2. küre başlayan var mı acaba

Hangi doktor yazdı size acaba ismini verirseniz ben de gidip yazdırırım çok memnun olurum

5 günde çıkması baya erken olmuş sanki bende 11 gündür kullanıyorum ama şuanda bi kusma durumu yok cildim çok yağlıydı o yağlılık biraz düzeldi şuanda öyle parlamıyor. Yalnız dudaklarım kuru başka da bi yan etkisini görmedim şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…