Himm doktorunuza soyledinizmiTesekkur ederim 30 mg kullaniyorum
canım yüzden yüze değişiyor iz değil leke :) lekeler geciyor zamanla ama izler için ekstra şeyler gerekir diye biliyorumHimm anladim ama genelde bu ilaci kullananlarin yuzleri kirmizi oluyo hep o yuzden sordum benimde hic kizarmadi simdiye kadar insallah kizarmazcokmu sivilce izi kaliyo
Himm anladim tesekkurler :) insallah hepsi gecer de onca ictigimiz haplara değercanım yüzden yüze değişiyor iz değil leke :) lekeler geciyor zamanla ama izler için ekstra şeyler gerekir diye biliyorum
aynen insallah kurtulucaz:)Himm anladim tesekkurler :) insallah hepsi gecer de onca ictigimiz haplara değer
Öncellikle geçmiş olsun canim sana bi sorum olacak ben roa kullaniyorum ve en nefret ettiğim şey sivilce geçiyor ve kırmızılık yeri geçmiyor sende de öyle kalıyormuydu? Yoksa sivilce geçtikten sonra temizleniyor muydu? sence bunlar geçermimerhaba arkadaşlar..Ben 5 yıl önce kullandım roaccutane'ı..Kullanırken çok zor zamanlar geçirdim ama dozu tamamlayıp tedaviyi bitirdiğimde sonuç muhteşemdi...Kullanırken ve sonrasında cilt aşırı derecede hassaslaşıyor..Kesinlikle kremsiz güneşe çıkmamanız lazım yoksa pancar gibi dolanırsınız:) ..Ben tüm o sureci atlattım ve gerçekten çok iyi sonuç aldım..Fakaaaaaaaaaaaaaaaaaaat..Öncelikle şunu belirteyim ilacı kullanırken kötü yorumları okuyunca acayip sinir oluyordum...Ama malesef acı gerçeklerden bahsetmem gerekiyor...Bir yıl boyunca cildimden gerçekten çok memnundum fakat sonra teker teker çıkmaya başladılar..Ben sıktıkça onlar da çoğaldı haliyle...Eskisi kadar kötü değil ama şu an hala sivilcelerim çıkmaya devam ediyor..Tekrar doktora gittiğimde ilacı 2. defa kullanmanın gerekebileceğini fakat zararlı olduğunu söyledi...Ben zaten o süreci tekrar yaşamak istemediğim için kabul etmedim .En son kadın doğuma gittim hormonal olup olmadığına baktırmak için,o da bana doğum kontrol hapı verdi...ikinci ayım dolacak fakat o da gögüs ağrısından başka birşey yapmadı...3 gündür acnelyse eumovate expigment kremlerini kullanıyorum ..şimdiden sivilcelerimi ve lekelerimi kuruttu...ama bunun da kesin sonuç olacağını sanmıyorum ....Umarım sizinki tekrarlamaz..
evet o kırmızılıklar biraz daha kalıcı ..Üstelik geçse bile güneş görünce yine kızarıyo cilt..Ama en nihayetinde geçiyo fazla dert etme...Öncellikle geçmiş olsun canim sana bi sorum olacak ben roa kullaniyorum ve en nefret ettiğim şey sivilce geçiyor ve kırmızılık yeri geçmiyor sende de öyle kalıyormuydu? Yoksa sivilce geçtikten sonra temizleniyor muydu? sence bunlar geçermi
kullanırken ve sonrasında asla kullanılmamalı..acnelyse sivilceleri ve cildi kurutmak için kullanılıyo..Hap kullanılırken cilt zaten aşırı hassas olduğu için kullanılmamalı..Acnelyse neye lazim roa kullanan zaman yuze vurmak lazimmi
Sanirsam bizim seninle durumumuz ayni bende kullandim fakat hala sivilcelerim var su an d.kontrol kullaniorum bende cikmasi azaldi sivilcelerimin ama hala cikiyolar. Acnelyse de kullandim fakat yine geri geldiler. Sivilce laneti olene kadar gidicek herhalde diye dusunuyorum artikmerhaba arkadaşlar..Ben 5 yıl önce kullandım roaccutane'ı..Kullanırken çok zor zamanlar geçirdim ama dozu tamamlayıp tedaviyi bitirdiğimde sonuç muhteşemdi...Kullanırken ve sonrasında cilt aşırı derecede hassaslaşıyor..Kesinlikle kremsiz güneşe çıkmamanız lazım yoksa pancar gibi dolanırsınız:) ..Ben tüm o sureci atlattım ve gerçekten çok iyi sonuç aldım..Fakaaaaaaaaaaaaaaaaaaat..Öncelikle şunu belirteyim ilacı kullanırken kötü yorumları okuyunca acayip sinir oluyordum...Ama malesef acı gerçeklerden bahsetmem gerekiyor...Bir yıl boyunca cildimden gerçekten çok memnundum fakat sonra teker teker çıkmaya başladılar..Ben sıktıkça onlar da çoğaldı haliyle...Eskisi kadar kötü değil ama şu an hala sivilcelerim çıkmaya devam ediyor..Tekrar doktora gittiğimde ilacı 2. defa kullanmanın gerekebileceğini fakat zararlı olduğunu söyledi...Ben zaten o süreci tekrar yaşamak istemediğim için kabul etmedim .En son kadın doğuma gittim hormonal olup olmadığına baktırmak için,o da bana doğum kontrol hapı verdi...ikinci ayım dolacak fakat o da gögüs ağrısından başka birşey yapmadı...3 gündür acnelyse eumovate expigment kremlerini kullanıyorum ..şimdiden sivilcelerimi ve lekelerimi kuruttu...ama bunun da kesin sonuç olacağını sanmıyorum ....Umarım sizinki tekrarlamaz..
Benim agrim var nedense.bel tarafim agriyo acaba roadanmi bugun kullanmadim
Benimde bel agrisi oluyoBenim agrim var nedense.bel tarafim agriyo acaba roadanmi bugun kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?