Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende bu ilaçtan kullandım 6 a kadar.benim yüzümdeki sivilceler yara gibi duruyordu cildim berbat olmuşttu.tabii ilaç geçirince birden bu kadar geçtiya daha ne isterim gibibi hisse kapılıyosunuz bu yüzden sivilceler geçtikten sonra yüzümde izler kalmasına rağmen üzerine durmadım fazla.erteledim biraz.dün doktora gittim izler için kolay kolay geçmez dedi gerçekten üzüldüm :1no2: soyma işlem,lazer vs. ancak öyle geçer dedi yine bir jel verdi.gerçekten geçmezmi ya :çok üzgünüm:
birde roaccutane'ı bir iki ay daha kullanmanı öneririm dedi bilmiyorum kullansammı saçlarım fena halde kurudu ve inceldiler napsam bilmiyorumki CADIARZU

her sivilce çıkan insanın yüüzünde izmi kalcak yani??CADIARZU

kimyasal peeling yaptırabilirsin bi doktara cidden işe yarıo,benim sivilceler hiç iz bırakmadı benimkiler çok küçük küçüktü ama bi arkadaşım kimyasal peeling yaptırdı baya azaldı lekeler,makyajla da hiç belli olmuyo

bende bu ilaçtan kullandım 6 a kadar.benim yüzümdeki sivilceler yara gibi duruyordu cildim berbat olmuşttu.tabii ilaç geçirince birden bu kadar geçtiya daha ne isterim gibibi hisse kapılıyosunuz bu yüzden sivilceler geçtikten sonra yüzümde izler kalmasına rağmen üzerine durmadım fazla.erteledim biraz.dün doktora gittim izler için kolay kolay geçmez dedi gerçekten üzüldüm :1no2: soyma işlem,lazer vs. ancak öyle geçer dedi yine bir jel verdi.gerçekten geçmezmi ya :çok üzgünüm:
birde roaccutane'ı bir iki ay daha kullanmanı öneririm dedi bilmiyorum kullansammı saçlarım fena halde kurudu ve inceldiler napsam bilmiyorumki CADIARZU

her sivilce çıkan insanın yüüzünde izmi kalcak yani??CADIARZU
sivilcelerinle çok oynadın mı peki canım?yani sivilcelerini sıktın mı???
bende de var o kırmızı lekelerden,ama daha 2. ayımdayım ben.ona rağmen biraz kızarıklıklar sönüyo gibi.ama hiç bi şekilde sivilcelerimi sıkmadım sıkmamaya çalışıyorum.bende de leke kalmasından korkuyorum çünkü.
bence hiç takma kafana:teselli: zamanla azalır o lekeler.arkadaşımda kullandı bu hapı ve yüzü bebek gibi oldu leke filan da kalmadıa.s.

Kizlar Slm
Benim De 2. Ayim Bu Cuma Doluyo
Dudaklarimdaki çatlamanin Dişinda Sanirim Bu Ilaç Kabizlik Yapiyo Ve De Son 1 Haftadir Ellerimin üstünde Böyle Sanki Tahriş Olmuş Gibi Bişiler çikti
Pazartesi Doktora Gidicem Tekrar Testlerim Yapilacak
Ama Yüzümde Ya Da Vücudumda 1 Tane Bile Sivilce Yok
şimdi Izlerin Geçmesini Bekleyeceğim
Umarim Hepimiz Güzel Bir Cilde Kavuşuruz

sezençoşkun peki sen peeling yaptırdın mı?bide keten helva seninkilerde sıkmadan kendi kendine iz kalıyo dimi?ya işte aynııs bendede oluyo.sen doktoruna sordun mu bunu?:sm_confused:

Ben tedavim sürecimde 1 kez doktora cilt bakımı yaptırdım,kimyasal peeling yaptırmadım,evde kendim de peeling yapıodum,benim sivilcelerim çok fazla ve çok iltihaplı deildi,sadece yüzüm çok beyaz die kızamık gibi duruodu ama tamamen geçti

merhaba kızlar ben altıncı ayımdayım ama hala tektük sivilce çıkıyo bu yüzden canım sıkılıyo tedavim bitiyo bu ay ama kıremle devam edecekmişim. kaç aydır çıkmıyodu son ayımda çıktı. benimle aynı zamanda tedavi gören varmı? benim içimi rahatlatsın.a.s.

Kizlar Slm
Benim De 2. Ayim Bu Cuma Doluyo
Dudaklarimdaki çatlamanin Dişinda Sanirim Bu Ilaç Kabizlik Yapiyo Ve De Son 1 Haftadir Ellerimin üstünde Böyle Sanki Tahriş Olmuş Gibi Bişiler çikti
Pazartesi Doktora Gidicem Tekrar Testlerim Yapilacak
Ama Yüzümde Ya Da Vücudumda 1 Tane Bile Sivilce Yok
şimdi Izlerin Geçmesini Bekleyeceğim
Umarim Hepimiz Güzel Bir Cilde Kavuşuruz

merhaba canım bendede aynı belirtiler oldu. kabızlık zamanla geçiyo ellerimde ve kollarımda yara denecek gibi tahriş oldu bana doktorum ürederm diye losyon verdi bir haftada bişey kalmadı.k.i.b.:a015:

Kızlar öncelikle herkese slmlar buraya yeni üye oldum ve gerçekten çok güzel bir site..
Gelelim konumuza ben eczacı teknisyeni olduğum için ilaçlardan anladığımı düşünüyorum.Roaccutane evet sivilcelere iyi geliyor ama bunu yanında bir çok zararı var.
1:kesinlikle akçiğere ve karaciğere zarar veriyor mutlaka kontrol altında olmanız lazım
2:hamileyseniz asla kullanmayın sakat doğumlara neden olur
3:denildiği dudak kuruluğu yapar
4:depresyona neden olur
5:avrupada yasaklandığı söyleniyor çünkü intiharlara kadar giden depresyona neden oluyormuş.
:teselli:

sezençoşkun peki sen peeling yaptırdın mı?bide keten helva seninkilerde sıkmadan kendi kendine iz kalıyo dimi?ya işte aynııs bendede oluyo.sen doktoruna sordun mu bunu?:sm_confused:

MERHABA FISTIK BOLULU ben sıkmıyorum ama aşırı sivilcelendi ilacı kullanmaya başlayalı ve her çıkaıpta sönen sivilcenin yeri kırmızı leke olarak kaldı üstelik sadece yanaklarımda var kırmızı lekeler.doktorum 7 ay bittikten sonra 1 yada 2 ay içinda geçer kızarıklıklar dedi ilacı vücuttan atmamız gerekliymiş kırmızılıkların geçmesi için.bakalım artık lekelr kalırsa başka bi tedavi daha uygular sanırım.doktorun sana ne dedi bu lekelr konusunda

canım ya bende sıkmıyorum sivilcelerimi ve benimde aunı şekilde yanak bölgelerimde izler kalıyo.bana da doktorum ilaç bitim,nden sonra geçer dedi ama eğer ööleyse çok iz kalacak umarımda geçer:sm_confused:

canım ya bende sıkmıyorum sivilcelerimi ve benimde aunı şekilde yanak bölgelerimde izler kalıyo.bana da doktorum ilaç bitim,nden sonra geçer dedi ama eğer ööleyse çok iz kalacak umarımda geçer:sm_confused:

ben 4.aya girdim şuanda günlük 30 mg alıyorum.ama benim cildimde hala pul pul dökülme olmadı fazla kurumadı cildim.sen kaç mg alıyorsun ayrıca bana yüzüm için temizleyici bi krem falan önermedi.inşallah geçer canım önceki halimi çok özlüyorum inanki cildimin pırıl pırıl olduğu zamanları

benimde bu 3.ayım.benimde cildim dökülüyo birz ben normal nemlendirici kullanıyorum.arkadaşım bende aynı şekilde eski halimi özlüorum ama bu işe başladık bikare umarım sonu güzel olur.herkes diyo ya başta kötüleşiyo cilt ama sonradan güzel oluyo diye bende inanıyorum ki bizimkide aynı şekilde olacak.sende inan bence.:teytey:

bu ilacı kullanırken dudaklarım biraz şişkinleşmişti iyiydi aslında böylesi bunuda ilacı bıraktıktan sonra farkettim:) en güzel yanı buydu belkide :))

bu ilacı kullanırken dudaklarım biraz şişkinleşmişti iyiydi aslında böylesi bunuda ilacı bıraktıktan sonra farkettim:) en güzel yanı buydu belkide :))

benim için ise en kötü yanı buydu.çünkü dudaklarım normalde kalın olduğu için bu sefer balon gibi olmuştu,zencilerin dudakları gibi oldu aynı
:1rolleyes:

mrb arkadaşlar! siteye yeni üye oldum.ben de roaccutane kullanıyorum,2. aydayım. sivilcelerim çok arttı ve iltihaplı:KK43:( yüzümde ve kollarımda kuruluklar oluştu.hepsi geçer die umuyorum. sivilcesiz günler diliyorum!!! :))

mrb bende siteye yeni üye oldum :) bu ilacı kulanalı 6.günüm aama bende daha dudak kuruluğu falan olmadı sadece burnum çok az soyuluo oda bu ilaçtan mı oluo yoksa akşam yatarken sürdüüm imex kreminden mi oluo anlayamadım.yüzümün tamamı soyulacak mı ?sivilcelrimde ne zman artmaya başlayacak mrk ediorum doğrusu. tşkler kafamçokkarıştı

bide şimdi oruç tutuyorum bi zararı olurmu ki böbreklere falan su içilmedii için zaten normalde su içen birisi diildim şimdi hiç içmiyorum ,sağ böbrek tarafımda ağrıo benneyaptımki

X