Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar karaciğerde yağlanma var mı yok mu diye hangi testi yaptırıyorsunuz ve bu test her devlet hastanesinde yapılabiliyor mu?

kızlar karaciğerde yağlanma var mı yok mu diye hangi testi yaptırıyorsunuz ve bu test her devlet hastanesinde yapılabiliyor mu?
Bu ilaci kullanmak icin sadece kan tahlili yapiliyor diye biliyorum ben sadece kan tahlili yaptirdim . Karacigerdeki yaglanma testini hic duymadim

Bu ilaci kullanmak icin sadece kan tahlili yapiliyor diye biliyorum ben sadece kan tahlili yaptirdim . Karacigerdeki yaglanma testini hic duymadim
o kan tahlili ile karaciğerdeki enzimlere bakılıyor şu anda karaciğerimd eyağlanma var mı yok mu onu merak ediyordum doktora söyleyince kendisi yazar sanırım

acnelyse de yüzümde aşırı kuruluk yaptı ve kızarttı sivilceleri...ama sivilceler hala var bu da çözüm değil sanki

Kizlar yuzum kuruyor penim peki ne surtum yuzume ben

La Roche Posay markasının tedavi gören ciltler için ürettiği Effaclar H serisi benim favorim. dudaklarım için gün içinde neutrogena kullanıyorum ama evdeysem ve özellikle yatmadan önce Bepanthol krem sürüyorum. 4. ayımdayım ve bu kremler sayesinde hiç kuruma yaşamadım.

bol su tüketmek gerekiyor. yağlı ve karaciğere ekstra yük olacak yiyeceklerden kaçınmak gerek. bir de havuç gibi A vitamini yüksek olan şeyleri çok sık tüketmemek gerekiyor.
Tesekkur ederim bilginize.. bende havuc yemem gerektigini dusunuyodum karacigeri temizledigi icin megersem yanlismis .

Merhaba arkadaslar bugun kontrole gittim doktor dozu arttirip 30 yapti ayrica yuzumdeki ve elimdeki kuruluklara karsi excipial lipo verdi. Bu kremi yuze kullanan varmi ?

Ben 22 yaşındayım geçen seneye kadar yüzümde ve vücudumun bazı yerlerinde sivilceler vardı doktorlar hep melhem verdi kullandım kozmetik ürünleri kullandım doğal ürünler sabunlar denedim geçmedi en sonunda doktorum roancutane kullanmam gerektiğini söyledi çok ağır ilaç diye korktum önce istemedim ama geçmedi kullanmayı kabul ettim 6 ay düzenli kullandım her ay kan aldırıp test yaptırdım bir ay kusma döneminde cildim de sivilceler çoğalıp kustu çok hassaslaştı selamlaşırken bile yanaklarım acıyordu ama kısa sürdü bu dönem dudaklarım kurumasın diye niveanın lipstiklerinden kullandım yatarken bile şuan 6 ay oldu yüzüm bebek gibi sadece sivilcelerimi sıktığımdan izlerim kaldı ben çok memnunum bilseydim ilk başa kullanırdım şuan izlerim de olmazdı

Son 18 günlük ilacım kaldı 4 aydan 6 aya daha sonra 7 aya çıkan bir tedavi sürecini tamamlayacağım 18 günün sonunda..Çok mutluyum cildim çok çok düzeldi Maşallah.. :) Yanaklarımda 1 tl'lik bozuk paranın kaplayabileceği kadar yerde lekeler kaldı sadece..10 günlük düzenli bacoderm kullanımı.daha sonrasında bir haftadır kullandığım kükürtlü krem de iyi gelmiş olacak ki cildim eskisine nazaran çok daha iyi durumda.(Bunu söyleyebileceğim günü dört gözle beklerdim:) ) Eminim ilaç bittikten sonra hiç lekem kalmayacak çünkü gittikçe azaldıklarının farkındayım.En büyük isteğim de,dokunduğum an kızaran ciltten kurtulmam,lekeyi falan her şeyi geçtim çok çok çok can sıkıcı bir durum şu hassasiyet.Hepimiz kurtuluruz umarım kızlar..

Merhaba herkese ilaca başlayalı bugün iki hafta oluyor sizce nasıl bir ilerleme var mı ? İlaca başlamadan evvel aksil sivex clindoxly aknilox nadixa vb bir sürü krem denedim ama geçici çözüm zaten aknilox daha beter yaptı şu an bu ilacı kullanıyorum ilk fotoğraflar ilaca başlamadan bir gün evvel diğerleri şimdi çekindiklerim sivilce çıkıyor mu evet ama eskisi gibi 6-7 tane değil tek sorun dudak kuruluğu ve burnun bazen kanaması onun dışında şu an iyiyim bana şans dileyin yüzümle ilgili yorumlarınız bekliyorum bu arada ilaçla birlikte mineral pudra kullanılabilir mi biri beni aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• wp_ss_20150221_0001.png
    353,5 KB · Görüntüleme: 1.178
  • WP_20150221_010(2).jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 313
  • WP_20150221_014(3).jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 422

Merhaba, bence epey düzelme var ama henüz kusma döneminde değilsin. benim de ilk haftalar çok düzelme oldu, sonra iyice kustu cildim ama şu an 4. ayım bitmek üzere ve ciddi ciddi sivilcelerden eser kalmadı :) sadece küçük kızarıklıklar var. onlar da iki ay içinde geçecek diye umuyorum.

Dudak kuruluğu için sana önerim yatmadan önce ve her sabah ve eğer evdeysen sürekli Bephantol krem sürmen. Ben dışarıdayken elimden Neutrogena'nın dudak kremini düşürmüyorum. çok iyi geliyor. Burun kanaması için doktor bana Rinopanteina diye bir burun spreyi verdi. biraz pahalı ama çok işe yaradı. bir de yine geceleri burnumun içine de Bephantol sürüyorum ve uzun süredir çok rahatım.

Tedaviye başlarken doktoruma mineral pudrayı sordum çünkü o olmadan sokağa asla çıkmam :) Bana hiç çekinmeden kullanabileceğimi söyledi. Tedavinin başında olduğun için sana tavsiyem cildinin çok kurumasını beklemeden nemlendiricileri kullanmaya başlaman. kuruma artınca baş etmesi daha zor olur. el, yüz ve vücut nemlendiricilerini sakın ihmal etme.

Benim cildim cok kurudu pul puldu henuz uc haftanin icindeyim yuzume nemlendirici vurdukda yuzum oyle kizariyor agriyorki.yuzumu neyle yikabilirim?

Ya ilk hafta kusar diye biliyordum ama ben ilk hafta kusmazsa bi daha kusmaz diyenler oldu çok korkuyorum ya tavsiyelerini dikkate alıcam teşekkür ederim canım

So son olarak yemek içme konusunda nelere dikkat etmeliyim sen nelere dikkat ediyorsun

Ya ilk hafta kusar diye biliyordum ama ben ilk hafta kusmazsa bi daha kusmaz diyenler oldu çok korkuyorum ya tavsiyelerini dikkate alıcam teşekkür ederim canım
Kiminin ilk ay oluyo kusma kiminin diger aylarda benim ilk ay da sivilce cikiyodu az cok ama ikinci ay daha cok kusmaya basladi .. korkma bosuna hem kusmamasi bence daha iyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…