• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım merhabalar, inşallah en kısa sürede toparlar yüzün. Öncelilkle sabırlı ol çünkü en düşük dozdan başlamışsın. Ben 3. ayımdayım. Direkt olarak 20'den başlamıştım ve ilk ayın sonunda deri altındaki tüm birikmiş yağlar yok olmuştu. Ama burada okuduğuma göre herkeste aynı olmuyor. Bazı ciltler önce kusuyor sanırım.

Daha çok başındasın bir ay geçsin yavaş yavaş azalmaya başladığını göreceksin. Zaten en önce az sivilceli olan alanlar düzeliyor. Mesela benim alnım ve burun çevremde minik minik vardı onlar hemen düzeldi bebek gibi oldu. Sadece yanaklarımda kaldı kırmızı kırmızı... Moralin bozulacak , bazen üzüleceksin ama gör bak düzeldikçe nasıl gaza geleceksin :)

Bir de benden sana tavsiye her ay ya da 15 günde bir fotoğrafını çek yüzünün. Değişimi göreceksin :) İlacın depresif etkisini azaltmaya çok yardımcı oluyor. Ben öyle yapıyorum ve depresyon yanıma bile uğramadı :)

evet canım çok haklısın bu ilaç sabır gerektiriyor gerçektende çok saol canım moral verdin:)

kızlar bende bu ilacın aynısını kullandım zoretanin geçen yıl bitti
kullanım aşamasındakileri yaşadıklarımı anlatıyım belki fikir olur
öncelikle dışardan söylenen hiçbişeye kulak asmayın neden sogan suyu içmedin yüzüne yogurt sür geçer limonla tuz yap gülsuyu sür ergenlikten geçer onlar vs. hiçbişeyi ciddiye almayın benim oglum şu merhemi kremi kullandı geçti vs.. oo derlerde derler
denemedikmi denedik kardeşim geçmiyo geçmiyooo
ilacı kullanırken de yorum yapanlar olur kaale almayın
sivilcenin tek çözümü bu ilaç kullanırken inanılmaz yan etkileri var fakat ilaç bittiği gibi yan etkileride geçiyo
ben 30 mg la başladım onra 40 40 son ay 50 attım sanırım
kilon * 12o alman gereken mg
ilk 3 ay kusuş dönemi dışarı atıyo bu kimisinde 4 te olabilir
ilaç bitine kadar sivilce çıkması oluyo son ay bile..
dudak çatlaması felaket onu yaşamayan yoktur sanırım benim elimin altında her daim roc un dudak stiği vazelin birde zeytinyağlı bir krem vardı bu yüzden kanamazdı sadece çabuk kururdu bende nemlendirirdim hemen fırsat vermezdim
bendeki en belirgin özellik duruo durup ağlardım duygularımı mahfetti biri selamın aleyküm dese aleyküm selam demek yerine ağlayasım gelirdi o derece :))) yanlız benim bu ilacı kullandıgım sıra dayım ölmüştü bağlantısı varmıdır bilmiyorum ama
reçetesinede baktım duygu değişikliği yazıyodu
son aylar yataktan dayak yemiş gibi uyanırdım kemik ağrısından sanırsın gece 20 kişiden dayak yemişim
son ay ilaç bitti yan etkilerde 15 gün sonunda bitti sayılır

kızlar bende bu ilacın aynısını kullandım zoretanin geçen yıl bitti
kullanım aşamasındakileri yaşadıklarımı anlatıyım belki fikir olur
öncelikle dışardan söylenen hiçbişeye kulak asmayın neden sogan suyu içmedin yüzüne yogurt sür geçer limonla tuz yap gülsuyu sür ergenlikten geçer onlar vs. hiçbişeyi ciddiye almayın benim oglum şu merhemi kremi kullandı geçti vs.. oo derlerde derler
denemedikmi denedik kardeşim geçmiyo geçmiyooo
ilacı kullanırken de yorum yapanlar olur kaale almayın
sivilcenin tek çözümü bu ilaç kullanırken inanılmaz yan etkileri var fakat ilaç bittiği gibi yan etkileride geçiyo
ben 30 mg la başladım onra 40 40 son ay 50 attım sanırım
kilon * 12o alman gereken mg
ilk 3 ay kusuş dönemi dışarı atıyo bu kimisinde 4 te olabilir
ilaç bitine kadar sivilce çıkması oluyo son ay bile..
dudak çatlaması felaket onu yaşamayan yoktur sanırım benim elimin altında her daim roc un dudak stiği vazelin birde zeytinyağlı bir krem vardı bu yüzden kanamazdı sadece çabuk kururdu bende nemlendirirdim hemen fırsat vermezdim
bendeki en belirgin özellik duruo durup ağlardım duygularımı mahfetti biri selamın aleyküm dese aleyküm selam demek yerine ağlayasım gelirdi o derece :))) yanlız benim bu ilacı kullandıgım sıra dayım ölmüştü bağlantısı varmıdır bilmiyorum ama
reçetesinede baktım duygu değişikliği yazıyodu
son aylar yataktan dayak yemiş gibi uyanırdım kemik ağrısından sanırsın gece 20 kişiden dayak yemişim
son ay ilaç bitti yan etkilerde 15 gün sonunda bitti sayılır

canım çok haklısın gerçekten ilaca başlamadan önce aynısını banada yaptı yok soğan suyu iç bilmem ne o kadar sivilcen yok falan insan kendisinde olmayınca o duyguyu bilmiyor gerçekten yaşamaları lazım.. canım tecrübelerini paylaştığın içn çok teşekkürler peki sivilcelerin tamamen geçtimi artık çıkmıyorlar değilmi en büyük korkum ilacı kullandıktan sonra tekrar etmesi:(

ilacimla bugun vedalastim cok mutluyum = ) kuruluk bitiyor .d
basima gelenleri kullananlar bilsin diye paylasmak isterim.
Oncelikle 30 mg.basladim 5 ay, son 2 ay 40 mg. Kullandim. Ilk aylar ck ckti sivilceler 3.ayda yuzumde bayagi duzelme oldu sonrada hic cikmadi sivilce. Tabi bunun yani sira gozlerim cok kotu oldu kurudu 6 kutu eyestil goz damlasi 2 tanede suni gozyasi bitirdim. Cok enfeksiyon kapti sisti. Burnum kanadi arada ici kurudu bepantheni burnumada surmeye basladm son aylarda kulaklarmin icide ole kurudu kulagimada surdum. Zaten dudagimi soylemiyorum bile ilk baslarda soyardim ama ole cok daha kotu oluo soymadan krem surmek lazm. Biyigimi agdayla almak gibi bi hata yaptm derim kalkti kabuk bagladi disari cikamadm. Kabiz oldum, yataktan kalkarken bel agrimdan kalkamiodum. Egzemam wardi azdi ellerm ayaklarm soyuldu nemlendirmeme ragmen. Banyodan ciknca suratm kipkirmzi oluyodu peelng yapms gbi soyuluodu. Saclarmi ksynca kepek gbi beyaz beyaz derim dkuluodu.Tek sevdgm yani sacim hic yaglanmadi :) ve tabi sivilcem bitti en guzel yani .d kullananlara saabir dilerimmm

benim de 2 hafta önce bitti ilaçlar. her şey yolunda :)

tekrar lens kullanmak istiyorum. bi zararı olur mu ki acaba?

kızlarrrr dün tatlı yiym dedim fazlada abartmadım aslında aşırı şekerli olan tulumba tatlısı yedim akşam iftardan sonra yüzüm aşırı kaşınmaya başladı sabah kalktım yüzüm kıpkırmızı :((((( niye sizce :(

kızlarrrr dün tatlı yiym dedim fazlada abartmadım aslında aşırı şekerli olan tulumba tatlısı yedim akşam iftardan sonra yüzüm aşırı kaşınmaya başladı sabah kalktım yüzüm kıpkırmızı :((((( niye sizce :(

bendede olmuştu ellerimde çenemde kırmızı benek benek bi kaç güne geçer. eğer dediğin nokta nokta kırmızı şeklindeyse bende böyle oldu.

Kızlar ilacı kullanırken makyaj yapan var mı? Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? temizliği nasıl yapıyorsunuz? yardım eder misiniz?

canım ben yapıyorum ama sadece göz makyajı bide dudak clinuque marka kullanıyorm antialerjik sakın pudra falan sürme yüzüne gözenekler tıkanır

ya makyaj yapmak istememin sebebi zaten şu kırmızılıkları biraz kapatmak :43: bb kremler fln varmış onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

ya makyaj yapmak istememin sebebi zaten şu kırmızılıkları biraz kapatmak :43: bb kremler fln varmış onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım kesinlikle önermiyorum bb kremlerin içinde birsürü kimyasal var kapatıcı sonuçta canım kullanma bırak tedavi süresinde cildin nefes alsın o kırmızıklar geçiyormuş tedavi bittikten bir kaç ay sonra cildine birşeyler sürüp yenilenmesini engelleme canım

bizim ahiretlikler nerde yaaaa gamzem vardı burda bi tane :) ee bu topikte yaşlandık 8-9 aydır hep uğradık. Şunu anladım zaman gerçekten geçiyor :))

Kızlar ilacı kullanırken makyaj yapan var mı? Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? temizliği nasıl yapıyorsunuz? yardım eder misiniz?

Bu ilacı bende güneş allerjisi nedeniyle tıkanan gözeneklerim için kullanıyorum şuan 4.aydayım dışarı çıkarken makyaj yapıyorum bence hiç bir zararı yok çünkü tedavi içerden oluyor yani cilt altındaki yağ kir vs. dışarı çıkarıyor doktorada fondotenle gidiyorum bana hiçbir doktor makyaj yapma demedi yalnız cilt kuruduğu için fondoten hiç doğal durmuyor ben fondeteni tedavi bitene kadar kullanmamaya karar verdim çünkü bb krem denedim harika fondoten gibi yapay durmuyor üstelik nemlendirici olarak kullanılıyor kalıcı akmıyor üstelik hiçbir zararıda yok şiddetle tavsiye ediyorum özellikle roaccutane kullananlara..

tedavim bugün itibariyle bitti ama ben elimde olan hapları da içicem bir daha tekrarlamasın.
Başlıycak arkadaşalra şunu söyleyeyim pes etmeyin mutlaka istediğinize bi şekilde ulaşıcaksınız hemde hiç anlamadan temizliğine dikkat edin oynamayın su için göz damlanızı unutmayın.Gerilip çevrenizdekileri üzmeyin ve asla ve asla güneş kreminizi unutmayın !

arkadaşlar iki gündür gözümde kanlanma var sulanıyo gibi oluyo ilaçtanmı acaba ??

Evet ilaçtan oluyor malesef bendede oldu bu ay göz doktoruna gittim gözlerimde aşırı kuruluk olmuş aynı zamanda sanki uykusuzmuşum gibi kızarmaya başladı doktor bana suni göz yaşı yazdı ve roaccutane tedavisi süresince ve bittiktensonraki 3 ay daha muayeneye geleceksin bu göz damlasını kullanacaksın dedi valla bu ilaç kullanılacak bir ilaç değil derdim ama cildimde mucizeler yaratıyor birnevi cilt bakımı yapıyor..

mükemmel bir ilaç tabi sabır da gerektirmekte. 4 gün önce sonlandı tedavim. cildim bebek gibi. mutlaka kullanmalısın ilk 3 ay zor oluyor herkes soruyor aynaya bakamaz oluyorsun. benim az miktardaydı sivilcelerim ama yinede kullanmak istedim. iyiki de kullanmışım diyorum şimdi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kızlar benimde tedavim 2. ayında, bende kusma dönemi olmadı direk geçti bütün sivilcelerim ilk ayda..:nazar::nazar::nazar:
Cildim bebek gibi oldu şimdiden. Eklem ağrısı vs de olmadı. Sadece dudak kuruluğu yaptı ben de..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet ilaçtan oluyor malesef bendede oldu bu ay göz doktoruna gittim gözlerimde aşırı kuruluk olmuş aynı zamanda sanki uykusuzmuşum gibi kızarmaya başladı doktor bana suni göz yaşı yazdı ve roaccutane tedavisi süresince ve bittiktensonraki 3 ay daha muayeneye geleceksin bu göz damlasını kullanacaksın dedi valla bu ilaç kullanılacak bir ilaç değil derdim ama cildimde mucizeler yaratıyor birnevi cilt bakımı yapıyor..

saol canım :( sen kaçıncı ayındasın acaba?

Back