- 8 Ağustos 2007
- 430
- 5
- 38
coppertone losyon spf 45 faktör güneş koruyucu builacı kullanırken mutlaka güneşten korunmalısın yaz kış gerçi ilaç kullanılmasada güneş koruyucu herdaim şart bir ürün.yağsız ve hafif bir losyon fiyatı ben kampanyalı 30 gibi aldım asıl fiyat 49,5lira ama değer yüzümdeki değişikliği herkes fark ediyor.Bu koruyucuda bir ömür kullancağım.Fiyatı pahalı gelmesin 6. ayımdayım hala ilk kutudayım ve kutunun yarısının biraz altında rahat bir 5 ay daha götürür beni yani sadece yüze ve boynuna nemlendirici ve koruyucu olarak kullanırsan bir sene garanti gidiyor ki ben bide bol kullandım.Artı Ankaradaki doktorların genel tercihi coppertone ablam farklı doktora gitmişti arkadaşımda,yiğenimde hepsine aynı nemlendirici yani koruyucu önerildi.Dilerim memnun kalırsın sende:)
arkadaşlar 4 ay olupta hala yüzü soyulmayan var mı.sadece eskisinden biraz kuru cildim o kadar
coppertone losyon spf 45 faktör güneş koruyucu builacı kullanırken mutlaka güneşten korunmalısın yaz kış gerçi ilaç kullanılmasada güneş koruyucu herdaim şart bir ürün.yağsız ve hafif bir losyon fiyatı ben kampanyalı 30 gibi aldım asıl fiyat 49,5lira ama değer yüzümdeki değişikliği herkes fark ediyor.Bu koruyucuda bir ömür kullancağım.Fiyatı pahalı gelmesin 6. ayımdayım hala ilk kutudayım ve kutunun yarısının biraz altında rahat bir 5 ay daha götürür beni yani sadece yüze ve boynuna nemlendirici ve koruyucu olarak kullanırsan bir sene garanti gidiyor ki ben bide bol kullandım.Artı Ankaradaki doktorların genel tercihi coppertone ablam farklı doktora gitmişti arkadaşımda,yiğenimde hepsine aynı nemlendirici yani koruyucu önerildi.Dilerim memnun kalırsın sende:)
mrb canım bu ilacın benim bildiğim kadarıyla soyma özelliği yok. sadece kuruduğu için pullanıp dökülüo.
bana güneş koruyucu vermedi yazın başlayacaktık tedaviye başlattırmadı güneşe çıkmaman gerekio dedi o yüzden şimdi başlattı ama vermemesi ne kadar ii orası da tartışılır bence vermesi lazımdı herkes kullanıo sanırım güneş koruyucu.yüz soyulmuo sanırım diil mi eğer soyulmuyorsa nie güneş koruyucusu verio anlamadım??? (tabii soyulmuyorsa benim daha soyulmadı da:teytey:)
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
merhaba, ben bu ilacı 5 yıl önce kullandım. cildim çok kötüydü ve 3 sene gitmediğim dr kalmadı. her türlü tedavi uygulandı. en sonunda dr bana bu ilacı kullanmamın şart olduğunu söledi. hafta bir ultrason ve kan tahlili yaptırıyordum ilacı ullanırken. kan vermek ve hamile kalmak da yasak ilaç kullanımı süresinde. yüzündeki üst tabaka soyuluyor. ama az değil yani parça parça soyuluyordu cildim ve dudaklarım yara oldu ama bol su tüketirsen dudaklarındaki olay olmuyor. cildinin soyulması da ii çünkü o zaman sivilce izi kalmıyor. en son aşamadada dr peeling yaptırmamı önermişti ama buna gerek kalmadan cildim çok çok temiz ve güzel oldu. ben psikolojik olarak yan etkisini görmedim. çok da memnun kaldım ilaçtan. uzman ve ilgili bir dr gözetiminde kullanırsan çok ii bir ilaç...
sevgiler
AMA 4 AY OLMASINA RAĞMEN BENİM YÜZÜMDE PULLANMA FALAN YAPMADI NEDEN ACABA
slm bende kullandım 4 ay sonuç muhteşem.ever kızarıklılar oldu ama sonrasında yine bi krem tedavisi var zaten en azından benim doktorum öle yaptı 4 günlük bi kremdi muhteşem ötesi bi hal aldı suratım dehşet düzeldi ya. zaten her ay tahlillerimi oldum ben pek yan etki görmedim ama 4. ayda bıraktım iyi olmşuştu çünkü suratım..ama kesinlikle tahlilsiz kullanmayın her ayt düzenli olması lazım... korkulacak bi yan etkisi olamdıgını biliyom sadece hamileler kullanmıyom.bide içki yaglı yicekler yasak.. antibiyotik ilaç almamakta lazım zorda kalmadıkça.doktorunuzla sürekli iletişim halinde olursanız hiç bi sorun çıkmaz..ama sonuç gerçekten çok güzel..ayrıca gatada abim bu ilacın tedavisini gördü..kan alınmıyo felan yazılmış...ben halen her ay düzenli kan tahlili oluyom öle bişe yok..