kızlar bu ilacı kusenim kullanıyo suan son ayından cildi o kadar kötüydü ki dısarı bile çıkamıyodu şimdi bi görseniz bebek gbi cildi var yan etkileri çok fazla ama dayanın sonunda güzelleşmek var :)
SLM arkadaşlar ilacı 7 ay kullandım tedavi biteli 1ay oldu henüz fakat yüzümdeki kızarıklıklar geçmedi doktora gittim bana dıacnel adlı bi krem ve temizleme jeli verdi ve bu kremi 6 ay kullanmam gerektiğini söyledi.yüzüm eskisi kadar kötü değil ama lekeler hoş değil.bu kremi kullanan varmı arkadaşlar aranızda
slm kızlar dün ilaç yazdırmak için kontrole gittim 5 . aya başladım çok şükür.. valla şimdilik bi problem yok gb ama ben acayip kilo veriyorum kızlar 50 mg kullanıyordum 40 a indirdi doktorum gelecek ay son yani bitti sonunda
inşallah şu meret sivilcelerden de kurtuluruz artık psikolojimi bozuyor inanın kızlar.. artık sivilce çıkmıyor yüzümde ama keten helva senin gb bende de leke olack sanırsam kız yoksa ilaçtamı leke yapıyor diye aklıma geldii dün dr. a sordum hocamm ilacın böle bi yan etkisi varmı diye merak etme o zmanla yok olur dedi ama bilinmez tabii iştee kafaya takacaz yaa.. neyse onada tamam dedikk bakalımm ne olacak senin ilaçların bitti dimi keten helava pekii şimdi ne kullanıyorsun leke için krem filan etkilimi bari ne kadar kullanacakmışın.. banada uygulayacağını söledi doktor ama bilmiyorum inşallah iyi sonuç alırız neyse hayırlısı bu yola baş koyduk sonunu getirmeliyiz bence hepimiz
bende ilacı kullanmaya başlayalı 15 gün oldu dudaklarım çok kurudu ben bu ilacı dr ye gitmeden kullanmaya başlamıştım formu okuyunca korktum dr ninde kızacağı için tereddütlüydüm dr yr gitmeye ama dr. o kadar iyi davrandı ki kan aldı kanım düşük çıkmış tam ilacı bulmuşun ama zamansız dedi 7 ay kullanmak gerek önümüz yaz olduğu için kullanamayız yaza kadar düşük dozda kullanmamı önerdi ama sivilcelerde artış oldu hemde gene iltihaplı kendisi patlıyo iz kalırmı şu an herhangi bi yan etkisi yok dudaklarım çok çatladı sadece 20 mg alıyom günde boy 160 kilo 60 bi geçseler gına geldi artık hem bayada çoğaldı acaba bana faydası olmayacakmı tecrübeli olanlar lütfen bana yardımcı olun
bide bu ilaç kilo aldırır mı almak istemiyorum
süveyda01 bende ''excipial hydo'' kullanıyorum.yaklaşık 4 ay once doktor verdi.yuzum pul pul dokulmeye hafif soyulmaya başlamıştı.ellerimin ustu hafif yara gibiydi gayet iyi geliyor.vucudunada kullanabılırsın hiç bir sakıncası yok.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
süveyda 01 ben bu ilacı kiloda verdiriyosa kullanırım ama geçmek dursun dahada çoğaldı sivilceler günde 1 tane alıyorum sabah tok karna dendi ama hergün tam saatinde almammı gerek
merhaba aaynur, ben de 1 hafta sonra 5. aya girecem nerdeyse seninle aynı benim eskiden yüzümde hiç kırmızı leke yoktu ta ki bu ilacı kullanana kadar, bu ilacı kullandıktan sonra yüzümde kırmızı lekeler oluşmaya başladı, neyse aaynur senden ricam şimdi yüzünün durumu nasıl sivilcelerinin hepsi geçti mi, benm çene bölgemde hale var onun için merak ediyorum. cevap yazarsan sevinirim...
arkadaşlar her ay cilt bakımı da yaptırıyor musunuz doktorum her ay da cilt bakımı yaptırmamı önerdi sonunda da kimyasal peeling dedi. arkadaşlar sizde de ani kilo kaybı oluyor mu? ben çabuk acıkıp çok yiyen ve kilo kaybeden biri haline geldim artı kabızlık da üstüne eklendiğpi halde.
slm gülengözler, yüzünde sivilcelerin çıkması normal, bende de başlarda sivilceler çıktı onlar deri içinde kalmış sivilceler dışarı vuruyor o şekilde temizleniyor, bunları bir süreliğine çekeceksin ne yazık ki elden birşey gelmiyor.
ilacı nasıl alacağını sormuşsun ben sabah ve akşam olmak üzere 2 defa alıyorum tok karna almamız gerektiğinden (benm yemek saatlerim düzensizdir) her zaman aynı saatte almıyorum. inşallah biran önce geçer, canını sıkma