- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
saol canımsen kaçıncı ayındasın acaba?
kızlar evli olup da bu ilacı kullanan var mı?ben bu ilacı yaklaşık 3 hafta önce bıraktım ve sadece 10 gün kullandım.ama kışın tekrar kullanmaya başlayacağım.bu ilacı kullandık diyelim tedavi bittikten ne kadar zaman sonra hamile kalmak doğru olur?
mairuj tesekkür ederim bilgin için.doktor bana bir kitapçık vermemişti.tabi ben bir güzellik salonuna gitmistim oradaki doktor da dermotologdu.senin tedavin nasıl gidiyor, kacıncı aydasın?normal bir hastaneye mi gittin sen ?
Selam arkadaşlar. Ben de bugün başlayacağı Roacutane kullanmaya. Günde 1 tane 20 mg kullanacağım. Doktora sormayı unuttuğum veya emin olamadığım birkaç sorum olacak,
-İlacı tok karnına alıyoruz değil mi? Yemekten hemen sonra mı yoksa biraz bekleyip mi?
-Malum yaz ayında başlamak zorunda kaldım. Güneşe çıkarken yüzüme kollarıma vs. güneş kremi sürmem gerekecek. Hangi markayı önerirsiniz?
-Doktor ilk başlarda kızarıklık vs. yapabileceğini söyledi. Peki ben mevcut sivilcelerimi ve o kızarıklıkları neyle kapatacağım? İlaçla birlikte kullanabileceğim zarar vermeyecek kapatıcı-fondoten tavsiyeleriniz var mı?
Bir de konu açmıştım ama cevap veren olmadı. Lazer epilasyon tecrübeniz olduysa yorumlarınızı bekliyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/637883-lazer-epilasyon-amp-roaccutane.html
Selam arkadaşlar. Ben de bugün başlayacağı Roacutane kullanmaya. Günde 1 tane 20 mg kullanacağım. Doktora sormayı unuttuğum veya emin olamadığım birkaç sorum olacak,
-İlacı tok karnına alıyoruz değil mi? Yemekten hemen sonra mı yoksa biraz bekleyip mi?
-Malum yaz ayında başlamak zorunda kaldım. Güneşe çıkarken yüzüme kollarıma vs. güneş kremi sürmem gerekecek. Hangi markayı önerirsiniz?
-Doktor ilk başlarda kızarıklık vs. yapabileceğini söyledi. Peki ben mevcut sivilcelerimi ve o kızarıklıkları neyle kapatacağım? İlaçla birlikte kullanabileceğim zarar vermeyecek kapatıcı-fondoten tavsiyeleriniz var mı?
Bir de konu açmıştım ama cevap veren olmadı. Lazer epilasyon tecrübeniz olduysa yorumlarınızı bekliyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/637883-lazer-epilasyon-amp-roaccutane.html
Çok sağ olun. Evet doktor da öyle söyledi. Yan etkileri değişkenlik gösterebiliyormuş veya dudak kuruması dışında hiç olmayabiliyormuş. Umarım problemsiz bir şekilde atlatırım bu süreci :)
canım çok haklısın gerçekten ilaca başlamadan önce aynısını banada yaptı yok soğan suyu iç bilmem ne o kadar sivilcen yok falan insan kendisinde olmayınca o duyguyu bilmiyor gerçekten yaşamaları lazım.. canım tecrübelerini paylaştığın içn çok teşekkürler peki sivilcelerin tamamen geçtimi artık çıkmıyorlar değilmi en büyük korkum ilacı kullandıktan sonra tekrar etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?