Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kardeşim yüzündeki sivilceler ve saçı çok yağlandığı için kullanıyor. Ama doktor haftada iki tane önerdi ona. Yanetki olarak, içtiğinde sırt ve belinin orta kısmının ağrıdığını söylüyor..

kızlar bu ilacı kusenim kullanıyo suan son ayından cildi o kadar kötüydü ki dısarı bile çıkamıyodu şimdi bi görseniz bebek gbi cildi var yan etkileri çok fazla ama dayanın sonunda güzelleşmek var :)

süper bir haber bu , arada bir foruma bu ilaçla ilgili güzel gelişmelerin yazılması gerçekten iyi geliyo insana. ben 4,5 ayı geçtim biraz. Hala kızarıklar var yüzümde. Hergün aknelerimin fotoğrafını çekiyorum ve bilgisayarıma kaydediyorum, gelişmeleri görmek için. Umarım tedavimizin sonunda geldiğimizde değer.:nazar:

2,5 aydır kullanıyorum.Günde 30 mg.Dudak çatlaması için bepanten kullanıyorum.Yüzdekı kzıarıklıklar için de Avene-Ac verdi dr um.ama maliyeti yuksek etkısı yok malesef.Çok kırmızı oldu yanaklarım.Çukurluklar lekeler var.Sivilceler sankı daha bi artmaya basladı..Siz kaçıncı aydan ıtıbaren olumlu etkıleri gördünüz?

süveyda01 bende ''excipial hydo'' kullanıyorum.yaklaşık 4 ay once doktor verdi.yuzum pul pul dokulmeye hafif soyulmaya başlamıştı.ellerimin ustu hafif yara gibiydi gayet iyi geliyor.vucudunada kullanabılırsın hiç bir sakıncası yok.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

SLM arkadaşlar ilacı 7 ay kullandım tedavi biteli 1ay oldu henüz fakat yüzümdeki kızarıklıklar geçmedi doktora gittim bana dıacnel adlı bi krem ve temizleme jeli verdi ve bu kremi 6 ay kullanmam gerektiğini söyledi.yüzüm eskisi kadar kötü değil ama lekeler hoş değil.bu kremi kullanan varmı arkadaşlar aranızda

merhaba arkadaşlar

roaccutane ı 1 aydır kullanıyorum. sivilcelerim yine çıkıyor ama eskisi gibi değil kırmızı oluyor ama ucu beyazlaşmıyor çok sürmeden soyuluyor dudaklarım çok kötü çatladı kanamaya başladılar doktor hapı verirken bepanten kremde verdi çok iyi geliyor kremi cebimde taşıyorum artık :) fakat ben yeni evliyim çocuk konusunda doktor bizi uyardı ben diane 35 kullanıyorum doğum kontrol için ikisini birden kullanmamın bir sakıncası olurmu acaba ? ellerimde çatlaklar oluştu kanamaya başladılar bepanten ellerim için pek işe yaramadı açıkçası. doktor 1 aylık ilaç bittiğinde kontrole gel dedi yarın 1 aylık ilaçın sonu tahlil yapılıcak bakalım inşallah bir sorun olmaz devam ederim.

arkadalar 10. gündeyim ve bende dudak kurulukları oluyor.daha başındayım ama burnumun ben kanadıgını hiç bilmem.bu ilacı kullanmaya başladım 3 gündür burnumda pıhtılı kan oluyor bu daha başlarında normal mi? çünkü cildimde henüz bir kuruluk yok bir de baş ağrısı oldugunda kullandığınız bir ilaç var mı her ilaç kullanılmıyormus ya

Burun kanaması normal,ellerde üst tarafında tahriş olmuş gibi kuruluktan oluşan yaralar meydana geliyor.Vücutta da kuruluk oluyor. Banyodan soınra mutlaka nemlendirici sürün bütün vücudunuza..
Gözenekler açılıyor bir süre sonra bunu en aza indirmek için doktorunuzun uygun gördüğü sıkılaştırıcı toniklerden kullanın

SLM arkadaşlar ilacı 7 ay kullandım tedavi biteli 1ay oldu henüz fakat yüzümdeki kızarıklıklar geçmedi doktora gittim bana dıacnel adlı bi krem ve temizleme jeli verdi ve bu kremi 6 ay kullanmam gerektiğini söyledi.yüzüm eskisi kadar kötü değil ama lekeler hoş değil.bu kremi kullanan varmı arkadaşlar aranızda

slm kızlar dün ilaç yazdırmak için kontrole gittim 5 . aya başladım çok şükür.. valla şimdilik bi problem yok gb ama ben acayip kilo veriyorum kızlar 50 mg kullanıyordum 40 a indirdi doktorum gelecek ay son yani bitti sonunda
inşallah şu meret sivilcelerden de kurtuluruz artık psikolojimi bozuyor inanın kızlar.. artık sivilce çıkmıyor yüzümde ama keten helva senin gb bende de leke olack sanırsam kız yoksa ilaçtamı leke yapıyor diye aklıma geldii dün dr. a sordum hocamm ilacın böle bi yan etkisi varmı diye merak etme o zmanla yok olur dedi ama bilinmez tabii iştee kafaya takacaz yaa.. neyse onada tamam dedikk bakalımm ne olacak senin ilaçların bitti dimi keten helava pekii şimdi ne kullanıyorsun leke için krem filan etkilimi bari ne kadar kullanacakmışın.. banada uygulayacağını söledi doktor ama bilmiyorum inşallah iyi sonuç alırız neyse hayırlısı bu yola baş koyduk sonunu getirmeliyiz bence hepimiz

merhaba arkadaslar benım bı kac sorum olacak ılkıcok terlıyorum etraftakıler rahatsız olacak dıye cok korkuyorum parfum kullanıp ıkı kokunun bırbırıne karısıp daha fecaat bır durum olacagını dusundugum ıcın kullanmak ıstemıyorum sız ne yapıyosunuz bu koonuda?? ıkıncı sorun reglımın ılk gunu cok agrılı oluyo roccatene kullanmadan once majezık kullanıyodum cok ıı gelıyodu doctorum agrı kesıcı fln almıyacaksın dıyınce onuda kullanmadım ama ınanın ılk 2 gun cok kotu oluyorum bı onerınız varmı bu konuda? 3sorum burnum cok kuruyor sabah uyandıgımda zor nefes alıyorum burnumdan. temıslerkende cok canım yanıyo sızdede kuruma oluyo mu?4sorum martın basında 2.5ay olacak ılacı kullanmaya baslıyalı yuzumdekı sıvılceler baya bı sondu sadece ızlerın kırmızılıkları var gunluk 40mg kullanıyorum boy178 65kg sızce daha ne kadarr kullanırımm? yardımcı olursanız sevınırım

slm kızlar dün ilaç yazdırmak için kontrole gittim 5 . aya başladım çok şükür.. valla şimdilik bi problem yok gb ama ben acayip kilo veriyorum kızlar 50 mg kullanıyordum 40 a indirdi doktorum gelecek ay son yani bitti sonunda
inşallah şu meret sivilcelerden de kurtuluruz artık psikolojimi bozuyor inanın kızlar.. artık sivilce çıkmıyor yüzümde ama keten helva senin gb bende de leke olack sanırsam kız yoksa ilaçtamı leke yapıyor diye aklıma geldii dün dr. a sordum hocamm ilacın böle bi yan etkisi varmı diye merak etme o zmanla yok olur dedi ama bilinmez tabii iştee kafaya takacaz yaa.. neyse onada tamam dedikk bakalımm ne olacak senin ilaçların bitti dimi keten helava pekii şimdi ne kullanıyorsun leke için krem filan etkilimi bari ne kadar kullanacakmışın.. banada uygulayacağını söledi doktor ama bilmiyorum inşallah iyi sonuç alırız neyse hayırlısı bu yola baş koyduk sonunu getirmeliyiz bence hepimiz

merhaba aaynur, ben de 1 hafta sonra 5. aya girecem nerdeyse seninle aynı benim eskiden yüzümde hiç kırmızı leke yoktu ta ki bu ilacı kullanana kadar, bu ilacı kullandıktan sonra yüzümde kırmızı lekeler oluşmaya başladı, neyse aaynur senden ricam şimdi yüzünün durumu nasıl sivilcelerinin hepsi geçti mi, benm çene bölgemde hale var onun için merak ediyorum. cevap yazarsan sevinirim...

bende ilacı kullanmaya başlayalı 15 gün oldu dudaklarım çok kurudu ben bu ilacı dr ye gitmeden kullanmaya başlamıştım formu okuyunca korktum dr ninde kızacağı için tereddütlüydüm dr yr gitmeye ama dr. o kadar iyi davrandı ki kan aldı kanım düşük çıkmış tam ilacı bulmuşun ama zamansız dedi 7 ay kullanmak gerek önümüz yaz olduğu için kullanamayız yaza kadar düşük dozda kullanmamı önerdi ama sivilcelerde artış oldu hemde gene iltihaplı kendisi patlıyo iz kalırmı şu an herhangi bi yan etkisi yok dudaklarım çok çatladı sadece 20 mg alıyom günde boy 160 kilo 60 bi geçseler gına geldi artık hem bayada çoğaldı acaba bana faydası olmayacakmı tecrübeli olanlar lütfen bana yardımcı olun
bide bu ilaç kilo aldırır mı almak istemiyorum

Son düzenleme:
bende ilacı kullanmaya başlayalı 15 gün oldu dudaklarım çok kurudu ben bu ilacı dr ye gitmeden kullanmaya başlamıştım formu okuyunca korktum dr ninde kızacağı için tereddütlüydüm dr yr gitmeye ama dr. o kadar iyi davrandı ki kan aldı kanım düşük çıkmış tam ilacı bulmuşun ama zamansız dedi 7 ay kullanmak gerek önümüz yaz olduğu için kullanamayız yaza kadar düşük dozda kullanmamı önerdi ama sivilcelerde artış oldu hemde gene iltihaplı kendisi patlıyo iz kalırmı şu an herhangi bi yan etkisi yok dudaklarım çok çatladı sadece 20 mg alıyom günde boy 160 kilo 60 bi geçseler gına geldi artık hem bayada çoğaldı acaba bana faydası olmayacakmı tecrübeli olanlar lütfen bana yardımcı olun
bide bu ilaç kilo aldırır mı almak istemiyorum

merhaba gülengözler dudak kuruması normal bebarthen(adını yanlış hatırlıyor olabilirim) kullanırsan kuruluğu geçer, kilo almaktan korktuğunu yazmışsın merak etme bu ilaç kilo aldırmıyor hatta kilo verdiriyor. ben bu ilacı kullandığımdan beri herkes çok zayıfladığımı söylüyorlar ama bense kilo almaya çalışıyorum(48 kiloyum), merak etme yani kilo almazsın

süveyda01 bende ''excipial hydo'' kullanıyorum.yaklaşık 4 ay once doktor verdi.yuzum pul pul dokulmeye hafif soyulmaya başlamıştı.ellerimin ustu hafif yara gibiydi gayet iyi geliyor.vucudunada kullanabılırsın hiç bir sakıncası yok.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

speel yardımın için teşekkür ederim. senin kullanman bitti mi?

süveyda 01 ben bu ilacı kiloda verdiriyosa kullanırım ama geçmek dursun dahada çoğaldı sivilceler günde 1 tane alıyorum sabah tok karna dendi ama hergün tam saatinde almammı gerek

süveyda 01 ben bu ilacı kiloda verdiriyosa kullanırım ama geçmek dursun dahada çoğaldı sivilceler günde 1 tane alıyorum sabah tok karna dendi ama hergün tam saatinde almammı gerek

slm gülengözler, yüzünde sivilcelerin çıkması normal, bende de başlarda sivilceler çıktı onlar deri içinde kalmış sivilceler dışarı vuruyor o şekilde temizleniyor, bunları bir süreliğine çekeceksin ne yazık ki elden birşey gelmiyor.
ilacı nasıl alacağını sormuşsun ben sabah ve akşam olmak üzere 2 defa alıyorum tok karna almamız gerektiğinden (benm yemek saatlerim düzensizdir) her zaman aynı saatte almıyorum. inşallah biran önce geçer, canını sıkma

arkadaşlar her ay cilt bakımı da yaptırıyor musunuz doktorum her ay da cilt bakımı yaptırmamı önerdi sonunda da kimyasal peeling dedi. arkadaşlar sizde de ani kilo kaybı oluyor mu? ben çabuk acıkıp çok yiyen ve kilo kaybeden biri haline geldim artı kabızlık da üstüne eklendiğpi halde.

merhaba aaynur, ben de 1 hafta sonra 5. aya girecem nerdeyse seninle aynı benim eskiden yüzümde hiç kırmızı leke yoktu ta ki bu ilacı kullanana kadar, bu ilacı kullandıktan sonra yüzümde kırmızı lekeler oluşmaya başladı, neyse aaynur senden ricam şimdi yüzünün durumu nasıl sivilcelerinin hepsi geçti mi, benm çene bölgemde hale var onun için merak ediyorum. cevap yazarsan sevinirim...

slm süvayda demek senle aynı gidiyoruz desene ben dün başladım 5. tabletlere çok şükür yaa benim yüzümde sivilce çıkmıyor artık ama hala o geri zekalı kırmızı yerler hala duruyolar benimde moaralimi bozuyo ama napacaz bilmiyorum bide artık sivilce çıkmıyor ama bende izler ön plana çıktıı sankii güneş lekesi olmuş gibi kafama takılıyoo doktora sordum ama takma kafana geçer onların hepsi dedi ama bilmiyorum tabi.. şte böle devam yanii ilaca nemlendirici ve güneş kremide kullanıyorum tabi bunların yanında ama gene bi işe yaramadıysa bilemiyecem tabi..neyseki karamsar düşünmek istemiyorum ama seni bilmiyorum da ben çok az su içiyorum bu konuda daha duyarlı davranmam gerek...görüşürüz kendine iyi bak canım

arkadaşlar her ay cilt bakımı da yaptırıyor musunuz doktorum her ay da cilt bakımı yaptırmamı önerdi sonunda da kimyasal peeling dedi. arkadaşlar sizde de ani kilo kaybı oluyor mu? ben çabuk acıkıp çok yiyen ve kilo kaybeden biri haline geldim artı kabızlık da üstüne eklendiğpi halde.

merhaba karon hayırdır cilt bakımı ne yaptırıyon cildine roaccutane zaten yeterince bakım yapıp anasını ağlatıyoo sen bide üstüne bakım mı çekiyon..evet bende de kilo kaybı oldu bu ay mg nı düşürdü doktor demek ki doğru orantılı diye düşünüyorum , sen ne kadardır ve kaç mg kullanıyosun aynı prablemler bende yaşıyorum demek ki sende suyu az içenlerdensin su ve kremle gez derim yapacak bişey yok.. göz önünde olması gerek okeyy kendine ii bakk

slm gülengözler, yüzünde sivilcelerin çıkması normal, bende de başlarda sivilceler çıktı onlar deri içinde kalmış sivilceler dışarı vuruyor o şekilde temizleniyor, bunları bir süreliğine çekeceksin ne yazık ki elden birşey gelmiyor.
ilacı nasıl alacağını sormuşsun ben sabah ve akşam olmak üzere 2 defa alıyorum tok karna almamız gerektiğinden (benm yemek saatlerim düzensizdir) her zaman aynı saatte almıyorum. inşallah biran önce geçer, canını sıkma

slm cnm sen beşinci ayındasın sanırım.bana da yardımcı olurmusun ?ben 40.günümdeyim iki hafta öncesine kadar suratım baya bi çoğaldı şimdi onlar silikleşmeye başladı fakat tek tük yenileri de çıkıyor 40mg kullanıyorum senin bu günlerin nasıldı normal mi sence bu çoğalmalar yoksa dozunu mu arttırmak gerek faydası olmuyo diye çok korkuyorum bana tecrübelerini yazarsan sevinirim tşk ler cnm şimdiden byeee

X