Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
total kolestrolm 191 çıktı yüksekmi kızlar
bildiğim kadarıyla üst sınır 200 normal yani:)
benmde bugün 27. gün aynı problem bendede var kepek ve kaşıntı daha çözm bulamadm ama kaşıntı olnca kızarıyo bende excipial hydro sürüyorm o rahatlatıyor biraz ama saça ne kullanmalylz bilemiyorm canım ben prozinc mor kutu kullanıyorm kepeğe karşı o biraz iyi geliyor. senin total kolestrol ün kaçtı ?
Kızlar ben yeni başladım, bu 5. günüm. Bende eki sivilcelerimin izleri var ve mevcut sivilcelerim de hep kırmızı kırmızı. Nedense geçeceğine hiç inanmıyorum Doktor hepsi birlikte geçecek dedi ama.. Zaten problemim fazla sivilce değil de çıkan 3-5 tanenin iz bırakmasıydı. Çıkan kalıyor, çıkan kalıyor.. Bende de biraz oynama huyu var tabii. Kabuk bağlayınca dayanamıyorum, farkında olmadan kaldırıyorum Bu huyumu acilen bırakmam gerek..
malesef benimde aynı.umarım tedavinin sonunda hepsi biter gider.oynamamak lazım ama ben de tutamıyorum ellerimi
total kolestrolm 191 çıktı yüksekmi kızlar
Bu ay benim kollestrol sonucunu doktora sorduğumda çok güzel dedi sonra evde sonuçlara baktım 191 yani seninkiyle aynı ben diyet yapmıyorum sadece yağlı yememeye çalışıyorum kırmızı et zaten pek sevmem bunun dışında normal yemeğinizi yiyebilirsiniz dendi bana kızlar o saç derinizdeki pullanma ilk ay bendede oldu şuan iyi sadece yağlanmıyor saçını yıka düzleştir bir kaç gün öyle ip gibi gez :) hiç kirlenmiyor benim tavsiyem saçlarınıza duşta saç kremini saç derisine uygulayın faydasını görürsünüz ben normalde uçlara sürerdim ama şimdi krem yada maske olsun saç derimede uyguluyorum dökülmesin diye en korktuğum şeydir :) benim kemik ağrılarım fazla oluyor sizlerdede varmı böyle bir durum acaba?
Kızlar ben yeni başladım, bu 5. günüm. Bende eki sivilcelerimin izleri var ve mevcut sivilcelerim de hep kırmızı kırmızı. Nedense geçeceğine hiç inanmıyorum Doktor hepsi birlikte geçecek dedi ama.. Zaten problemim fazla sivilce değil de çıkan 3-5 tanenin iz bırakmasıydı. Çıkan kalıyor, çıkan kalıyor.. Bende de biraz oynama huyu var tabii. Kabuk bağlayınca dayanamıyorum, farkında olmadan kaldırıyorum Bu huyumu acilen bırakmam gerek..
merhaba arkadaşlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım her şey temiz çıktı, doktorum zoretanin 30 mlg verdi, sabah 10 mlg akşam 20 mlg tok karnına içicem, ağda yasak dedi, sadece yüze mi ağda yasak yoksa tüm vücuda mı onu soramadım. Doktora sabah akşam belli saatleri var mı dedim yani sabah 8 de aldıysan akşamda mı 8 de alcaksın gibi yok sabah akşam tok karnına al güneş kremini sür ve ağda yapma başka bişey istemiyorum dedi. ilaçlarımı aldım hametan pomad yazmış dudaklarım için 5 kez sürücem pahalı oldu hepsi ya neyse değsin de
Selam :) Umarım sorunsuz bir tedavi süreci geçirirsin canım :) Roaccutane ile zoretanin arasında ne fark var biliyor musun?
kızlar benim de 14. Günüm ama inanılmaz bel agrım oluyo sporu bırakmak zorunda kaldım.susam yagı saclarıma iyi geldi.kepek bile degil sac derim resmen soyuldu umarım bi daha olmaz:)
kızlar benim de 14. Günüm ama inanılmaz bel agrım oluyo sporu bırakmak zorunda kaldım.susam yagı saclarıma iyi geldi.kepek bile degil sac derim resmen soyuldu umarım bi daha olmaz:)