Kızlar yaklaşık 1 haftadır sürekli burnum kanıyor. İçerisi kabuk kabuk oldu canım yanıyor dokunurken.
Bir doktora gittim adam anlamadan dinlemeden bir ilaç yazdı. Eczacılık mezunuyum, eczanem yok, akademisyenim. Yazdığı ilacı da biliyorum itiraz ettim. "Haa pardon ya dikkatsizliğime verin" dedi doktor çok irite oldum zaten. Sonra başka bir ilaç yazdı. Sinirlendim çok hiç birşey demeden çıktım doktordan. E-reçete olduğu için de neymiş diye bakamadım.
Şans bu ya eczaneye girerken tekrar burnum kanamaya başladı. Neyse eczacı baktı ilaca "sizin zaten burnunuz kanıyor bu ilaç epiteli daha da inceltir ve şiddetlenir kanamalarınız bence bunu hiç kullanmayın siz" dedi. Bende şarteller attı haliyle. Geri zekalı doktor. Dinlemedi bile doğru düzgün... Eczacı da bir ilaç öneremedi KBB'ye gidin dedi. İşim dolayısıyla gidip de görünemedim.
Kendim bepanthen sürmeye başladım içine. Ama sonra koku duyumda azalma farkettim. Bepanthen mi yaptı yoksa içi kabuk bağladığı için mi oldu bilmiyorum ama onu da bıraktım ve sürekli burnum kanamaya devam ediyor.
Sizlerde bu şikayeti olup da bu tip ilaçlar kullanan var mı? Burun için? Yardımcı olur musunuz?