- 1 Şubat 2015
- 29
- 0
- 6
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kacinci ayindasin?simdi uzun nasil?etkisi ne zaman oldu?anlatsana birazfondoten pudra normalde yasak.doktorum bana sadece spectrabant diye bi güneş koruyuculu kapıtıcı vermişti.gözenekleri tıkamıyomuş.ama ten rengi olarak bana koyu kaldı.daha çok esmerler için uygun.o yüzden ben fondoten ve pudra kullandım.sık sık hergün değil yalnı haftada en fazla 3-4 kez.
Sen kacinci ayindasin?simdi uzun nasil?etkisi ne zaman oldu?anlatsana biraz
Deri pul pul oldugu zaman yuzu neyle silmek lazim?peki tedavi bittikden sora yuz ucun ne yapdiz .deri soyuldukda kendimizmi soyucaz ya kendisi dusucek yuzmuzdenben yüksek dozda kullandım 60 mg.toplam 4,5 ay sürdü tedavim.şuan bitti, 1-2 ay oldu biteli.yüzümde hiç sivilce çıkmıyo sadece sivilce izleri var.izlerden de geçenler var zamanla hepsi geçebilir diye düşünüyorum.ki zaten benim güneş lekelerim,çillerim,cildimde ton farklılığı hep vardı.rahatsız değilim çok fazla.
ilk aylar kusma oluyo sonrasında yavaş yavaş geçiyo.benimde ilk aylarda kusma oldu.sonraki aylarda da hem geçti hemde tek tük çıkmaya devam etti.ta ki hapın bitmesine 15 20 gün kalana kadar.belki de yüksek dozda kullandığım için bende böyle oldu bilemiycem ama herkeste farklı farklı oluyo.bazılarının son aylarda hiç çıkmıyo bazılarının benimki gibi devam ediyo.bazılarında iz kalmıyo, bazılarında iz kalıyo.tamamen kişiyle alakalı.3-4 ay kullanıp tedaviyi bitirmeden hapı bırakanlarda genellikle 2-3 yıl sonra tekrar çıkmaya başlıyo.o yüzden mutlaka tedaviyi bitirin.
Deri pul pul oldugu zaman yuzu neyle silmek lazim?peki tedavi bittikden sora yuz ucun ne yapdiz .deri soyuldukda kendimizmi soyucaz ya kendisi dusucek yuzmuzden
Tuylenmeyi bilmiyorum da ben ikinci haftadayim kusma hemen basladiArkadaşlar merhaba :) Ben de bu tedaviye yeni başladım 3.günümdeyim. Tedaviyi bitirenlere birkaç sorum olacak. Bu ilaç tüylenme yapıyor mu yapıyorsa tedavi bitince tüylenme de bitiyor mu? Bir de ne zaman sivilceler kusmaya başlar? :/
Ben yuzumu aldiriyorum amma 6ay tuylu gezicem qaliba:) sora ne zaman tukleri yok etmek olar?
Yardımın için teşekkürler ben gib olan birini bulduğuma sevinsem mi üzüsemsem mi bilemdimCanım birebir beni anlatmışsın ellemediğim halde leke kalırdı ilk başlarda az olduğu halde roaccutane gerek yok az dediler kac tane krem aldım ben hatırlayamıyorum suan simdi yüzüm mayın tarlasına dönüştü her tarafta lekeler son çözüm roaccutane diye düşünüyorum ama seni yinede yanlış yönlendirmek istemem.. Tedavim bitmeden yorum yapmak cok zor..
Arkadaşlar merhaba :) Ben de bu tedaviye yeni başladım 3.günümdeyim. Tedaviyi bitirenlere birkaç sorum olacak. Bu ilaç tüylenme yapıyor mu yapıyorsa tedavi bitince tüylenme de bitiyor mu? Bir de ne zaman sivilceler kusmaya başlar? :/
yüzün zaten öyle pul pul olmuyor canim korkma belki arada bir olabilir 3 ayda 2 gün toplam falan sıkma kendiniCanlarim bugun 6ci gucum kusmalarim baslamis kirmizi kirmizi yumru seyler cikmis,dudaklarim da kurumus.yuzum henuz pul pul olmamis
Peki yüz kizarmasi ne zaman basliyor ?yüzün zaten öyle pul pul olmuyor canim korkma belki arada bir olabilir 3 ayda 2 gün toplam falan sıkma kendini
Valla canim ne yalan söyliyim benimki 1 kere tek kızardı hatta baya böyle yanagım kocaman kızardı (Tek yanak) hemen cildiyemi aradim bana krem söyledi 2 gün sürdüm dindi ama şu sivilce gittikten sonra kalan kırmızı minikler başa belaaPeki yüz kizarmasi ne zaman basliyor ?
Himm anladim ama genelde bu ilaci kullananlarin yuzleri kirmizi oluyo hep o yuzden sordum benimde hic kizarmadi simdiye kadar insallah kizarmaz cokmu sivilce izi kaliyoValla canim ne yalan söyliyim benimki 1 kere tek kızardı hatta baya böyle yanagım kocaman kızardı (Tek yanak) hemen cildiyemi aradim bana krem söyledi 2 gün sürdüm dindi ama şu sivilce gittikten sonra kalan kırmızı minikler başa belaa
Gecmis olsun kac mg kullaniyosunuz ?Ben 3.ayımdayım bende kabizlik yaptı hemen ardından da anal fissur. Çok kötüyüm tuvalete e cikmak tam bir işkence
Tesekkur ederim 30 mg kullaniyorumGecmis olsun kac mg kullaniyosunuz ?