Sivilceli Ciltler Sivilcelere Karşı Mucize Yağ "S-oil"

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Z

zeynep_lara

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi zeynep_lara
Şimdilik internette satılıyor, etkili bir yağ formda paylaşıyorum 3 gündür kullanıyorum kesinlikle deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik internette satılıyor, etkili bir yağ formda paylaşıyorum 3 gündür kullanıyorum kesinlikle deneyin. Bilgim yok inşallah yasak değildir sitenin adıda ********** du yanılmıyorsam.
ben pek inanmıyorum ve güvenmiyorum bunlaraşakkıdı

sineks bende birçok ürünü kullandım yüzümde arapkızı, sebamed, farklı firmaların akne kremlerini ama hiç etkisi olmuyordu sebamed falanda kullandım etkisini cidden görmedim ama bu ürün bitkisel yağların karışımından oluşuyormuş ki gerçektende öledir çünkü çok hoş kokuyor ve gerçektende iyi geldi yüzüme tabi kullanmayı kesince ne olur bilmiyorum.

sineks bende birçok ürünü kullandım yüzümde arapkızı, sebamed, farklı firmaların akne kremlerini ama hiç etkisi olmuyordu sebamed falanda kullandım etkisini cidden görmedim ama bu ürün bitkisel yağların karışımından oluşuyormuş ki gerçektende öledir çünkü çok hoş kokuyor ve gerçektende iyi geldi yüzüme tabi kullanmayı kesince ne olur bilmiyorum.

canım senin sivilcelerinin tamamen ortadan kalkması vucudundaki yag sebumunun kurutulması gerekir.. arapkızı dedigin ne ki? sadece yüzüne sürüyosun belki o anlık bşi etki alıyosun ama boş iş... denemen bile bence sacma..sebamed falanda aynı sekilde yüzeysel temizlik ve olusan aknlerin anca kurumasına küçülmesine etkili olabilecek seyler. hem tahmin yürütüyosun söylediklerin belki dogrudur ama senin yaptıgın yüzeysel bişey...bak ben 8 senedir urasıyorum en sonunda roaccutane kullanmaya basladım belki aknelerimin durumundandır ama gecmiyo.. umarımki işe yaramıstır umarımki bidaha cıkmayacaktır.. ama bence tıbbi yardım al kendi basına kullanma.. leke meke kalır Allah korusun.. sor cilt doktoruna bunu kullanıyorum devam edeyimmi de.. eger onay verirse ne ala..gecmiş olsun canım...a.s.

canım senin sivilcelerinin tamamen ortadan kalkması vucudundaki yag sebumunun kurutulması gerekir.. arapkızı dedigin ne ki? sadece yüzüne sürüyosun belki o anlık bşi etki alıyosun ama boş iş... denemen bile bence sacma..sebamed falanda aynı sekilde yüzeysel temizlik ve olusan aknlerin anca kurumasına küçülmesine etkili olabilecek seyler. hem tahmin yürütüyosun söylediklerin belki dogrudur ama senin yaptıgın yüzeysel bişey...bak ben 8 senedir urasıyorum en sonunda roaccutane kullanmaya basladım belki aknelerimin durumundandır ama gecmiyo.. umarımki işe yaramıstır umarımki bidaha cıkmayacaktır.. ama bence tıbbi yardım al kendi basına kullanma.. leke meke kalır Allah korusun.. sor cilt doktoruna bunu kullanıyorum devam edeyimmi de.. eger onay verirse ne ala..gecmiş olsun canım...a.s.

Canım bak işte burda yanılıyorsun ben bitkisel yağların zaman zaman hem vücudumda hemde yüzümde çok etkisini gördüm ayrıca geçici değil kalıcı, bak arapkızı ve sebamed tamamen sivilceyi kurutuyor bu konuda hem fikiriz ama bu yağ karışımını 4. gün oldu ve sivilceler inanılmaz derecede azalıyor, sivilceyi oluşturan deri altındaki mikrobu tedavi ederek sivilceyi yok ediyor. Bu sivilcelenme her insanda her zaman nükseder. Bir nevi vücuttaki mikrobu dışa vurmasından kaynaklanır. En büyük etkeni ise strestir. Genede bitkisel yağların etkili olacağını düşünüyorum ayrıca karışım istersenizde S-oil i denemelisiniz derim...

arkadasım istedigin kadar savun markanı... destekleyici olarak ise yarıyor olabilir ama direk etken olacagını düşünmüyorum... umarım saglık bakanlıgından onayı vardır ve tıbben bir sakıncası yoktur.. sonuc alıyorsan ne ala.. ama kullanmadıgın ilaçlar hakkında tavsiye etmem deme.. roaccutane bölüme yazmıssın tavsiye etmiyorum diye.. dayanakların neye göre bilemedim..

Roaccutane, kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü kullanan arkadaşlarımın hepsinde tekrardan sivilce çıkıyor, ayrıca bitkisel yağlarla kür yapmanız daha iyi çünkü tamamen bitkisel ve hücre yenileyici ve yumuşatıcı ve kurutma özelliğine sahipler. Ayrıca gene söylüyorum S-oil kullanın içindeki yağların etkisi ile deri altında sivilceye neden olan mikrobu yok ediyor ve sonucunda sivilceyi yok ediyor.

tavsiye etmememin dayanağını yazımın başında sölemişim dimi sineks? polimik yaratma lütfen sadece bilgimi duyduklarımı herkse yararlı olsun diye yazıyorum anlayışlı olursan sevinirim, amaç moral bozmak değil yararlı şeyleri söylemek paylaşmak...

iyi de zeynepçim,

şu yukarıda kendi kendini alıntıladığın paragrafta, bilimsel etkisi kanıtlanmış bir ıLACI kötülüyorsun üstelik KULLANMADAN...

biz buna şaşırıyoruz...tavsiye ettiğin yağı falan da kullanmamızın mümkünü yok bu süreçte, ilaç gayet başarılı çünkü...

X