canım merhabalar, inşallah en kısa sürede toparlar yüzün. Öncelilkle sabırlı ol çünkü en düşük dozdan başlamışsın. Ben 3. ayımdayım. Direkt olarak 20'den başlamıştım ve ilk ayın sonunda deri altındaki tüm birikmiş yağlar yok olmuştu. Ama burada okuduğuma göre herkeste aynı olmuyor. Bazı ciltler önce kusuyor sanırım.
Daha çok başındasın bir ay geçsin yavaş yavaş azalmaya başladığını göreceksin. Zaten en önce az sivilceli olan alanlar düzeliyor. Mesela benim alnım ve burun çevremde minik minik vardı onlar hemen düzeldi bebek gibi oldu. Sadece yanaklarımda kaldı kırmızı kırmızı... Moralin bozulacak , bazen üzüleceksin ama gör bak düzeldikçe nasıl gaza geleceksin :)
Bir de benden sana tavsiye her ay ya da 15 günde bir fotoğrafını çek yüzünün. Değişimi göreceksin :) İlacın depresif etkisini azaltmaya çok yardımcı oluyor. Ben öyle yapıyorum ve depresyon yanıma bile uğramadı :)
kızlar bende bu ilacın aynısını kullandım zoretanin geçen yıl bitti
kullanım aşamasındakileri yaşadıklarımı anlatıyım belki fikir olur
öncelikle dışardan söylenen hiçbişeye kulak asmayın neden sogan suyu içmedin yüzüne yogurt sür geçer limonla tuz yap gülsuyu sür ergenlikten geçer onlar vs. hiçbişeyi ciddiye almayın benim oglum şu merhemi kremi kullandı geçti vs.. oo derlerde derler
denemedikmi denedik kardeşim geçmiyo geçmiyooo
ilacı kullanırken de yorum yapanlar olur kaale almayın
sivilcenin tek çözümü bu ilaç kullanırken inanılmaz yan etkileri var fakat ilaç bittiği gibi yan etkileride geçiyo
ben 30 mg la başladım onra 40 40 son ay 50 attım sanırım
kilon * 12o alman gereken mg
ilk 3 ay kusuş dönemi dışarı atıyo bu kimisinde 4 te olabilir
ilaç bitine kadar sivilce çıkması oluyo son ay bile..
dudak çatlaması felaket onu yaşamayan yoktur sanırım benim elimin altında her daim roc un dudak stiği vazelin birde zeytinyağlı bir krem vardı bu yüzden kanamazdı sadece çabuk kururdu bende nemlendirirdim hemen fırsat vermezdim
bendeki en belirgin özellik duruo durup ağlardım duygularımı mahfetti biri selamın aleyküm dese aleyküm selam demek yerine ağlayasım gelirdi o derece :))) yanlız benim bu ilacı kullandıgım sıra dayım ölmüştü bağlantısı varmıdır bilmiyorum ama
reçetesinede baktım duygu değişikliği yazıyodu
son aylar yataktan dayak yemiş gibi uyanırdım kemik ağrısından sanırsın gece 20 kişiden dayak yemişim
son ay ilaç bitti yan etkilerde 15 gün sonunda bitti sayılır
kızlarrrr dün tatlı yiym dedim fazlada abartmadım aslında aşırı şekerli olan tulumba tatlısı yedim akşam iftardan sonra yüzüm aşırı kaşınmaya başladı sabah kalktım yüzüm kıpkırmızı(((( niye sizce
Kızlar ilacı kullanırken makyaj yapan var mı? Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? temizliği nasıl yapıyorsunuz? yardım eder misiniz?
canım ben yapıyorum ama sadece göz makyajı bide dudak clinuque marka kullanıyorm antialerjik sakın pudra falan sürme yüzüne gözenekler tıkanır
ya makyaj yapmak istememin sebebi zaten şu kırmızılıkları biraz kapatmakbb kremler fln varmış onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kızlar ilacı kullanırken makyaj yapan var mı? Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? temizliği nasıl yapıyorsunuz? yardım eder misiniz?
arkadaşlar iki gündür gözümde kanlanma var sulanıyo gibi oluyo ilaçtanmı acaba ??
Evet ilaçtan oluyor malesef bendede oldu bu ay göz doktoruna gittim gözlerimde aşırı kuruluk olmuş aynı zamanda sanki uykusuzmuşum gibi kızarmaya başladı doktor bana suni göz yaşı yazdı ve roaccutane tedavisi süresince ve bittiktensonraki 3 ay daha muayeneye geleceksin bu göz damlasını kullanacaksın dedi valla bu ilaç kullanılacak bir ilaç değil derdim ama cildimde mucizeler yaratıyor birnevi cilt bakımı yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?