Sivilceli Ciltler Sivilce tarih olacak

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım merhaba benim sorunum beze şeklinde çıkıyor çene ve dudak bölümünde uç vermiyor agrı yapıyor sonra sönüp iz kalıyor leke felan buna bir yararı olurmu bende çok şey denedim geçmedi dışarı atarmı

slm benim sorunum çiller bu çiller için bir öneriniz varmı bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tşk:)

Çıller ıÇın bı yÖntem var kesın sonuÇ buzlu terapı sıstemı...tek seansta yok edıyor ....ama ıstanbulda uygulanıyor....daha her yere yayılmadı....ama bıde bıojavu krem var 2 ay sabah -akŞam kullanılacak doĞum lekesını bıle yok edıyo dıyorlar ama ben kullanmadım canıımmmm...........

Bana cılt bakımı-----saÇ bakımı----makyaj ÜrÜnlerı ----beslenme herŞeyı sorabılırsınız yardımcı olurummmmmmmmm...................spor aletlerı----aĞda---vÜcut bakımı------bÜtÜn sorunlarınıza yardımcı olurum...........

mrb cnm bnm saclarm ck dökülüo yarsi gitti diyebilirim tahlil fln yaptk doktora gittim hicbi sorun cıkmadi genetiktede bişi yk..stres dedi doktor sn ne önerirsin ??
ck takiorm kafama :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

lacina şampuan- ve losyonunu öneririm canım....sen şuan hangi şampuanı kullanıyorsun....kozmetik şampuanlar...sabunlarda saçı döker.....bana bilgi ver

Lacİnİa Şampuan-----lacİnİa losyon İnternette araŞtır sende.....

lorealin sampuanini kullaniorm 50 tl verdm:S ayrica doktor perfectil die bi ilac verdi vitamin sadece oda yeni bitti..şaşmiş bi durumdaym inanki smdide lavanta suyu sürüorm banyodan sona son suyla yıkıyorm iyi dediler onun dişinda haftada bir badem yagina basladm..bnm saclarm ck gürdü hadi dökülme dursa bile eskileri yerine cıksın die ugrasiormsenağlama ck saol bakicam smdi sampuana cnm :1hug:

Merhaba canım benim sorunumdaa alnımdakii beyaz beyaz çıkan akneler ne yaparsam yapayım tekrar çıkıyorr buhar banyosu yapıp ınnova maske yaptımm az bişey çıkarttı sıkınca sivilce sonrada yara oluyor daha 19 yaşındayımm cildim çok genç bana ne önerirsin artık sıkıldımm kurtulmak istiyorumm mafoldumben

aman canım sakın buhara tutma cildini daha çok sivilce yaparsın......sakın sıkma sivilcenide.....sabun kullanma cildine....eczaneden aknevit temizleyici al sabah --akşam onunla yıka..bunun amacı cildi temiz tutmak sivilce çıkışını engellemek.........akşamlarıda aknevit yüz serumu sür bu çoook etkili ve cildi tahriş etmiyoda......siyah noktalar temizlenmez ise iltihaplı akne yapar bunun için haftada 2 defa kil maskesi yap kesin....... bunları hiç aksatma canım sivilceli ciltler her zaman bakım isterler..... kilin faydasınıda 3-4 kullanımda görürsün siyah noktaları tamamen yok ederler .......

canansın .......dediğim şampuan ve losyon 50 ytl gibi bişey senin kullandığın ürünlerden daha ucuz ve etkili.......bunu 6 ay kadar kullan ...sonra kozmetik şampuanlara geçme bitkisel içerikli ürünler kullanmaya devam et......bide banyoda saçına sabun sürme herkes burda yanlış yapıyo heppp.......

günaydın mymelino benim saçlarım da çok yağlı hergün yıkıyorum ve gerçekten çok vaktimi alıyor.. daha önce yağlı saç tipleri için farklı şampuanlar denediysm de olmadı ne yapym bişey söyler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…