Kizlar iyi geceler :)
Bende bu ilaci kullandim 2011 agustos ayinda bitmisti son kutu..7 bucuk ay kullandim toplamda..Sivilceler hala yok cok sükür, kullanirken doktor ve cevremdekiler ilac bittiginde 2 veya 3 sene sonra yine sivilce olma ihtimalini soylemislerdi..insallah gelmez geri.
Kullanirken kuruma catlama kanama hepsini yasadim mesela hapsirdigimda elimde pecetede de kan gordugum cok olmustu hele bide grip olmak beterdi burnumun zaten kenarlari yara dudaklar oyle silmek hapsirmak vs zordu vallahi
cildim normalde de hassasti ama ilactan sonra dahada fazlalasti hala ayni,bi biyik kas aldirsam kipkirmizi cikiyorum baya aciyo birde sakin ilaci kullanirken hatta biraktiktan sonrada sir agda kullanmayin dudak ustunuzde iz kalma yanma oluyor..
Kullandigim urunler oldu ve iz kalma yanma olayini yasadigim icin mustela diye bi bebe kremi kullandim beyaz kirec kivaminda bisey , dudaklarima adini hatirlamadigim ama kucuk mavi kutuda mentollu bi krem kullandim o benim en iyi dostumdu cok iyi gelmisti :)
Yuzumede( hala kullaniyorum ) yaz kıs la roche 50 faktorluk kremini kullandim
Belki size faydam olur diye paylasmak istedim Sabredin hepsi gecicek bebek gibi cildiniz olucak bnim suratm mayin tarlasindan farki yoktu ama simdi tertemizz gecmis olsun hepinize