Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
mrb kızlar.ya bugün eczaneye sordum bu hapı.2aydır kullanıyorum bilgimde var ama tek merak ettiğim konu izlerede iyi geliyo mu?doktorum zamanla dedi ma eczacıda izlerle alakası yok diyo.ya bu konuda bilgisi olan biri beni aydınlatsın lütfennnn:uhm:

ya bak ben bunu bilmiyodum:1shok: ne gibi sakıncası olabilir acaba:uhm: yani benim de kulağım çok ağrıyodu bi ara ağrı kesici kullanmıştım çünkü:bbo:

demet1974 doktor hanım ben size ulaşmak istiyorum acaba bana msn adresinizi verseniz size bi kaç konuda danışabilirmiyim size ulaşamadıgımdan buraya yazıyorum.

selam kızlar son 1 ayıma girdim dün. çok mutluyum heleşükür bitiyo doyadoya herşeyden yicem yanlız tedavim bitmiyo ilaç bittikten sonra kıremle devam edicekmişim tekrarlamaması için. belki izlerde gider ozaman.a.s.

selam canım ben son ayıma girdim dün galiba eczacı haklı benimde izler duruyo ama azaldı biraz yada bana öyle geliyo ama ben sivilcelerimi çok sıktım sen sıkmadıysan zamanla geçer benim yeğenim 2 ay kullandı bu ilacı maddi nedenlerden dolayı ama yüzü tertemiz şimdi.:1hug:

evet ben kullandım
geçen sene tedavim bitti birlaç ay geçti gb oldu şimdi yine aynı

mrb ben iki yıl önce kullandım önce tüm yüzünüz sivilce çıkıyo dudaklarda bile eltüm vücut kuruyo o dönemde sakın sivilcelere dokunmayın sonra pırıl pırıl oluyo şu an tek sivilce bile çıkmıyo bende ve iz falan kalmıyo biraz sıkıntıdan sonra hiçbirşey kalmıyo hiç tereddüt etme bence kullan

ben roaccutane yi tam 8 ay boyunca kullandim. yüzümde cok sükür sivilce kalmadi. izlerde az gitti. yagliligida okadar kalmadi. izlere karsi suan salyangoz kremi kullaniyorum.sanki izler kayip oldu.

Ayşegül cüm bu salyangoz kremi gerçekten faydalı mı?Ben de de çok sivilce lekesi var.Ne kullanacağımı şaşırdım.

Ayşegül cüm bu salyangoz kremi gerçekten faydalı mı?Ben de de çok sivilce lekesi var.Ne kullanacağımı şaşırdım.

bende baslayali 1 hafta filan oldu. tr ye gittigimde aldim. sadece 15 ytl di. sordugumda, tv dekinin elezza ismi oldugundan pahaliya satiyorlar dedi. bana dediklerine göre iyice yedirerek sürüceksin sonrada bi pamukla giri siliceksin. simdi ozaman giri gitmezmi diceksiniz ama sürünce sanki sivi sabunu susuz öyle yüzüne sürmüs gibi oluyorsun. ayni dove sivi sabun gibi kokuyor. bi ara acaba beni kazikladilarmi diye süphelendim. elime az alipda suda köpürücekmi diye baktim ama köpürmedi. yani gercektende salyangoz kremimis :1rolleyes:.
sivilce lekelerim dedigim gibi nerdeyse gitti. ama sanki kendi ciltimin rengide acildi. suan daha fazla bisey söyliyemicem. 1 ay sonra artik fayda ettimi etmedimi görürüm sizlerede bildiririm.

ama baska bisey daha demeliyim. türkiyedeki cilt doktoruma bu sivilce lekelerini söyledigimde bana bunun ayri tedavisinin oldugunu söylemisti. ben giri almanyaya dönmek zorunda oldugumdan gidemedim.

Kullananları gördüm.Dr tavsiye ettiyse kullan.Yalnız ayda bir kez kan değerlerine baktırman gerekiyor.Ciltte aşırı kuruluk yaptıgı için nemlendirici ve gözdeki kuruma içinde suni göz yaşı kullanman gerekiyor.Bebek cildi gibi bir cilt ortaya çıkıyor.Kullanan erkekse şeyet 1 yıl çocuk yapmaması yani baba olmaması gerekir.

Slm Kizlar.bi Arkadaşimda Ergenlik Bitimi Anormal Sivilceler çikardi,leke Gibiydiler...ve Hangi Dtra Gittiyse çözüm Bulamadi.en Sonunda Roaccutane A Başladi Ve Geçti..bebek Gibi Oldu.dktru Sadece Hamile Kalmamasini Sölemiş...diğr Korkulan Yan Etkilerin Hiçbiri Yok..haa Dudaklari Hariç..o Da Lip Stickle Halloluyor..

merhaba canım,evet adaşız..arkadşm 3aydır falan kullanıyo ve sonuç mükemmel..ayy inşallah tekrarlamazda sivilceler kurtulursun temelli..bendede siyah nokta ve geniş gözenekler var,onun içinde kullanılırmı bu ilaç?? görüşmek üzere..

Ben de bu ilacı kullandım hem de 7 ay ama dudaklarımın kuruması dışında hiç bi yan etkisi olmadı,cildim inanılmaz güzelleşti bu yüzden psikolojimi bozmak yerine çok düzeltmişti,acaip mutluydum,tedavi süresince dr makyaj yapmayı yasaklamıştı ama yüzümde pudra vs olmadığına kimse inanmıodu o kadar acaip olmuştu yani,ben çok memnun kaldım ama herkeste farklı etkiler yaratıo anladığım kadarıyla,ama bu ilaçtan önce naptıysam sivilcelerim geçmedi,2 sene oldu tedavi biteli ama hala sivilce çıkmıyo yüzümde

Ama dr a gitmeden kafanıza göre almayın ve kesinlikle hamile olanlar kullanmamalı zaten üzerinde de yazıo,sakat doğuma sebebiyet veriyo hamile olanların süt verenlerin kullanması yasak

merhaba arkadaşım bende 3 aydır kullanıyorum günde 30 mg sen kaç mg kullandın? doktorum bana toplam 7,5 ay falan kullanıcaksın dedi.şuanda fazla sivilce çıkmıyor ama kırmızı kırmızı lekeler var yüzümde sendede olmuşmuydu bu lekeler.bide yüzün için herhangi bi temizleyici kullandın mı.bu konuda bilgi verirsen çok memnun olurum

arkadaşlar bendede bu sivilceler bi türlü geçmeek bilmiyo. ben bunun fiyatını sormak istiyorum.?ssk karşılıyomu mesela bu ilacı?ve fiyatı ne kadar bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın. sevgiyle kalın

evet canım ssk karşılıyo, bende zaten ssk ya gidiyorum.sigortası olmayanlar için bu ilacın fiyatı fazla,çünkü bir aylık kullanım için 2 kutu kullanabiliosun,benim öyle mesela.günde 40 mg alıyorum.normalde yanlış hatırlamıyosam bu ilacın fiyatı 50 milyon.geçmiş olsun canım,sakın takma kafana bi doktora görün mutlaka,geçmiş olsun.a.s.

mrb sezençoşkun.bende 3.ayımdayım ilk 2 ay 20 idi şimdi 30 oldu.benimde ilaçtan sonra yüzümde kırmızı lekeler kalıyo.ve bunların geçmemesinden korkuyorum.biraz anlatsana sen.peeling falan mı oldu yoksa bi süre sonra kendiliğinden gidiyo mu?inan çok mrk ediyorum.hapı kullanıyoruz ama inşallah bi faydasını görürüz.sen gibi...:teytey:

Benim cildim çok beyazdır ve çok hassastır,ilacı kullanırken yüzümde kızarma oldu sanırım sorduğun bu,yüzüm acaip pürüzsüzleşti ama kızarma oldu o da ilaç cildin hassasiyetini çok arttırıyo,güneşten çok etkilenio cilt ve kızarıo özellikle de yaza denk gelmiş seninki,kızarması normal ama ilacı bitirince geçer merak etme,bitmeden de geçebilir sen mutlaka en az 40 factor bi güneç kremi kullan dışarı çıkmadn,mesela sebamedin var fiatı da çok uygun 20 ytl,ve sakın yüzüne ağda,kese falan yapma,yüzünü düzenli temizle nemlendir peeling yapabilirsin ama fazla bastırma,bu ilac cildi çok hassaslaştırıo ve mümkünse makyaj yapma,sebebini dr açıklamıştı ama unuttum valla,benim saçıma da çok ii gelmişti bi hafta yıkamıodum yine de yeni yıkanmış gibi duruodu,fön çektirip 1 hf kullanıodum ve asla yağlanmıodu ama ilaç bitince saçıma olan etkisi zamanla kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…