slm bende kullandım 4 ay sonuç muhteşem.ever kızarıklılar oldu ama sonrasında yine bi krem tedavisi var zaten en azından benim doktorum öle yaptı 4 günlük bi kremdi muhteşem ötesi bi hal aldı suratım dehşet düzeldi ya. zaten her ay tahlillerimi oldum ben pek yan etki görmedim ama 4. ayda bıraktım iyi olmşuştu çünkü suratım..ama kesinlikle tahlilsiz kullanmayın her ayt düzenli olması lazım... korkulacak bi yan etkisi olamdıgını biliyom sadece hamileler kullanmıyom.bide içki yaglı yicekler yasak.. antibiyotik ilaç almamakta lazım zorda kalmadıkça.doktorunuzla sürekli iletişim halinde olursanız hiç bi sorun çıkmaz..ama sonuç gerçekten çok güzel..ayrıca gatada abim bu ilacın tedavisini gördü..kan alınmıyo felan yazılmış...ben halen her ay düzenli kan tahlili oluyom öle bişe yok..
merhaba tılsım ben ongün sonra doktora gidicem banada kırem tedavisi uygulayacağını söylemişti doktorum o kıremin adı neydi enazından onuda sorardım belki oda onu önerir:1hug:
evet cnm sor 7 yada 4 günlük bi krem olddugunu söyle sürdügün an etkisini görecen mutlaka doktorun verecektir...umarım ii olur:içelim:
Roaccutane canım çok iyi birilaç bendede çok sivilce vardı 4 ayda hepsi gitti ama gidişinde bir sürüsivilce lekesi bıraktı normal birşey bu o lekelerdende kantoron yağıyla kurtuldum ve şimdi cildimde tek birşey yok ama sakın sıkma
ben 1 2 tane sıkmıştım yüzümde delik var ona çok üzülüyorum nasıl kapanıcağınıda bilmiyorum
aynurer senin bu izlerin ilaç kullanımı öncesinden kalan mı yoksa ilaçtan sonraki kırmızılıklar mı?tedavinin bitmesine az kalmış doktor sana izler için herhangi bi ilaç uygulayacağını söölemedi mi?ilaçtan sonra bendede kırmızılıklar kalıyo ama doktor geçer dedi.bilmiyorum bende valla.umarım geçer.:sm_confused:[/Qa.s.:1hug: canım benim izlerim tedaviden önce olanlar kırmızı değil kahverengi gibi dokrorum bana ilaç bitince kırem tedavisi uygulayacağını söyledi bu tedavi sivilceler tekrarlasın diyeymiş bende bilmiyorum bir hafta sonra konturole gidicem ozaman belli olur.sen kantoron yağını duydunmu lekelere çok ii geliyomuş k.i.b.
kantoron yağını burda yazan bi arkadaştan duydum.ama işte ona ii gelen bize gelmeyebilir.önce bence doktoruna bi sor.cilt zaten iice hassaslaştı.kaldırmayabilir.senin sivilcelerin noldu peki.tükendi mi artık.benim 3 ayım olacak.daha var yaaaaaa.sivilcelerde sürekli çıkıyo.sadece sabırrrrr
Arkadaşlar Zaten Sivilcelerimizden Dolayi Bi Ruhsal Bunalim Içinde Değilmiyiz... Yüzümüz Güzelleştikçe Bence üzerimizdeki Ruhsal Bunalim Da Yavaş Yavaş Gidecek.. Düşünsenize Yolda Biri Gördüğünde ''ayy Senin Yüzüne Ne Olmuş, Ayy Senin Yüzün Nasil Olmuş, Ayy çok Kötü........'' Diyemicek.. Sivilcelerimizi Saklamak Için Yaz-kiş Saçimizi Açik Birakmak Zorunda Kalmicaz.. Dişariya Rahatça çikabilecez.. Yüzümüze Dokunduğumuzda Pürüz Değil Bebek Yumuşakliğinda Bir Ten Hissedicez... Sizce Değmez Mi çekeceklerimiz Bütün Bunlara... (dünyadaki Birçok Insan Daha Kötü şeyler çekiyor Bunlar Ne Ki) Sadece Sabir Gerekiyor.. Ee O Kadar Da Sabir Vardir Değilmi Bizde.....
Arkadaşlar Zaten Sivilcelerimizden Dolayi Bi Ruhsal Bunalim Içinde Değilmiyiz... Yüzümüz Güzelleştikçe Bence üzerimizdeki Ruhsal Bunalim Da Yavaş Yavaş Gidecek.. Düşünsenize Yolda Biri Gördüğünde ''ayy Senin Yüzüne Ne Olmuş, Ayy Senin Yüzün Nasil Olmuş, Ayy çok Kötü........'' Diyemicek.. Sivilcelerimizi Saklamak Için Yaz-kiş Saçimizi Açik Birakmak Zorunda Kalmicaz.. Dişariya Rahatça çikabilecez.. Yüzümüze Dokunduğumuzda Pürüz Değil Bebek Yumuşakliğinda Bir Ten Hissedicez... Sizce Değmez Mi çekeceklerimiz Bütün Bunlara... (dünyadaki Birçok Insan Daha Kötü şeyler çekiyor Bunlar Ne Ki) Sadece Sabir Gerekiyor.. Ee O Kadar Da Sabir Vardir Değilmi Bizde.....
arkadaşlar meraba..bnde yeni kayıt oldum bu siteye..bn bir aydır kullanıyorum bu ilacı.bi ayım daha yeni doldu..bnm sadece merak ettiğim bir şey war bazı arkadaşlar 5 yıl bile geçse (ki ilaç bitiminden 1 ay soora ilacın etkisi geçio denilio) hamilelikte çocuklara zararı oluyo diolar.en çok korktuğumda bu ilaç kullanıpta daha soradan hamile kalanlar warsa daha ii cvp werceklerdir..sizce bu durum nası ya ??