- 8 Ağustos 2007
- 430
- 5
- 38
coppertone losyon spf 45 faktör güneş koruyucu builacı kullanırken mutlaka güneşten korunmalısın yaz kış gerçi ilaç kullanılmasada güneş koruyucu herdaim şart bir ürün.yağsız ve hafif bir losyon fiyatı ben kampanyalı 30 gibi aldım asıl fiyat 49,5lira ama değer yüzümdeki değişikliği herkes fark ediyor.Bu koruyucuda bir ömür kullancağım.Fiyatı pahalı gelmesin 6. ayımdayım hala ilk kutudayım ve kutunun yarısının biraz altında rahat bir 5 ay daha götürür beni yani sadece yüze ve boynuna nemlendirici ve koruyucu olarak kullanırsan bir sene garanti gidiyor ki ben bide bol kullandım.Artı Ankaradaki doktorların genel tercihi coppertone ablam farklı doktora gitmişti arkadaşımda,yiğenimde hepsine aynı nemlendirici yani koruyucu önerildi.Dilerim memnun kalırsın sende:)
merhaba bende 4. aya girdim pek sivilce çıkmıyor artık ama hala yüzümün her yeri kırmızı lekelerle dolu ne zaman geçer bilmiyorum.benim yüzümde hala bi soyulma olmadı vede doktorum bana güneş kremi vermedi zaten pek güneş çıkmıyorum ama vermedi.acaba alıp kullansam mı bilemiyorum