Umarım hiç kusmaz benin arkadaşımın hiç kusma dönemi olmamış şu an 1-2 tane çıktı buda nazar boncuğu olsun diyorumKiminin ilk ay oluyo kusma kiminin diger aylarda benim ilk ay da sivilce cikiyodu az cok ama ikinci ay daha cok kusmaya basladi .. korkma bosuna hem kusmamasi bence daha iyi :))
Umarimm :) benim fena halde kusmaktaUmarım hiç kusmaz benin arkadaşımın hiç kusma dönemi olmamış şu an 1-2 tane çıktı buda nazar boncuğu olsun diyorum
Üzülme cildim çok güzel olcak sinir bozucu sivilcelerden inşallah kurtulcazUmarimm :) benim fena halde kusmakta
Soson olarak yemek içme konusunda nelere dikkat etmeliyim sen nelere dikkat ediyorsun
Tavsiyelerin için teşekkür ederim dikkate alacağımben ilaca başladığımda aynı zamanda diyet yapıyordum :) o yüzden en başından beri günde 3 litre su içiyorum. ilaç kullanırken su içmek çok ama çok önemli. yağlı yemiyorum. karaciğerimi yoracak yiyecekler yemiyorum. alkol de almamak gerek. ben ayda bir 1-2 kadeh içiyorum. doktor o kadarı sorun olmaz demişti. bir de kemik ağrıları yaptığı için aşırı fiziksel aktiviteden kaçınmak gerek.
Bu krem bb krem gibi bir şey mi sivilce yapmıyorsa iyiymiş çok korkuyorum çünkü bu arada hayırlı olsun çok az kalmış bitmesine ilacının şimdide koyabilirsin öncesi ve sonrası cidden merak ediyorum peki bu lekelerşmiz nasıl geçecek tamamenBugün itibariyle tam 207 gün oldu.. :) Tamamiyle kesmeme sadece 12 gün kaldı,bu sefer uzamayacak.Lekeler olduğu gibi,bitsin neler göreceğim nasıl olacak bakalım bekliyorum..Bu arada çok iyi kızarıklık kapatıcı bir CC krem keşfettim.Loreal Nude CC Krem,yeşil olanı.Artık hiçbir ekstra ürün kullanmadan kapatabiliyorum lekeleri.Çok iyi bütünleşiyor ciltle ve kalıcı.Kadınlar günü indirimleri başlarken çok uygun bir fiyata düşüyor.Aklınızda olsun :) (Görsel alıntıdır.)
Muazzam bir kapatıcı aynı zamanda güneşten koruyucu aynı zamanda nemlendirici.Hiç sivilce,leke vs yapmadı bende.Başladığımdan beri ilaca kullandığım en iyi kapatıcıydı.Geç tanıştığım için üzüldüm bile diyebilirim :) Dinlenme sürecinde koymayı daha doğru buldum canım.eskisine oranla çok çok daha iyi ama henüz istediğim sonuç değil,tam anlamda motive edici olmayacağını düşünüyorum.O yüzde bir ay sonra paylaşacağım..Benim lekelerimde şu an eskisine oranla büyük bir azalma var.Bunu bephantol ve kükürt kremi kullanmaya bağlıyorum..İlaç bitince cilde bir aylık dinlenme süresi veriyorsun ya,o arada çok çok daha fazla iyileşecek dedi doktorum.Ben de kendi haline bırakacağım,ondan sonra da soyucu özelliği olan kremlerle de lekeleri yok edeceğim..Doktorum öyle dedi :)Bu krem bb krem gibi bir şey mi sivilce yapmıyorsa iyiymiş çok korkuyorum çünkü bu arada hayırlı olsun çok az kalmış bitmesine ilacının şimdide koyabilirsin öncesi ve sonrası cidden merak ediyorum peki bu lekelerşmiz nasıl geçecek tamamen
Darısı başımıza Zeyneb21 :)Kizlar iyi geceler :)
Bende bu ilaci kullandim 2011 agustos ayinda bitmisti son kutu..7 bucuk ay kullandim toplamda..Sivilceler hala yok cok sükür, kullanirken doktor ve cevremdekiler ilac bittiginde 2 veya 3 sene sonra yine sivilce olma ihtimalini soylemislerdi..insallah gelmez geri.
Kullanirken kuruma catlama kanama hepsini yasadim mesela hapsirdigimda elimde pecetede de kan gordugum cok olmustu hele bide grip olmak beterdi burnumun zaten kenarlari yara dudaklar oyle silmek hapsirmak vs zordu vallahi
cildim normalde de hassasti ama ilactan sonra dahada fazlalasti hala ayni,bi biyik kas aldirsam kipkirmizi cikiyorum baya aciyo birde sakin ilaci kullanirken hatta biraktiktan sonrada sir agda kullanmayin dudak ustunuzde iz kalma yanma oluyor..
Kullandigim urunler oldu ve iz kalma yanma olayini yasadigim icin mustela diye bi bebe kremi kullandim beyaz kirec kivaminda bisey , dudaklarima adini hatirlamadigim ama kucuk mavi kutuda mentollu bi krem kullandim o benim en iyi dostumdu cok iyi gelmisti :)
Yuzumede( hala kullaniyorum ) yaz kıs la roche 50 faktorluk kremini kullandim
Belki size faydam olur diye paylasmak istedim Sabredin hepsi gecicek bebek gibi cildiniz olucak bnim suratm mayin tarlasindan farki yoktu ama simdi tertemizz gecmis olsun hepinize
Vayy baya buyuk bir degisme varr cok guzell umarim izlerinde gecer hepsi darisi basimizaa :)Arkadaşlar şu anlık durum budur..
İnşallah canım inşallah çok çektiriyor ama değiyor gibi :)Vayy baya buyuk bir degisme varr cok guzell umarim izlerinde gecer hepsi darisi basimizaa :)
mükemmel bi değişimArkadaşlar şu anlık durum budur..
Yok canım.Ne olursa olsun kimyasal peeling yaptırmayacağım.Salisik asit içeren leke geçirici kremler kullanıyorum yeni aldım iyi geliyor.İlaç bitince de kendi haline bırakacağım 1 ay kadar.Sonrasında doktorum ne öngördüyse onu yapacağım ama kimyasal peeling Antalya sıcağında beni çok zorlar..Darısı başınıza :)mükemmel bi değişim
*yağlı görüntü gitmiş, gözenekler küçülmüş, iltihaplı sivilcelerin yok olmuş şuan sadece pembe pembe lekelerin kalmış onlarda geçecek büyük ihtimalle:) peeling düşünüyor musun canim lekelerin için? yoksa zamana mı bırakacaksın
Su an kacıncı ayındasın yuzundeki ilerleme harika ne kadarın kaldı daha tedavinin bitmesine umarım izlerde gecer canımArkadaşlar şu anlık durum budur..
7 ay 3 gündürkullanıyorum canım son 6 günüm kaldı..İnşallah canım iyi bir nemlendirici aldım salisik asitli çok çok iyi geliyorSu an kacıncı ayındasın yuzundeki ilerleme harika ne kadarın kaldı daha tedavinin bitmesine umarım izlerde gecer canım
Kac mg kullandin acaba ?7 ay 3 gündürkullanıyorum canım son 6 günüm kaldı..İnşallah canım iyi bir nemlendirici aldım salisik asitli çok çok iyi geliyor
ilk ay 30 mg 2,3,4,5. aylarda 40 mg 6-7. aylarda ise 50 mg kullandım canımKac mg kullandin acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?