• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kizlar nasil gidiyor tedavi ? Bende suanlik kuruluk ve sivilce artisindan baska bisey yok bu ay daha cok artti sanki sivilcler :KK14:

Kizlar nasil gidiyor tedavi ? Bende suanlik kuruluk ve sivilce artisindan baska bisey yok bu ay daha cok artti sanki sivilcler :KK14:

benim dudaklarım iyice kötü olmaya başladılar artık sürekli yanıyorlar ve soyuluyorlar :( yanağımda koskocaman bi sivilce çıktı hiç dokunmamaya çalışıyorum ama iz kalacak gibi

Himm bende 20 mg ile baslamistim 30 a cikardi mg yukselince bas donmesi olmustu 4-5 gun sonra gecti sendede varmiydi ?
Benim sadece aşırı kuruluk ve eklem ağrısı oluyor onun dışında bir sorun yaşamadım canım.Nazar değdi sanırım,dudağımın altında kocaman bir sivilce çıktı aylar sonra..5 gün kaldı bitime inanın geçmiyor yaa.. :KK43:Kaçıncı ayın?

benim dudaklarım iyice kötü olmaya başladılar artık sürekli yanıyorlar ve soyuluyorlar :KK43: yanağımda koskocaman bi sivilce çıktı hiç dokunmamaya çalışıyorum ama iz kalacak gibi
Dudak kurulugu icin blistex cok iyi geldi bana bide yatmadan once hametan suruyorum soyulma oluyo ama cok kurumuyo tavsiye ederim sanada :) bendede cok cikiyor ya :( kacinci aydasin

Benim sadece aşırı kuruluk ve eklem ağrısı oluyor onun dışında bir sorun yaşamadım canım.Nazar değdi sanırım,dudağımın altında kocaman bir sivilce çıktı aylar sonra..5 gün kaldı bitime inanın geçmiyor yaa.. :KK43:Kaçıncı ayın?
Hadi yaa :( bendede oluyor eklem agrisi 1.5 ay oldu

Hadi yaa :KK43: bendede oluyor eklem agrisi 1.5 ay oldu
İlk aylar bende de dayanılmaz eklem ağrısı oldu. hatta doktorum her gün kas gevşetici alabilirsin demişti. ama şimdi 4 ay bitti ve çok şükür eklem ağrıları epey azaldı. ben daha önce de yazmıştım. kas gevşetici hapları değil de kremleri tavsiye ederim. bir de bol su tüketmek etkili oluyor :)

İlk aylar bende de dayanılmaz eklem ağrısı oldu. hatta doktorum her gün kas gevşetici alabilirsin demişti. ama şimdi 4 ay bitti ve çok şükür eklem ağrıları epey azaldı. ben daha önce de yazmıştım. kas gevşetici hapları değil de kremleri tavsiye ederim. bir de bol su tüketmek etkili oluyor :)
Benimki asiri degil ama bazen rahatsiz ediyo 2 litre su iciyorum hergun daha fazla agri olursa kas gevsetici krem alirim tesekkurler :)

Dudak kurulugu icin blistex cok iyi geldi bana bide yatmadan once hametan suruyorum soyulma oluyo ama cok kurumuyo tavsiye ederim sanada :) bendede cok cikiyor ya :KK43: kacinci aydasin

ben de blistex kullanıyorum ama geceleri bepanthol sürüyorum:KK36: iki buçuk ay oldu canım, sen kaçıncı aydasın?

Uygun vitaminler ve cilt bakim urunleriyle bu sorundan roaccutane kullanmadan kurtulabilirsiniz arkadaslar. Benim arkadasim amway vitamin tabletleri kullanarak kurtuldu cok sukur. Bilgi almak isterseniz cevaplarim

Benim 1.5 ay oldu yuzum cok hassaslasti nemlendirici olarak ne kullaniyosun ? :)

Bence bu konuda en iyisi La Roche Effaclar H nemlendirici. Tamamen ilaçla tedavi görenler için üretilmiş. aynı serinin termal suyu da şahane. bazen insanın yüzü alev alev oluyor. o zaman termal su çok işe yarıyor :)

Bence bu konuda en iyisi La Roche Effaclar H nemlendirici. Tamamen ilaçla tedavi görenler için üretilmiş. aynı serinin termal suyu da şahane. bazen insanın yüzü alev alev oluyor. o zaman termal su çok işe yarıyor :)
Evet bende onu almak istiyodum ama her eczanede olmadigi icin baska bir nemlendirici mi alsam diye dusundum kiiii bugun otobusle gecerken bir eczanede bayiligin oldugunu gordum :KK71:

Meraba kızlar. Araniza yeni katıldım. Bende roaccutune kullanıyorum 30 mg 1. Ay bitti 31.gundeyim benim sorum saçınıza boya yapiyormusunuz ben yapmak istiyorum doktor tahriş olabilir dedi. Aranızda yapan var mı? ? Yapipda bi sorun oldumu??

Kızlar lütfen cevap verin benim saçım hala yağlı 1 gün yıkanmazsam yağ torbası sanki. Neden böyle oldu ya 4 ay oldu hemde:(

Meraba kızlar. Araniza yeni katıldım. Bende roaccutune kullanıyorum 30 mg 1. Ay bitti 31.gundeyim benim sorum saçınıza boya yapiyormusunuz ben yapmak istiyorum doktor tahriş olabilir dedi. Aranızda yapan var mı? ? Yapipda bi sorun oldumu??
Ben yaptım canım.Ama çok da iyi tutmadığını fark ettim boyanın belki benim saçımdan kaynaklı bir durumdur.Kuru olduğu için evet yıpratabilir ama boyamadan önce bu elseve mucevi yağ türevi yağlarla bakım yapıp sonrasında boyarsan en aza indirgemiş olursun tahminimce.Ben öyle yapıyorum.

Ben yaptım canım.Ama çok da iyi tutmadığını fark ettim boyanın belki benim saçımdan kaynaklı bir durumdur.Kuru olduğu için evet yıpratabilir ama boyamadan önce bu elseve mucevi yağ türevi yağlarla bakım yapıp sonrasında boyarsan en aza indirgemiş olursun tahminimce.Ben öyle yapıyorum.
Çok teşekkür ederim cnmmn dediğin gibi yapıcam. . Bu arada ağda yapiyormusunuz vücudunuza doktor bana yapabilirsin dedi ama küçük bi yere dene tahriş olmazsa yaparsın dedi genelde yapiyolarmis ağda. . Pek sorun olmuyormus. Bide biyik bbölgesinini nasıl alıyorsunuz:))

Back