Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu arada arkadaşlar öğrenci olduğum için yeme düzensizliğim var, bu yüzden ilaçları bazen sabah akşam bazende sadece akşam alıyorum. acaba sorun olur mu? cevap...[/QUOTE]

slm ben dr a sormustu bazen ayni saatlerde alamiyorum demistim farketmez demisti ama en fazla 1-2 saat farkediyo benimki yani sabah aksam olarak.aksamlari toptan alman icin bisi diyemiyecegim cnm..

selam kızlar....ben de kullandım yaklaşık 1 ay geçti..amma velakin ben sadece 2 hafta kullandım..çünkü çok fazla kas ağrısı,kalp ağrısı yaptı...bir de ellerimin üstünde hep kızarmalar oldu..alerji gibi bişi!!! iş stresi mi artık başka bişi mi bilmiyorum birden mahvoldu yüzüm....yiğidi öldür hakkını ver demişler ama 2 hafta yeterli oldu yetti bana...şimdi de cildim çok kurudu,krem yetişmiyo:=)))olsun eskisi gibi sivilce yok artık şükürler olsun:=)))kullanırken dikkat edin sadece...öptüm bebekler :=)

Ya benim 3 ay oldu.Eskisi gibi sivlceler çıkmıyo ama geçen yerlerde gözenekler açık duruyo ve delikmiş gibi gözüküyor.En büyük kabusum buydu gerçek oldu işte
Delik deşik olucak demek ilaç bitince ((( Bugün makyaj yaptım yaşlı kadınların cildi gibi durdu yaaaa...
İyice moralim bozuldu şimdi
Bunun geçmesi mümkün mü???Aynı sorunu yaşayan var mı?????????????????

senınle hemen hemen aynı surede baslamısız ılaca benımde 2.5ay oldu sıvılceler azaldı hatta son bı kacı kuruma asamasında yenısıde cıkmıyo:teytey::teytey: lekeler kaldı onlarında ılerkı aylarda gıdecegını dusunuyorm gozenekler benımde buyukk sanırım ılacın bıtımıne dogru kuculecek gozenekler sıkı olursa yoksa nası alttakı akneyı yok edecek dıye dusunuyorum ben pekde takmıyorum kac yıldır cektıgım sıvılcelerıme elveda dememe kac ay kaldı kı surda:teytey::teytey::teytey:

ilaçlı 4. günüm oldu ya açıkcası yazılanları okuyunca çok korkuyorum devam etsem mi etmesem mi acaba

ilaçlı 4. günüm oldu ya açıkcası yazılanları okuyunca çok korkuyorum devam etsem mi etmesem mi acaba

bende kullanmaya baslarken bole dıyodum cok yan etkısı var dıyee ozellıkle ılk 1 ay cok dusundum bırakmayı netten cok arastırdım ama kesın sonuc veren cozum bunun oldugunu her sıtede gordum ılk 1 ay cok sıvılcen cıkacak yuzun kıpkırmızı olacak herkes ne olduuu dıye sorcak bana ole olmustudaa sımdı 2.5 ay olduu herkes yuzune ne yapıyosun dıye sormaya basladı sıvılceler yok oldu fontedenı yok denecek kadarr az suruyorum etrafımdakılerde bunun farkına varın ca gercekten cok sevınıyorumm tek yapman gereken ılacı kullanmak ve sabırlı olmak

ya ben bu ilaca başlayalı 20 gün oldu herhalde yazın kullanılmıyomuş ama 7 ay kullanılması gerekir dedi dr önümüzde yaz ne olacak tecrübeli olanlar yardımcı oolabilirmisiniz

arkadaslar ben bu ilacı 6 ay kullandım cok sivilcem vardı yuzum hep soyuldu bayada zorluklar yasadım ilacı ıcıerken doktorum sabret cok gusel bi cildin olucak dedi allaha sukur simdi hic bir sorunum kalmadı siyah noktalarım bile cok azaldı. sivilce ise tek tuk cok nadir cıkıo o da 1 tane cıkıyo ve hemen geciyo. benden size bi tavsiye sabredin gercekten sonuç iyi oluyo

merhaba canım bize bu lacı kullanmış ve ii sonuç almış biri olarak biraz daha bilgi verebilirmisin mesela senin de ilk 2 ay da artış oldu mu ve çıkanlar büyükmüydü benim oldu ve normalde çıkmayanlar kadar büyük çıkıyo kaç mg.kullandın sen yazarsan sevinirim tşkler cnm byyy

Evet artıyor. Ama arttı diye sakın ilacı bırakma çünkü artması beklenen bir etki.Benim 3 ay bitiyor 28inde yüzümde eskisi gibi çıkan kistik sivilceler yok.Sivilcede pek çıkmıyor tek sorunum izler ve delik delik gözüken gözenekler...
Arkadaşlar onlarında geçeceğini söyledi inşallah geçerler...
Bunun kökten çözümü,kesinlikle sabır sabır sabır....

Önemli olan hiç aksatmadan bi gün bie ilacı kullanmak.Evet,suratı sivilce basıyor ama sadece 1 kez.Ondan sonra hızla iyileşmeye başlıyor.4.ayda hiç sivilcem kalmamıstı benim.Güneşe çıkarken kış bile olsa yüksek koruma faktörü olan bi güneş kremi kullanmak gerekir.Tedavi yazın da devam ederse güneşlenmek de yasak.Ben 2.5 yıl önce kullandım ve daha önce neden içmedim bu ilacı da cildime zarar verdim diye hayıflandım.Şimdi tek tük adet dönemlerinde çıkıyor.O zamanda dr mun verdiği bi ilacı cıkan sivilcenin üstüne sürüyorum.:1rolleyes:

cnm geçmiş olsun sana da valla benimde normalde çok yoktu ama ilk 2 ay gerçekten artış oluyor ben dışarı bile çıkamadım hala da tam geçmedi 2.ayımdayım ama zamanla silikleşiyorlar çok rahatsızsan durumundan kullan bence denemeye değer zaten ilk başta yağı azalıyor yüzün ve saçların artık yüzünde parlama falan olmuyor.kolay gelsin:)

[

carmincım benımde 6 haftam var benımde ızlerım var altı ay kullanmayı verdı doktorum ama ben gunde 40mg kullanıyorum işallah ızlerde gecer ve tekrarlamaz işallah ıkımıze de geçmış olsun dıyelım cnm kendıne ıyı bak yerimsenibenŞeniz

mrb arkadaslar benim tedavimde 2 hafta once bitti.7 kutu kullandim.43 kiloyum gunde 40 mg kullandim.sivilce sorunum yanaklarda bombe seklinde 2 bi yerde 2 bi yerde seklindeydi.kapali komedonlar artmisti bende.doktorum bundan baska bi ilacin kesin cozum olmadgini ancak olusanlari gecirdigini soledi ,bende basladim.doktorum bana sen 2 ay kullan super olcan sorunun buyuk deil dedi , ama isler ole gelismedi.ilk 2 ay evden disari cikamadim.bi ton agrili,iltihapli sivilcem cikti.bu tamamen beklenmeyen bi durumdu.o yusden tedavim 4 ay surdu.herkeste bu artis olmuyormus hatta doktorum cok sasirdi halimi gorunce ve iyiki buna baslamisiz senden beklenmedik bi durum ama baska ilac da tedavi edemezmis demek dedi.sivilce sikmakla iz kalmiyor ben 28 yasindayim ve yuzlerce sivilce siktim izi kalmadi.fakat bu ilac suresince dokunmadim bile.fakat ole agir sivilceli donem gecirdim ki izler cukurlarsti yanaklarda.sunu diyebilirimki ilaci biraktiktan sonra hizla renkler sonmeye basliyo.acikcasi ben bunlar gecmicek sanirim diye depresyona girmistim.ama ole deil arkadaslar,kirmizi izleriniz varsa hic dert etmeyin hatta kreme bile gerek yok zamanla kendi gecer.bu zaman en az 6 ay en cok 2 yil diyebilirim(ciddi izlerde).cukurlari fraxel laser den baskasi ne yazikki tedavi edemez.ama cok yuzeyselse soyucu kremlerle duzeltmeye yardimci olabilirsiniz.ben bu ilaci kullanirken hafif bel agrisi yasadim bide her gun agladim baska hicbir yan etki yasamadim.sorulariniz olursa elimden geldigi kadar cevaplarim.bu arada ben estetisyenim.ordan burdan forumlardan duydugum kadariyla cevaplamayacagima emin olabilirsiniz :)hepinize gecmis olsun arkadaslar..bol sabir ve bu donemi atlatmaniz icin huzur diliyorum size.

karoon ben bekuniks diye bir ilac alıyorum kabız için gece yatmadan içiyorum oda karın ağrısı yapıyor biraz.o olmadan mumkun değil tuvalete çıkamıyorum.çalışıyorum çok duzenli beslenemiyorum pek fazla suda içemem.ama herhalde ilacı bırakınca bu kabız geçer değil mi? geçmiyecek diye ödüm patlıyorum valla

Merhaba Arkadaşlar Diacnel Kullanan Varmi Aranizda Izler Için. Roaacutane Kullandim 7 Ay Bitti şimdi 7 Gündür Diacnel Verdi Onu Kullaniyorum. Bide Avene Gün Diye Bi Temizleme Jeli Fakat Benim Cildim Aşiri Kurudu Ve Diacnelş Sürdüğüm Zaman Yaniyor Yüzüm Sizdede Böylemi Oluyor Kullanan Arkadaşlar. Lütfen Bu Konuda Bana Bilgi Verinnnnn

evet canım bende ilk 1,2 ay buyuk sivilceler cıktı, baya bi arttı bunların sayısı yuzumde daya sonra ellerimde cok degisik yara gibi kızartılır cıkmaya basladı devamlı burun kanaması oldu. ben gunde 50mg kullandım 20mg sabah 30 mg aksam olmak uzere ilac saatlerimi hıc aksatmadım. biraz sabredince sonuç cok gusel oluyo benim simdi sadece regl donemlerıme yakın 1 tane falan cıkıo oda hemen gecio aslında doktorum omur boyu cıkmayacagini solemisti ama nadir de olsa bole olanlarda varmıs, insallah sende bir an once sivilcelerden kurtulursun. sormak istegin bisey varsa sorabılırsin.:1hug:

selam kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle size danışmak istediğim bir konu var bende bu sivilcelerden çekiyorum,yüzümde fazla yok fakat çok siyah nokta var ayrıca omzumda,sırtımda çok yoğunlukda ve üst bacaklarımda çıkıyor vede saç diplerimde var ayrıca saçlarım ben yıkadıktan yaklaşık 10 saat sonra aşırı derecede yağlanıyor ve kaşıntı yapıyor.
sormak istediğim ben kremlerle şampuanlarla uğraşmak istemiyorum onun için doktor bana roaccutane yazar mı?

Valla izler konusunda içimi rahatlattın,çok korkuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…