Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

merhaba tılsım ben ongün sonra doktora gidicem banada kırem tedavisi uygulayacağını söylemişti doktorum o kıremin adı neydi enazından onuda sorardım belki oda onu önerir:1hug:

Roaccutane canım çok iyi birilaç bendede çok sivilce vardı 4 ayda hepsi gitti ama gidişinde bir sürüsivilce lekesi bıraktı normal birşey bu o lekelerdende kantoron yağıyla kurtuldum ve şimdi cildimde tek birşey yok ama sakın sıkma
ben 1 2 tane sıkmıştım yüzümde delik var ona çok üzülüyorum nasıl kapanıcağınıda bilmiyorum

slm caprice.canım bende roaccutane kullanıyorum ve sivilceler kuruduktan sonra kırmızı izleri kalıyo.sen bu kantoron yağını nasıl kullandın ilaç bitiminden sonramı yoksa kullanırken mi.doktor mu önerdi ve gerçekten ii geldimi izlerine.
hep evet çok güzel kurutuyo ma iz kalıyo.bittikten bir ay sonra izlerde gider diyo doktor ama bilmiyorum yaaaaa.korkuyorum aslında iz kalacak diye.ööle delik yok bende ama leke falan var.napıcam ben?:uhm:

merhaba tılsım ben ongün sonra doktora gidicem banada kırem tedavisi uygulayacağını söylemişti doktorum o kıremin adı neydi enazından onuda sorardım belki oda onu önerir:1hug:

evet cnm sor 7 yada 4 günlük bi krem olddugunu söyle sürdügün an etkisini görecen mutlaka doktorun verecektir...umarım ii olur:içelim:

evet cnm sor 7 yada 4 günlük bi krem olddugunu söyle sürdügün an etkisini görecen mutlaka doktorun verecektir...umarım ii olur:içelim:

sağol canım işallah dr verir çünkü ben sivilcelerimi sıktığım için çok leke var hepsi gider işallah kurtuluruz bu illet sivilcelerden k.i.b.:1hug:

ben kullandım carmin. sene gitmediğim dr kelmamıştı. en son dr bu ilaçtan başka kurtuluşun yok dedi ve kullandım. evet yan etkileri var ama gerçekten çok işe yarıyor. ama seneni feda etmen gerekiyor. bir sene boyunca kan veremiyosun, hamile kalamıyosun, dudakların yara olacak kadar çok soyuluyo ve kuruyo, cildinde dökülecek...
ama sonuç mükemmel oluyor. bende bu yan etkiler oldu ama psikolojik olarak bi yan etkisini görmedim.

merhaba canım benimde tedavim bitiyo 8 günüm kaldı bu dediğin kantoron yağını doktormu verdi.bende leke çok var nekadar süre kullandın teşekkürler:1hug:

aynurer senin bu izlerin ilaç kullanımı öncesinden kalan mı yoksa ilaçtan sonraki kırmızılıklar mı?tedavinin bitmesine az kalmış doktor sana izler için herhangi bi ilaç uygulayacağını söölemedi mi?ilaçtan sonra bendede kırmızılıklar kalıyo ama doktor geçer dedi.bilmiyorum bende valla.umarım geçer.:sm_confused:

ben de sıvılceler yuzunden 1 yıldan fazla tedavi goruyorum bir suru krem hap kullandım ama hıçbırı bı etkı gostermedı.ben de en sonunda doktorumdan bu ilacı iştedım o da verdı 21 gunden berı kullanıyorum ama cıldı cok kurutuyor ya. derıler soyuluyor ve cok kotu bi goruntu oluşuyo simdılık 2 gunde bir yuzume buhar banyosu yapıp derılerı temızlıyorum ama ılerleyen gunlerde bunu hergun yapmak zorunda kalıcam sanırım

kantoron yağını burda yazan bi arkadaştan duydum.ama işte ona ii gelen bize gelmeyebilir.önce bence doktoruna bi sor.cilt zaten iice hassaslaştı.kaldırmayabilir.senin sivilcelerin noldu peki.tükendi mi artık.benim 3 ayım olacak.daha var yaaaaaa.sivilcelerde sürekli çıkıyo.sadece sabırrrrr

canım kantoron yağını bende burda duydum internette araştırdım her derde deva.benim sivilcelere gelince suan adet dönemindeyim onun içinmi bilmem bitane var senin 3 ayın var benimse bitiyo hala cıkması canımı sıkıyo bazan karamsarlığa kapılıyorum burda yazan herşey yalan gibi geliyo bazılarının 4 ayda geçerken bende niye hala çıkıyo üffffff valla bıktım.allah hepimize sabır versin.k.i.b.:1hug:

a.s.emosion sanada çeçmiş olsun.geçecek canım sabırlı ol allah hepimizin yardımcısı olsun ii dileklerin için teşekkürler:1hug:

emosion çok tatlısın ya sadece ben deyilmişim bu sözleri duyan:içelim:

mrb canım geçmiş olsun. çok haklısın.bende 3. ayıma girdim ama hala yüzümde çıkıyor sivilceler.ben çok inanıyorum ben bu aknelerle savaşımda üstün geleceğim.git gide psikolojimiz düzeleceksırnaşık şey insanların o iğrenç bakışlarından ve yorumlarından kurtulacağız.bol sabırlı,bol kahkahalı günler:dance:

arkadaşlar meraba..bnde yeni kayıt oldum bu siteye..bn bir aydır kullanıyorum bu ilacı.bi ayım daha yeni doldu..bnm sadece merak ettiğim bir şey war bazı arkadaşlar 5 yıl bile geçse (ki ilaç bitiminden 1 ay soora ilacın etkisi geçio denilio) hamilelikte çocuklara zararı oluyo diolar.en çok korktuğumda bu ilaç kullanıpta daha soradan hamile kalanlar warsa daha ii cvp werceklerdir..sizce bu durum nası ya ??

kızlar bende roaccutane kullandım 6 ay ve 30 mg olarak ilk üç ay sivilce çıkarttı ama sonrasında son uç harika derken yaklaşık 6 ay falan oldu ilcım biteli ama bi kaç tane çıkıyo yani
dr a gittim
panik yapma roaccuttane kullanan birinde eskisi gibi sivilce çıkması mümkün değil dedi içim biraz rahatladı cildim eskiye oranda çok daha güzel maaşallah yani :))
cbide bişi sorayı bu roaccuttane kullanan kişilerde ilerde bi rahatsızlık yaparmı bileniniz lütfen yardımcı olsun ve evlendiğimin ilz haftasından itibaren bu ilacı kullandım çocuk kesinlikle olmaması gerekiyormuş ilaç kullanımı sırasında yani roaccutane kullandıktan sonra çocuk sahibi olanınz varmı cevap bekliyorum lü tfeeeeennnnnnnnnnn

canım bende çoook merak ediyorum
lütfen bu sivilce ilacını kullanıp daha sonra çocuk sahibi olanınız varsa yardımcı olun

evet arkadaşlar bende en çok onu merak ediyorum.diğer bütün yan etkileri neysede bu önemli bi sorun bence.yokmu bu ilacı kullanıp şimdi çocuk sahibi olan

ya doktora sormuştum ben hiç bi sorun olmaz dedi 1 ay sonra hamile kalınabilir dedi..

ayyyy bende korktum ya şimdi neyse gidince bi sorim bari inşlh bişle olmaz ya:bbo::bbo::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…