mrb arkadaslar benim tedavimde 2 hafta once bitti.7 kutu kullandim.43 kiloyum gunde 40 mg kullandim.sivilce sorunum yanaklarda bombe seklinde 2 bi yerde 2 bi yerde seklindeydi.kapali komedonlar artmisti bende.doktorum bundan baska bi ilacin kesin cozum olmadgini ancak olusanlari gecirdigini soledi ,bende basladim.doktorum bana sen 2 ay kullan super olcan sorunun buyuk deil dedi , ama isler ole gelismedi.ilk 2 ay evden disari cikamadim.bi ton agrili,iltihapli sivilcem cikti.bu tamamen beklenmeyen bi durumdu.o yusden tedavim 4 ay surdu.herkeste bu artis olmuyormus hatta doktorum cok sasirdi halimi gorunce ve iyiki buna baslamisiz senden beklenmedik bi durum ama baska ilac da tedavi edemezmis demek dedi.sivilce sikmakla iz kalmiyor ben 28 yasindayim ve yuzlerce sivilce siktim izi kalmadi.fakat bu ilac suresince dokunmadim bile.fakat ole agir sivilceli donem gecirdim ki izler cukurlarsti yanaklarda.sunu diyebilirimki ilaci biraktiktan sonra hizla renkler sonmeye basliyo.acikcasi ben bunlar gecmicek sanirim diye depresyona girmistim.ama ole deil arkadaslar,kirmizi izleriniz varsa hic dert etmeyin hatta kreme bile gerek yok zamanla kendi gecer.bu zaman en az 6 ay en cok 2 yil diyebilirim(ciddi izlerde).cukurlari fraxel laser den baskasi ne yazikki tedavi edemez.ama cok yuzeyselse soyucu kremlerle duzeltmeye yardimci olabilirsiniz.ben bu ilaci kullanirken hafif bel agrisi yasadim bide her gun agladim baska hicbir yan etki yasamadim.sorulariniz olursa elimden geldigi kadar cevaplarim.bu arada ben estetisyenim.ordan burdan forumlardan duydugum kadariyla cevaplamayacagima emin olabilirsiniz :)hepinize gecmis olsun arkadaslar..bol sabir ve bu donemi atlatmaniz icin huzur diliyorum size.