sivilcelerinle çok oynadın mı peki canım?yani sivilcelerini sıktın mı???bende bu ilaçtan kullandım 6 a kadar.benim yüzümdeki sivilceler yara gibi duruyordu cildim berbat olmuşttu.tabii ilaç geçirince birden bu kadar geçtiya daha ne isterim gibibi hisse kapılıyosunuz bu yüzden sivilceler geçtikten sonra yüzümde izler kalmasına rağmen üzerine durmadım fazla.erteledim biraz.dün doktora gittim izler için kolay kolay geçmez dedi gerçekten üzüldüm :1no2: soyma işlem,lazer vs. ancak öyle geçer dedi yine bir jel verdi.gerçekten geçmezmi ya :çok üzgünüm:
birde roaccutane'ı bir iki ay daha kullanmanı öneririm dedi bilmiyorum kullansammı saçlarım fena halde kurudu ve inceldiler napsam bilmiyorumki CADIARZU
her sivilce çıkan insanın yüüzünde izmi kalcak yani??CADIARZU
Kizlar Slm
Benim De 2. Ayim Bu Cuma Doluyo
Dudaklarimdaki çatlamanin Dişinda Sanirim Bu Ilaç Kabizlik Yapiyo Ve De Son 1 Haftadir Ellerimin üstünde Böyle Sanki Tahriş Olmuş Gibi Bişiler çikti
Pazartesi Doktora Gidicem Tekrar Testlerim Yapilacak
Ama Yüzümde Ya Da Vücudumda 1 Tane Bile Sivilce Yok
şimdi Izlerin Geçmesini Bekleyeceğim
Umarim Hepimiz Güzel Bir Cilde Kavuşuruz
sezençoşkun peki sen peeling yaptırdın mı?bide keten helva seninkilerde sıkmadan kendi kendine iz kalıyo dimi?ya işte aynııs bendede oluyo.sen doktoruna sordun mu bunu?:sm_confused:
canım ya bende sıkmıyorum sivilcelerimi ve benimde aunı şekilde yanak bölgelerimde izler kalıyo.bana da doktorum ilaç bitim,nden sonra geçer dedi ama eğer ööleyse çok iz kalacak umarımda geçer:sm_confused:
bu ilacı kullanırken dudaklarım biraz şişkinleşmişti iyiydi aslında böylesi bunuda ilacı bıraktıktan sonra farkettim:) en güzel yanı buydu belkide :))