ben kullanmadan önce test yaptırdım normal çıktı.aslında benim sivilcem çok yok genelde çene biölgesinde ama yıllardır çeneme kremler sürdüm hiç fayda etmedi.bir çekirdek yediğim anda çıkıyordu.doktor sadece 10gün kullancan dedi.ama ben 1 ay kullanmak istiyorum ya.gecen yıl ablam kullandı bu ilacı o kadar güzel oldu ki yüzü.
kızlar umarım yazımı birileri görüp bir an önce yazar.ben 1.5 aydır acnegen kullanıyorum günde 40 mg. burun kanamam bir defa oldu bir dafeda gece körlüğü yaşadım.bunlar beklediğim şeylerdi.ama yaklaşık 10 gündür gözlerimde kaşıntı batma ve şişme var.gözlerimi kapasamda batıyor açsamda.ama dayanılacak gibi değil.çok çok fazla.şu anda gözlerime dokunamıyorum bile.her gören ne oldu gözlerine ne kadar şişmiş diyor.çok sinirim bozuk.2-3 tane sivilce için gözümden olucam nerdeyse.bu sorunu yaşayan yada yaşamış olupta çözüm bulan varmı?yarın doktorumla görüşücem gerekirse tedaviyi bitiricem.çünkü inanın bu ağrı sivilceden beter etkiliyor beni.
bugün bıyığımı sirle almaya calış sirle almaya calıştım derimi kaldırdı biraz cok yandı yadudak kuruması henüz yapmadı ama derimi hassaslaştırdı.
bu ilacı kullanırken aynı zamanda doğum kontrol hapı kullanan var mı biliyor musunuz bir sıkıntı olur mu acaba?
bir de sunu soracagım.ben ilacı su ara bırakıp ekim gibi tekrar baslamayı düşünüyorum suana kadar daha 10 gün olmadı ilacı kullanalı.
yorum yaparsanız sevinirim.
sir yaptıgım derimin kalkan yerine de imex kremini sürdüm.3 gün kabuk bağlayıp sonra kendiliğinden gececek inş
Kızlar yaklaşık 1 haftadır sürekli burnum kanıyor. İçerisi kabuk kabuk oldu canım yanıyor dokunurken.
Bir doktora gittim adam anlamadan dinlemeden bir ilaç yazdı. Eczacılık mezunuyum, eczanem yok, akademisyenim. Yazdığı ilacı da biliyorum itiraz ettim. "Haa pardon ya dikkatsizliğime verin" dedi doktor çok irite oldum zaten. Sonra başka bir ilaç yazdı. Sinirlendim çok hiç birşey demeden çıktım doktordan. E-reçete olduğu için de neymiş diye bakamadım.
Şans bu ya eczaneye girerken tekrar burnum kanamaya başladı. Neyse eczacı baktı ilaca "sizin zaten burnunuz kanıyor bu ilaç epiteli daha da inceltir ve şiddetlenir kanamalarınız bence bunu hiç kullanmayın siz" dedi. Bende şarteller attı haliyle. Geri zekalı doktor. Dinlemedi bile doğru düzgün... Eczacı da bir ilaç öneremedi KBB'ye gidin dedi. İşim dolayısıyla gidip de görünemedim.
Kendim bepanthen sürmeye başladım içine. Ama sonra koku duyumda azalma farkettim. Bepanthen mi yaptı yoksa içi kabuk bağladığı için mi oldu bilmiyorum ama onu da bıraktım ve sürekli burnum kanamaya devam ediyor.
Sizlerde bu şikayeti olup da bu tip ilaçlar kullanan var mı? Burun için? Yardımcı olur musunuz?
harmoni kacıncı ayındasın, benim ablam 2 ay kullandı bu ilacı hiç burun kanaması olmadı.burnunun içini yumusak tutacak seyler kullanman ve rüzgarda durmaman (burnunu kurutmasın diye) fayda dokunabilir.
ya benim durumum farklı.ben biraz da acele ettim.1 ay sonra düğünüm var cenemde sivilceler vardı ama bu sivilceler her yıl cıkıyordu ben de kökten cözüm olsun diye bu ilacı kullanmaya basladım tabi doktor gözetiminde.ama simdi keske düğünden sonra baslasaydım diyorum.hem kıs olurdu, malum düğün öncesi agda da yapmam gerekbakalım suan bıraktım.kışın duruma göre...
benim 3. ay bitiyor canım. işte o yumuşak tutacak şeyler neler
bu ilacı kullanırken aynı zamanda doğum kontrol hapı kullanan var mı biliyor musunuz bir sıkıntı olur mu acaba?
bir de sunu soracagım.ben ilacı su ara bırakıp ekim gibi tekrar baslamayı düşünüyorum suana kadar daha 10 gün olmadı ilacı kullanalı.
yorum yaparsanız sevinirim.
sir yaptıgım derimin kalkan yerine de imex kremini sürdüm.3 gün kabuk bağlayıp sonra kendiliğinden gececek inş
bu ilacı kullanıp oruç tutanınız var mı. Dr'a sormasını unutmuşum..
kızlar dokuzuncu günümdeyim bi değişiklik yok yan etkiside yok henüz günde 10 mg kullanıyorm ondan heralde sadece burnumun kenarında bi sivilce çıktı acıyo bide yanaklarmda çıktı iki üç tane normalmi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?