• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
evet ben de 4. ayımı bitiriyorum çok şükür..ahım şahım bir şey olmadı bende ama son zamanlarda burun kanamasıyla başım dertte izlerimde azaldı umarım tamamen geçer..

Himm anladim ama genelde bu ilaci kullananlarin yuzleri kirmizi oluyo hep o yuzden sordum benimde hic kizarmadi simdiye kadar insallah kizarmaz :KK43: cokmu sivilce izi kaliyo
canım yüzden yüze değişiyor iz değil leke :) lekeler geciyor zamanla ama izler için ekstra şeyler gerekir diye biliyorum

Hormon bozuyor. Once sivilce geciriyor sonra geri geliyor. Kullanmayin zarari cok disardan kremlerle tedavi ediliyor gayet. Eger ki kalici bir sorunsa hormonlariniza baktirin degilse illaki gecer disardan tedaviyle yazik vucudunuza benim butun ailem cevrem bende dahil kullandik bu ilac sadece asiri sivilcesi olan arka brosurunde resimleri vardir. Yaglanmasi olan asiri boyuta olan insanlara uygundur. Doktorlar iki sivilce gorup yaziyorlar Zaten roacutane sponsorlu cogu velasil icmeyin ben acisini hala cekiyorum ve sivilcelerim var hormonlarim bozuldu. Kolestrol karaciger yaglanmasi deri hasasiyeti deride incelme alerjik deri reaksiyonlari roacutanedan sonra zamanla yasiyicaginiz seyler uzulmeyin yavas yavas ortaya cikiyor. Sonra niye boyle oldu diyorsunuz ben vucuduma ne yaptimda boyle oldu diyince roacutane arkadasimiz geliyor.

merhaba kızlar ben yaklaşık 1 1 bucuk yıl önce 3 ay roacctune kullandım ama tedavimi yarım bıraktığıma bin pişmanım sakın tedavinizi doktor bıraktırmadıktan sonra yarım bırakmayın derim ben. sivilcelerim tekrar nüksettı ve 3 ay boşa gitmiş oldu.en baştan başlayacagım şimdi bub sefer doktor acnegen verdi kullanmazsan sıvılcelerin asla gecmez dedi sabırla kullamıp guzel sonucları beklicem...herkese geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar..Ben 5 yıl önce kullandım roaccutane'ı..Kullanırken çok zor zamanlar geçirdim ama dozu tamamlayıp tedaviyi bitirdiğimde sonuç muhteşemdi...Kullanırken ve sonrasında cilt aşırı derecede hassaslaşıyor..Kesinlikle kremsiz güneşe çıkmamanız lazım yoksa pancar gibi dolanırsınız:) ..Ben tüm o sureci atlattım ve gerçekten çok iyi sonuç aldım..Fakaaaaaaaaaaaaaaaaaaat..Öncelikle şunu belirteyim ilacı kullanırken kötü yorumları okuyunca acayip sinir oluyordum...Ama malesef acı gerçeklerden bahsetmem gerekiyor...Bir yıl boyunca cildimden gerçekten çok memnundum fakat sonra teker teker çıkmaya başladılar..Ben sıktıkça onlar da çoğaldı haliyle...Eskisi kadar kötü değil ama şu an hala sivilcelerim çıkmaya devam ediyor..Tekrar doktora gittiğimde ilacı 2. defa kullanmanın gerekebileceğini fakat zararlı olduğunu söyledi...Ben zaten o süreci tekrar yaşamak istemediğim için kabul etmedim .En son kadın doğuma gittim hormonal olup olmadığına baktırmak için,o da bana doğum kontrol hapı verdi...ikinci ayım dolacak fakat o da gögüs ağrısından başka birşey yapmadı:( ...3 gündür acnelyse eumovate expigment kremlerini kullanıyorum ..şimdiden sivilcelerimi ve lekelerimi kuruttu...ama bunun da kesin sonuç olacağını sanmıyorum:(....Umarım sizinki tekrarlamaz..

merhaba arkadaşlar..Ben 5 yıl önce kullandım roaccutane'ı..Kullanırken çok zor zamanlar geçirdim ama dozu tamamlayıp tedaviyi bitirdiğimde sonuç muhteşemdi...Kullanırken ve sonrasında cilt aşırı derecede hassaslaşıyor..Kesinlikle kremsiz güneşe çıkmamanız lazım yoksa pancar gibi dolanırsınız:) ..Ben tüm o sureci atlattım ve gerçekten çok iyi sonuç aldım..Fakaaaaaaaaaaaaaaaaaaat..Öncelikle şunu belirteyim ilacı kullanırken kötü yorumları okuyunca acayip sinir oluyordum...Ama malesef acı gerçeklerden bahsetmem gerekiyor...Bir yıl boyunca cildimden gerçekten çok memnundum fakat sonra teker teker çıkmaya başladılar..Ben sıktıkça onlar da çoğaldı haliyle...Eskisi kadar kötü değil ama şu an hala sivilcelerim çıkmaya devam ediyor..Tekrar doktora gittiğimde ilacı 2. defa kullanmanın gerekebileceğini fakat zararlı olduğunu söyledi...Ben zaten o süreci tekrar yaşamak istemediğim için kabul etmedim .En son kadın doğuma gittim hormonal olup olmadığına baktırmak için,o da bana doğum kontrol hapı verdi...ikinci ayım dolacak fakat o da gögüs ağrısından başka birşey yapmadı:KK43: ...3 gündür acnelyse eumovate expigment kremlerini kullanıyorum ..şimdiden sivilcelerimi ve lekelerimi kuruttu...ama bunun da kesin sonuç olacağını sanmıyorum:KK43:....Umarım sizinki tekrarlamaz..
Öncellikle geçmiş olsun canim sana bi sorum olacak ben roa kullaniyorum ve en nefret ettiğim şey sivilce geçiyor ve kırmızılık yeri geçmiyor sende de öyle kalıyormuydu? Yoksa sivilce geçtikten sonra temizleniyor muydu? sence bunlar geçermi

Öncellikle geçmiş olsun canim sana bi sorum olacak ben roa kullaniyorum ve en nefret ettiğim şey sivilce geçiyor ve kırmızılık yeri geçmiyor sende de öyle kalıyormuydu? Yoksa sivilce geçtikten sonra temizleniyor muydu? sence bunlar geçermi
evet o kırmızılıklar biraz daha kalıcı ..Üstelik geçse bile güneş görünce yine kızarıyo cilt..Ama en nihayetinde geçiyo fazla dert etme...

merhaba arkadaşlar..Ben 5 yıl önce kullandım roaccutane'ı..Kullanırken çok zor zamanlar geçirdim ama dozu tamamlayıp tedaviyi bitirdiğimde sonuç muhteşemdi...Kullanırken ve sonrasında cilt aşırı derecede hassaslaşıyor..Kesinlikle kremsiz güneşe çıkmamanız lazım yoksa pancar gibi dolanırsınız:) ..Ben tüm o sureci atlattım ve gerçekten çok iyi sonuç aldım..Fakaaaaaaaaaaaaaaaaaaat..Öncelikle şunu belirteyim ilacı kullanırken kötü yorumları okuyunca acayip sinir oluyordum...Ama malesef acı gerçeklerden bahsetmem gerekiyor...Bir yıl boyunca cildimden gerçekten çok memnundum fakat sonra teker teker çıkmaya başladılar..Ben sıktıkça onlar da çoğaldı haliyle...Eskisi kadar kötü değil ama şu an hala sivilcelerim çıkmaya devam ediyor..Tekrar doktora gittiğimde ilacı 2. defa kullanmanın gerekebileceğini fakat zararlı olduğunu söyledi...Ben zaten o süreci tekrar yaşamak istemediğim için kabul etmedim .En son kadın doğuma gittim hormonal olup olmadığına baktırmak için,o da bana doğum kontrol hapı verdi...ikinci ayım dolacak fakat o da gögüs ağrısından başka birşey yapmadı:KK43: ...3 gündür acnelyse eumovate expigment kremlerini kullanıyorum ..şimdiden sivilcelerimi ve lekelerimi kuruttu...ama bunun da kesin sonuç olacağını sanmıyorum:KK43:....Umarım sizinki tekrarlamaz..
Sanirsam bizim seninle durumumuz ayni bende kullandim fakat hala sivilcelerim var su an d.kontrol kullaniorum bende cikmasi azaldi sivilcelerimin ama hala cikiyolar. Acnelyse de kullandim fakat yine geri geldiler. Sivilce laneti olene kadar gidicek herhalde diye dusunuyorum artik

193 gün oldu 6. ayı da geçtim 3 aydır sivilcem çıkmıyor inanın yüzüm pürüzsüz ama lekeler yüzünden çıldıracağım.Bacoderm ve kükürt kremi verdi doktor bir haftadır düzenli kullanıyorum fena durumda değil herkes değişimin farkında ama artık çok sıkıldım.Doktor elindeki ilaçlar biter bitmez kes dedi ilacı.Yani 7 ay kullanmış olacağım.İlk zamanlara göre çok daha iyi ama kullanan arkadaşlar bitirdikten sonra nasıl tedaviler uyguladı paylaşırlarsa çok memnun olurum

6 ay kadar 18 yasimdayken bende roaccutane kullandim evet sivilceleri oldukca azaltiyor ama hep roaccutane hem o zamanki bilincsizlikle izler kaliyor kullanim bittikten sonra ve bazi izler kucukte olsa kaliyor ve hassas ciltler bunu daha cok yasiyor bu arada roaccutanedan sonra hic akne cikmicak diye bisey beklemeyin azda olsa cokta olsa yine cikiyor ben roaccutane kullandiktan sonra yuzumun bazi yerlerinde kirmizilik kalmisti tabi bunlar gecmiyordu 2 yil sonra bi guzellik merkezinde melano out diye izler icin bi yontem yaptirdim kremlerle solusyonlarla yapilan bi yontem bide yogun salisilik asite alerjim oldugu icin yuzum komple yanmis gibi yara oldu kurumasini bekledim ve sonra kabuklar dustu ve yuzum bebek gibi tek bir lekesiz sekilde ortaya cikti ama konustugumda bu yontem en cok bende ise yaramis simdide azda olsa tek tuk aknem cikiyor ve izler geciyor ben yinede arada bi hucre yenilenmesi icin dermapen uygulamasi yaptiriyorum dermapen uygulamasida fazla leke sorunu olmayanlar icin ideal bi yontem uygun bi lekeler icin serumlarla ama en onemlisi mutlaka gunesten korunmak yoksa lekeler tekrar ortaya cikar ben ozellikle melano out yaptirdiktan sonra 1 ay hem gunes kremi hem bepanthen surup korumustum ve lekelerin hic biri ortaya cikmamisti sorulari olan olursa burdan cevaplarim

bende de bel ağrısı var. eskiden de vardı ve ilaçla arttı. doktorum aşırı ağrı olursa kas gevşetici ya da ağrı kesici alabileceğimi söyledi ama ben hap almak yerine kas gevşetici krem sürmeyi tercih ediyorum. zaten bu ilaç yeterince zorluyor vücudu. ekstra ilaç almak istemiyorum. özellikle yatmadan önce krem sürdürüp sıcak havlu koyuyorum. bu beni epey rahatlatıyor.

Back