Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum...
öncelikle bende bu illacı 2007 de kullandım 6 ay sonunda daha da çıkmadı sivilceler..ama yüzüm hep hassas.üzerinden bir kat alınmış gibi...
neyse
sorum ise ; bu ilacı kullandıktan sonra evlenip hamile kalan,,yada doğum yapan varmı????
ben geçenlerde düşük yaşadım ve tahlil yaptırınca pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı..bu hastalık karaciğerle ilgili ve bu sivilce ilacıda en çok karaciğeri etkiliyor..aklıma bu ilaç geldi..kesin demiyorum ama aklıma geldi sormak istedim....
bu ilaçtan sonra sağlıklı bebek doğuran ya da pıhtılaşma gibi sorun yaşayan oldumu aranızda????
daha sonra yazarsanz cevap göremem belki beğeni yaparsanız ya da mesaj atarsanız sevinirm cevap yazınca...
bu ilacı kullanan arkadaşlar yiyeceklerden neleri yemeye dikkat ettiniz?
bu ilacı kullanan arkadaşlar yiyeceklerden neleri yemeye dikkat ettiniz?
aybalam öncelikle yorum yazdığın için teşekkür ederim.tedavin bitmiş ya nasıl memnun musun sonuçtan?ben de bugun ceviz alayım internetten arastırdım sen söyledikten sonra, ceviz iyi kolestrolü arttırıp, kötü kolestrolü düşürüyormuş.bu yönden çok iyiymis.fındık da aynı şekilde.
benim de 3.günüm bitti.henüz kuruluk falan yok.
aybalam öncelikle yorum yazdığın için teşekkür ederim.tedavin bitmiş ya nasıl memnun musun sonuçtan?ben de bugun ceviz alayım internetten arastırdım sen söyledikten sonra, ceviz iyi kolestrolü arttırıp, kötü kolestrolü düşürüyormuş.bu yönden çok iyiymis.fındık da aynı şekilde.
benim de 3.günüm bitti.henüz kuruluk falan yok.
merhaba kızlar benimde 5.günüm şu an hiç bi değişiklik yok sadece siyah noktalarım belirginleşti sanki bide ilk iki gün yüzümde bi kaşıntı olmuştu ama şu an geçti . Sabırsızlıkla bekliyorum yeni halimi olumlu yorumları okuyunca mutlu oluyorum. Bide doktorum 10 mg ile başlattı test yapmadı öbür ay yapacağız dedi başka böyle olan varmı ilk aydan test yapılmayan ?
hayatbubellimiolur, seninle aynı gün başlamışız burdan yazısırsak durumumuz nasıl gibi fikrimiz olur.bende de kaşıntı olmuştu gecti şimdi sadece dudagımın sağ kenarı kaşınıyor.