Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm ayydolunay,bu ilacın yanın başka sivilce kremleri kullanılabilio mu? imex galiba akne ilacı,bunu da doktor mu önerdi? bu arda bende oruç tutuyorum,normalde çok su içerim.iftardan sonra ve sahurda bol miktarda su içiyorum.çok ağrı çekiyorsan hemen doktoruna sor bence.

slm imex ewt akne ilacı bana doktor verdi akşam sür dedi bende öyle yapıorum .çok ağrı yok ama hareket edince ağrıo bende anlamadım ilacın mı yan etksi olduğunu

merhaba canım sende aramıza hoş geldin.hepsi geçecek sabırlı ol yeter.a.s.

a.s.canım sende hoş geldin. daha çok yenisin 15 gün sonra dudakların çatlıcak.burnuna gelince bunun için bi bilgim yok benim yüzüm soyulmadı zaten soyma özelliği yok.sivilcelerinin artışına gelince 2 ay falan olunca artıyo ama kişisine görede değişiyo.sivilcesiz günler diliyorum:1hug:

slm imex ewt akne ilacı bana doktor verdi akşam sür dedi bende öyle yapıorum .çok ağrı yok ama hareket edince ağrıo bende anlamadım ilacın mı yan etksi olduğunu

canım benim bildiğim kadar roaccutan;ın yanında başka ilaç kullanılmıyo.sadace dudak çatlağı ve burun yarası için bepanthene merhem kullanılıyo.bence sen doktoruna bisor:teselli:

teşekkür ederim aynurer,umarım geçer hepimizin. bu arada ben de ruaccutan`ın yanında başka ilaç kullanılmadığını biliyorum. birde benim kollarımda tahrişler oldu,kel gibi olur ya. cuma 2. ayım bitio kontrole gidicem,onun için bi krem falan verir sanırım

evet canım bendede aynısı oldu özellikle suyla çok işim olursa daha çok yara gibi oldu doktor bana ürederm losyon verdi o çok iyi geliyo bir haftada geçiriyo.k.i.b.:1hug:

canım benim bildiğim kadar roaccutan;ın yanında başka ilaç kullanılmıyo.sadace dudak çatlağı ve burun yarası için bepanthene merhem kullanılıyo.bence sen doktoruna bisor:teselli:
imex ilaç diil krem bana da doktor verdi kafama göre almadım yania.s bana dedi ki gece sür dedi hatta sabahta sürebilrsin ama güneşe karşı hassasiyeti arttırır dedi.bana bepanten vermedi doktor dudaklarım için başka bi krem verdi adı hametan cilt tahrişleri ve pişik için yazıyo CADIARZU

evet anladım canım. şaşırdım sadece çünkü benim doktorum gerek görmedi senin nasıl durumun bilmiyorum bana dışarı çıkarken sürmem için güneş koruyucu verdi.hametana gelince oda bepanten kadar iia.s.

bana güneş koruyucu vermedi yazın başlayacaktık tedaviye başlattırmadı güneşe çıkmaman gerekio dedi o yüzden şimdi başlattı ama vermemesi ne kadar ii orası da tartışılır bence vermesi lazımdı herkes kullanıo sanırım güneş koruyucu.yüz soyulmuo sanırım diil mi eğer soyulmuyorsa nie güneş koruyucusu verio anlamadım??? (tabii soyulmuyorsa benim daha soyulmadı da:teytey:)

a.scanım güneş kremi şart. muhakkak kullan.kışında kullanılması gerektiğini söylüyolar,dışarı çıkarken.sen muhakkak al gmş kremi,en az 50 faktör. ii günler:dance:

tşkler çok faydası oluoo gerçekten bende kendşmş öle şartlandırdım sanırım diorum nie bende kuruluk olmuo ne zman olacak bekleyişe girdim .gerçi daha erkenmiş:teytey:

Benim kızım da ruacutan kullandı, sivilceleri geçti ama kullanum süresince yaptırdığımız kolestrol testleri normaldi, birkaç sene sonra (şimdi 19 yaşında) kolestrolü yüksek çıkıyor hep. Doktora gittik, gençlere ilaç vermiyorlar. Ruacutan büyük yağ hücrelerini eritip küçülten yoğun miktarda A vitamini, bu da karaciğerde süzülüyor, bu organı yoruyor. Ben bu ilaçtan olduğuna eminim, lütfen siz de dikkat edin. bir problemi bitireyim derken daha büyük sorunlarla karşılaşmayın.. sevgiyle kalın

mrb.sivilcelerimden kurtulmak için yüzüme sürmediğim bişi kalmadı buna içtiğim antibiyotiklerde dahil.sonunda bu ilacı duydum başlamaya karar verdim.dedikleri gibi depresyona fln soktuğunu hiç sanmıyorum bunlar beni korutmuyor açıkçası. kullanmaya başlayalı 17 gün oldu.şu anda adet dönemine yaklaştığım için sivilcelerim çoğaldı.ama nerdeyse kullanmaya başladıktan hemen sonra etkisini göstermeye başladı diyebilirim.şu anda dudaklarım çok çatlıyor ve yüzüm pul pul dökülüyor.başka bi şikayetim yok.bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.allah hepimize sabır versin:)

a.s.teşekkürler samira senin msjını okuyunca ben biraz rahatladım.bende 54kgym ve 30mg kullanıorm.az olduğunu düşünüodm.nemlendiricini de deniyeceğim tam adı coppertone mi?bu yüz için değil mi? tekrardan teşekkürler:teytey: sevgi dolu günlerŞeniz

a.s.uyarıların içn teşekkürler.kızın da umarım kollestrol sorununu biran önce atlatır inş.

a.s. gökçecim bende yüzüme çok şey sürdüm,ilaçlar kullandım ama hiçbiri etki etmedi.bu ilacı bende 2 aydır kullanıyorum.benim sivilcelerim arttı ama zamanla azalacağını söylüyorlar.kuruluklardan başka yan etkisi yok şimdilik. bu ilaç bize sabretmeyi öğretecek galiba.sivilcesiz günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…