Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ilaci kullanmak icin sadece kan tahlili yapiliyor diye biliyorum ben sadece kan tahlili yaptirdim . Karacigerdeki yaglanma testini hic duymadimkızlar karaciğerde yağlanma var mı yok mu diye hangi testi yaptırıyorsunuz ve bu test her devlet hastanesinde yapılabiliyor mu?
o kan tahlili ile karaciğerdeki enzimlere bakılıyor şu anda karaciğerimd eyağlanma var mı yok mu onu merak ediyordum doktora söyleyince kendisi yazar sanırımBu ilaci kullanmak icin sadece kan tahlili yapiliyor diye biliyorum ben sadece kan tahlili yaptirdim . Karacigerdeki yaglanma testini hic duymadim
bol su tüketmek gerekiyor. yağlı ve karaciğere ekstra yük olacak yiyeceklerden kaçınmak gerek. bir de havuç gibi A vitamini yüksek olan şeyleri çok sık tüketmemek gerekiyor.Merhaba arkadaslar bu ilaci kullanirken beslenmenize nasil devam ediyosunuz ?
acnelyse de yüzümde aşırı kuruluk yaptı ve kızarttı sivilceleri...ama sivilceler hala var bu da çözüm değil sankiSanirsam bizim seninle durumumuz ayni bende kullandim fakat hala sivilcelerim var su an d.kontrol kullaniorum bende cikmasi azaldi sivilcelerimin ama hala cikiyolar. Acnelyse de kullandim fakat yine geri geldiler. Sivilce laneti olene kadar gidicek herhalde diye dusunuyorum artik
Kizlar yuzum kuruyor penim peki ne surtum yuzume ben
Tesekkur ederim bilginize.. bende havuc yemem gerektigini dusunuyodum karacigeri temizledigi icin megersem yanlismis .bol su tüketmek gerekiyor. yağlı ve karaciğere ekstra yük olacak yiyeceklerden kaçınmak gerek. bir de havuç gibi A vitamini yüksek olan şeyleri çok sık tüketmemek gerekiyor.
Merhaba herkese ilaca başlayalı bugün iki hafta oluyor sizce nasıl bir ilerleme var mı ? İlaca başlamadan evvel aksil sivex clindoxly aknilox nadixa vb bir sürü krem denedim ama geçici çözüm zaten aknilox daha beter yaptı şu an bu ilacı kullanıyorum ilk fotoğraflar ilaca başlamadan bir gün evvel diğerleri şimdi çekindiklerim sivilce çıkıyor mu evet ama eskisi gibi 6-7 tane değil tek sorun dudak kuruluğu ve burnun bazen kanaması onun dışında şu an iyiyim bana şans dileyin yüzümle ilgili yorumlarınız bekliyorum bu arada ilaçla birlikte mineral pudra kullanılabilir mi biri beni aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Ya ilk hafta kusar diye biliyordum ama ben ilk hafta kusmazsa bi daha kusmaz diyenler oldu çok korkuyorum ya tavsiyelerini dikkate alıcam teşekkür ederim canımMerhaba, bence epey düzelme var ama henüz kusma döneminde değilsin. benim de ilk haftalar çok düzelme oldu, sonra iyice kustu cildim ama şu an 4. ayım bitmek üzere ve ciddi ciddi sivilcelerden eser kalmadı :) sadece küçük kızarıklıklar var. onlar da iki ay içinde geçecek diye umuyorum.
Dudak kuruluğu için sana önerim yatmadan önce ve her sabah ve eğer evdeysen sürekli Bephantol krem sürmen. Ben dışarıdayken elimden Neutrogena'nın dudak kremini düşürmüyorum. çok iyi geliyor. Burun kanaması için doktor bana Rinopanteina diye bir burun spreyi verdi. biraz pahalı ama çok işe yaradı. bir de yine geceleri burnumun içine de Bephantol sürüyorum ve uzun süredir çok rahatım.
Tedaviye başlarken doktoruma mineral pudrayı sordum çünkü o olmadan sokağa asla çıkmam :) Bana hiç çekinmeden kullanabileceğimi söyledi. Tedavinin başında olduğun için sana tavsiyem cildinin çok kurumasını beklemeden nemlendiricileri kullanmaya başlaman. kuruma artınca baş etmesi daha zor olur. el, yüz ve vücut nemlendiricilerini sakın ihmal etme.
son olarak yemek içme konusunda nelere dikkat etmeliyim sen nelere dikkat ediyorsunMerhaba, bence epey düzelme var ama henüz kusma döneminde değilsin. benim de ilk haftalar çok düzelme oldu, sonra iyice kustu cildim ama şu an 4. ayım bitmek üzere ve ciddi ciddi sivilcelerden eser kalmadı :) sadece küçük kızarıklıklar var. onlar da iki ay içinde geçecek diye umuyorum.
Dudak kuruluğu için sana önerim yatmadan önce ve her sabah ve eğer evdeysen sürekli Bephantol krem sürmen. Ben dışarıdayken elimden Neutrogena'nın dudak kremini düşürmüyorum. çok iyi geliyor. Burun kanaması için doktor bana Rinopanteina diye bir burun spreyi verdi. biraz pahalı ama çok işe yaradı. bir de yine geceleri burnumun içine de Bephantol sürüyorum ve uzun süredir çok rahatım.
Tedaviye başlarken doktoruma mineral pudrayı sordum çünkü o olmadan sokağa asla çıkmam :) Bana hiç çekinmeden kullanabileceğimi söyledi. Tedavinin başında olduğun için sana tavsiyem cildinin çok kurumasını beklemeden nemlendiricileri kullanmaya başlaman. kuruma artınca baş etmesi daha zor olur. el, yüz ve vücut nemlendiricilerini sakın ihmal etme.
Kiminin ilk ay oluyo kusma kiminin diger aylarda benim ilk ay da sivilce cikiyodu az cok ama ikinci ay daha cok kusmaya basladi .. korkma bosuna hem kusmamasi bence daha iyi :))Ya ilk hafta kusar diye biliyordum ama ben ilk hafta kusmazsa bi daha kusmaz diyenler oldu çok korkuyorum ya tavsiyelerini dikkate alıcam teşekkür ederim canım