Sivilceli Ciltler Sivilce tarih olacak

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
çok sagol canım daha öncede dedigim gibi benim cildimde beze şeklinde çıkıyor kullanmadıgım ürün kalmadı uç vermiyor inşallah iyi gelir çok sagol

busem çok dikkat et yüzüne sürdüğün ürünlere...... çünkü yanlış bi nemlendirici bile siyah nokta sivilceye sebep olabilir......kil maskesi alırkende pak face veya dermokil toz olanı yada clayox kil maskesi almaya çalış .....çünkü aktarlar yanlış kil verebiliyorlar........

kızlar her türlü sorularınızı bekliyom......cilt bakımı ---saç bakımı---vücut bakımı----epilasyon--ağda-----makyaj ürünleri-----cilt bakım ürünleri ile ilgili soru sorabilirsiniz.....sporaletleri....zayıflama ........sorularınızı bekliyom....ve yorumlarınızıda tabi.........

EĞer sadece İzİn kaldıysa yumurta akı--- 1tatlı kaŞıĞı lİmonu karıŞtır pamukla yÜzÜne sÜr..10 dk.sonra yıka...haftada 3 defa yap canım....... 1 ay sonra leke falan kalmaz.......

canım benim...bu cümleyi biraz açar mısın lütfen.....yani 1 yumurtanın akını 1 tatlı kaşığı limonla mı karıştıracağız?

benim cildimde sivilce izlerim var....çok yoğun değil..bu karışım bana iyi gelir mi?..ayrıca cildim için krem bile kullanmış değilim....ters etki yapmasını istemiyorum...başka önereceğin birşey varsa seve seve yorumunu okurum ve uygularım canım....cevabın için şimdiden teşekkürler....a.s.

kızlar ben yumurta akıyla bir çay kaşığı zeytinyağı yapıorum yüzüme çok faydalı

Benımde hep merak ettıĞım bıŞey vardır ....zeytınyaĞının Çook faydalı olduĞunu hepımız bılırız.........ama doktorlar kıl kÖkÜnÜ besler yÜze vÜcuda sÜrmeyın dıyorlar...sadece saÇa sÜrÜn dıyorlar......bende banyo sabunu olarak kullanmak ıstıyodum ama kafam karıŞtı...sÜreklı kullanan ve tavsıye eden varmı.....ama kımyasal olmayan el yapımı sabundan bahsedıyorum.....

kızlar sivilceden kurtulmak için cildinizi çeşit çeşit ürünle yormayın.Doğal sabunları deneyin ve eğer perçeminiz varsa en ufak bir saçın alnınıza değmesine izin vermeyin.Toplayın onları.Ben perçemlerimi toplayıp,zeytinyağlı doğal sabun kullandım ve yalnızca göz çevreme ve dudaklarıma nemlendirici sürdüm.Şimdi sivilce falan kalmadı.Yalnızca 1 ay yeterli olacaktır.Gün içinde yüzünüzü yıkayın.Elinizle oynamayın.Akşam yatmadan yıkayın ve tekrar söylüyorum.Saçınızı önünüz dökmeyin.Sırf bu yüzden yanaklarım da bile sivilce çıkmıştı birzamanlar.Ağlıyordum artık sivilceler yüzünden.Kükürtlü ya da zeytinyağlı sabun kullanın.Farkı görün diyorum ,benden söylemesi.Doğal sabunları küçümsemeyin gerçekten harikalar yaratıyorlar.Duş alırken de kullanıyorum artık.Kaç milyonluk ürünlerin yapamadığını yaptılar.Kesinlikle tavsiye ediyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canım cılt tıpım nedır senın yaĞlı mı kurumu....bıde kıl kÖkÜnÜ beslıyo mu sence......

ZeytınyaĞı sabununu kullanan Çok ÜnlÜ duydum gerÇekten....ama doĞal olanını ...aydan Şener geÇen gÜn bır programda sÖyledı.......ben o kadını Çook severım .....o yÜzden araŞtırıyım dedım........

O zaman haftada 2 defa yapsan yeterlı olur...bıde temız cılde yapılacak.....kullandıĞın bı temızleyıcı varmı........

AyŞecık temızleme ÜrÜnÜ kullanmanı tavsıye ederım.....cıldınde hıÇ sorun yokmu sıvılce sıyah nokta falan......

Dıdosh Önemlı olan serumu ÇÜnkÜ ıŞe yarayan o....fakat cıldı temız tutmak lazımkı gÖzenek oluŞup tekrar sıvılce yapmasın.....ımkanın varsa ıkısınıde kullan.......bıde haftada 2 defa kıl maskesı yapmayı unutma......pak face kıl maskesı veya dermokıl toz halındekı kıl maskesını kullan......aktardakıler yanlıŞ kıl verebılıyo buda sıvılce yapıyo.........

Bende doĞal el yapımı zeytınyaĞı sabunu alıp banyoda kullanmak ıstıyom .....bakalım gerÇekten gÜzelmı........

AyŞecık ozaman sadece haftada 2 defa bu maskeyı yap yeter.......baŞka bı sorunun yokmuŞ zaten................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…