arkadaşlar bir soru soracağım bana doktor tok karna akşam 2 tane almamı söyledi siz nasıl kullanıyorsunuz
arkadaşlar bir soru soracağım bana doktor tok karna akşam 2 tane almamı söyledi siz nasıl kullanıyorsunuz
slm süvayda demek senle aynı gidiyoruz desene ben dün başladım 5. tabletlere çok şükür yaa benim yüzümde sivilce çıkmıyor artık ama hala o geri zekalı kırmızı yerler hala duruyolar benimde moaralimi bozuyo ama napacaz bilmiyorum bide artık sivilce çıkmıyor ama bende izler ön plana çıktıı sankii güneş lekesi olmuş gibi kafama takılıyoo doktora sordum ama takma kafana geçer onların hepsi dedi ama bilmiyorum tabi.. şte böle devam yanii ilaca nemlendirici ve güneş kremide kullanıyorum tabi bunların yanında ama gene bi işe yaramadıysa bilemiyecem tabi..neyseki karamsar düşünmek istemiyorum ama seni bilmiyorum da ben çok az su içiyorum bu konuda daha duyarlı davranmam gerek...görüşürüz kendine iyi bak canım
slm cnm sen beşinci ayındasın sanırım.bana da yardımcı olurmusun ?ben 40.günümdeyim iki hafta öncesine kadar suratım baya bi çoğaldı şimdi onlar silikleşmeye başladı fakat tek tük yenileri de çıkıyor 40mg kullanıyorum senin bu günlerin nasıldı normal mi sence bu çoğalmalar yoksa dozunu mu arttırmak gerek faydası olmuyo diye çok korkuyorum bana tecrübelerini yazarsan sevinirim tşk ler cnm şimdiden byeee
arkadaşlar her ay cilt bakımı da yaptırıyor musunuz doktorum her ay da cilt bakımı yaptırmamı önerdi sonunda da kimyasal peeling dedi. arkadaşlar sizde de ani kilo kaybı oluyor mu? ben çabuk acıkıp çok yiyen ve kilo kaybeden biri haline geldim artı kabızlık da üstüne eklendiğpi halde.
speel yardımın için teşekkür ederim. senin kullanman bitti mi?
merhaba karon hayırdır cilt bakımı ne yaptırıyon cildine roaccutane zaten yeterince bakım yapıp anasını ağlatıyoo sen bide üstüne bakım mı çekiyon..evet bende de kilo kaybı oldu bu ay mg nı düşürdü doktor demek ki doğru orantılı diye düşünüyorum , sen ne kadardır ve kaç mg kullanıyosun aynı prablemler bende yaşıyorum demek ki sende suyu az içenlerdensin su ve kremle gez derim yapacak bişey yok.. göz önünde olması gerek okeyy kendine ii bakk
ben sabah 20grlık 1 tane aksam 20grlık bir tane alıyorum.gunde 40mg canım ve tok karnına iciyorum.
yarın dra gidiyorum insallah guzel haberlerle gelirim.yasasın roaccutane kardesligi
karoon bana yardım edersen cok sevınırım yaklaşık 2.5 aydır kabızım ve ilacı 4.5 aydır kullanıyorum.ve bu kabızlık acaip rahatsızlık veriyor insana.sen neler yapıyorsun bi çözüm bulabildinmi?ne kadar sürermiş acaba bir bilgin varmı?şimdiden teşekkürler...
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
karoon bana da doktor her ay cilt bakımı yaptırma demişti2_3 ay da 1 yaptır dedi .ve ben de uzun süredir yaptırıyorum cilt bakımını .ama her doktor başka birşey d,iyor offff ya. sivilceler bıktım sizdennnnnnnnnn yaaaaaaaaa
onu doktorun cildine göre demiştir bende siyah noktalar fazlaydı gözeneklerin açılması açısından belki öle önerdi.ilaç çıkaracak bakım düzleme yapacak zaten her ay dese de doktor bakıp bu ay yaptırma falan der heralde.doktoruna güven boşver diğerlerinin dediğini bence.
kızlar kızımda kullanıyor ilerde sorun oluyormu acaba..