Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
inanir misin izlerim kirmizi deil bordoydu.sanki icleri kanli gibi.simdi her sabah kalktigim da biraz daha rrenkler gozle gorulur solmus oluyo.kirmiziliklari hic dert etmeyin kendiliginden tamamen geccek.ama ilac bittikten sonraki hizli iyilesme sizi cok rahatlaticak.2 hafta da yari yariya fark var renklerde..

hangi doktora gittigin cok onemli.benim doktorum bu ilaci kendi yegeninde de kullanmis ve cok rahat veren biri.ben ilk doktoruma gittigimde yuzumde nokta bile istemiyorum biktim kapatici kullanmaktan demistim.aslinda bi iki sivilce beni hic rahatsiz etmiyordu.bu ilac yag bezlerini kucultuyo.sorunun sadece yagli cilt ve siyah noktaysa 2 ay kullanman yeter.istanbuldaysan seni doktoruma yonlendirebilirim.gecmis olsun.

kızlar ROACCUTANE kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum cildimin yapısı bozuldu ve ben bunu roaccutane bağlıyorum
cildim yağlı bi ciltti ama şimdi acaip kuru pul pul oluyo yüzüm hatta tüm vücudum

2006 ağustosta başladım ve 2007 şubat-mart gibi tedavim bittim ilaç kullandığımın 3. ayından sonra cildimde sivilce çıkartmadı pürüzs olmuştu ama tedavim bittikten 3-4 ay sonra tekrar sivilcelirim çıtı halada çıkıyo cildimin kupkuru olmasına rağmen sivilcem çıkıyo çok şükür ALLAH'IMA şikayetçi değilim tek istediğim cildimin kurumaması

ve herhangi bi nemlendiriciyle cildimi nemlendiremiyorum yeterli gelmiyo
bayadır excipial lipo kullanıyorum cildimi nemlendirmek için
napıcam bimiyorum ömür boyu bunumu kullanıcam ???????????????????
??????????????? ????????????????????? ??????????????????

[QUOTE=Bademella;BEN BU İLACA BAŞLAYALI 18 VEYA 20 GÜN OLDU İLK Bİ HAFTA 20 MG BAŞLADIK ŞİMDİ 40 MG FAKAT DR. YAZ AYLARINDA KULLANILMAZ DEDİ ÖNÜMÜZ YAZ NE YAPMALIYIM

BU İLAÇ YAZIN KULLANILMAZ DİYORLAR YAZIN DA KULLANSAM NELERE DİKKAT ETMELİYİM ÖRNEĞİN YAZIN ARKADAŞLARLA GÜNEŞLİ HAVADA GEZMİŞ OLSAM O GÜN İLACI YUTMASAM EVDEN ÇIKMADIĞIM GÜNLER İÇSEM BU BİR ÇÖZÜM OLURMU YOKSA İLACI KESİM KIŞ AYLARINDAMI BAŞLAMALIYIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

bilgilendirdiğin için teşekkürlera.s. fakat ben izmirde oturuyorum aranızda izmirde bu ilacı çok rahat yazabilecek doktor bildiğiniz var mı?lütfen artık nefret ettirdi beni kendi cildimden bu sorun!

kizariklik hala var bende ..yani sinirlenince gulunce falan yaniyo yanaklarim ..ilacin etkisi kullanmayi biraktiktan sonra da bi sure devam ediyo yan etkiler de yavas yavas azaliyo.yazin kullanmanizda bi sakinca yok, seba med gunes sutu oneririm benim doktorum bu markayi tavsiye etti.gunesin kesinlikle yasak oldugu durum iz tedavisidir.acnelyse, tretin gibi soyucu kremler , kimyasal peeling,dermabrazyon,laser bunlarda cok dikkatli olunmali mumkun oldugunca yazin yapilmamali.benim artik regl donemimde de cikmiyo sivilce.%25 tekrar etme durumu var az da olsa.ben bu ihtimali hic dusunmuyorum.kotu dusunmeyin arkadaslar psikolojinin sivilce ustundeki etkisi dusundugunuzden de cok.gereken dozu almayan hastalarda tekrar gorulebiliyo.veya az da olsa bazi hastalarda 2. bi kure gerek duyulabiliyo.

ilacin ise yaramasi tamamen sizin hergun duzenli aliminiza bagli.hangi saat oldugu onemli deil cunku antibiyotik deil.ama duzenli kullanim cok onemli.direkt gunes isigina maruz kalmayin guneslenmek gibi :)ama guneste disari cikmayin diye bi kaide yok.yuksek korumali gunes sutunuzu surun,hatta bana sorarsaniz semsiye alin.bence artik sorun olsun olmasin herkesin cok sicak ve gunesli gunlerde semsiye kullanmasinda fayda var.
ama nolursa olsun ilacinizi duzenli almayi aksatmayin.

doktora gozukmeden almayın ilacı arkadaslar ablamda cok daha fazla sivilce vardı ama doktor ona vermedi.

bende de cıkıyo ama regl donemlerime yakın cıkıyo sende neden bole oldu anlamadım. tekrar baska bi doktora gozuksene ben 3,5 yıl once kullanmıstım su anda hiç bir sorunum kalmadı acaba kullandigin mg mı fazla geldi? umarım sorununa care bulursun canım

bilgilendirdiğin için teşekkürlera.s. fakat ben izmirde oturuyorum aranızda izmirde bu ilacı çok rahat yazabilecek doktor bildiğiniz var mı?lütfen artık nefret ettirdi beni kendi cildimden bu sorun!

Valla canım şansıma gittiğim doktor peynir ekmek gibi bu ılacı yazıyor isteyene.İstersen pm'den atayım sana nerede oldugunu polikliniğin zaten 1 tane dermatoloji doktoru var çok tonton tatlı bır amca.

Valla canım şansıma gittiğim doktor peynir ekmek gibi bu ılacı yazıyor isteyene.İstersen pm'den atayım sana nerede oldugunu polikliniğin zaten 1 tane dermatoloji doktoru var çok tonton tatlı bır amca.

ben ilk doktora gittigimde kesinlikle istemiyorum bu ilaci demistim zaten bikac sivilce biraz yag burun ustu siyah nokta falandi.doktorum sen bilirsin ama benim sivilcem ciksa bende bunu kullanirim hatta yegenime de bunu verdim, neden bu kadar buyutulup abartiliyo anlamiyorum demisti.ben inatla 1 ay baska seyler kullandim sonra doktorun lafina geldim :)cidden diger tedavi yontemleri varolani gecirmeye yonelik.sivilce distan deil icten gelen bi sorun.o yuzden kremler vs sadece olani kurutur ama yenisinin cikmasina engel olamaz.kesin sonuc icin sartbu ilac.yeni baslamayi dusunenler doktorunuz da uygun gorurse korkmasinlar.ben ilk hapimi aldigim ani hatirliyorum bi anda tum yan etkileri gormustum heycandan baya gulmustum kendime daha ilk ilac kana karismamisti bile simdi sabahlari bi eksiklik var sanki icmedigim icin :)tam doza gerek yok dedi doktor herkesin doz ayari baska prospektusdeki doz sadece onerilen dozdur.sivilce durumuna gore azalip cogalabilir.en yuksek doz alimi kilonuz x 150 dir.ideal olani da kg x 120..ama dktorum daha once kesti tedaviyi bana kalsa devam edecektim.simdi anlaiyorum ama ilac hala etkisini gostermeye devam ediyo dedigi gibi.

ben tam 6 ay kullandım.tedavim bitti.şu anda cildimde hiç sivilce yok.yan etkilerine gelince evet sinir yapıyo ama ilk bir ve iki ay sonra o kadar kalmıyo.aylık kan tahlillerin oluyo ters bişey olursa zaten doktor kesiyo.ama ilacı kullanmayı bitirince saçların yağlanması aynen devam.korkma internette siteleri var oralardan daha geniş bilgi alabilirsin .ama sonuç harika denemeye değer

ne yazikki sinir konusu bende ilaci kullanmaya devam ettigim surece devam etti anca simdi yavas yavas geciyo hissediyorum.ilaci kullanirken gunde kac defa agladigim bilmiyorum.durduk yere cok kotu bisi olmus gibi aglamaya basliyodum asiri hassas yapti beni.

çok iyi olur pm den gönderebilirsen poliklinik adını birde yerini çok sağol!a.s.

çok iyi olur pm den gönderebilirsen poliklinik adını birde yerini çok sağol!a.s.

:)sevindim en fazla 2 aylik bi tedavi seni bastan yaratir ilk basta siyah noktalar disari firlicak (tabi cilt altinda sivilce yoksa ,varsa onlarda cikar disari)yuzun daha yagli parlak gelcek yani bana ole olmustu.ama bu ilacin isledigine dair olmasi gereken bi surec.sonra artik haftada 1 yikanirsin belki 10 gunde sacina fon cektirir gunlerce ole dolasirsin

sonunda eski bebek cildime kavuşacaksam değil 2 10 ay çekmeye razıyım sadece bu cildin yağ kusması olayı beni korkutuyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…