yha banada yardımcı oLrsanız svincem ben cok büük deqiLim :)) ama siviLceLerimden nerfret ettim zoretanin die iLaç kuLLanıorum sabah 10 mq akŞm 20 mq ama yüzümü cok kurutuo yhaa (
sranLara denize qTTiqim için diorum :)) ama qerceqi ben bLiorum tabi ( normaLde monteiL temizLeme jeLi ve toniqini bide dermokiLin akneLi ciLtLer içn oLan makse nemLendirici tonikten oLuşan setini peeLinq oLarakta herbaLife kuLLanıorum.. ama düşünün bunLarı kuLLndıqım haLde qecmedi bunLarr senağlama
ben sizin kil maskesi iyi demenize dayanamayıp dermokilin akneli ciltler için olan maskesini aldım ve banyodan sonra haftada 1 yada 2 kez diyo ben hafta olmadan 3 kez sürdüm gunlük kullansam ne gibi bi zararı olur yanağımda kist seklinde 1 sivilce varda
aaaa sakın yapma öyle ........cildin yağ dengesini bozarsın daha çok sivilce çıkartırsın.....sadece çarşamba ve pazar günleri yap....haftada 2 defa yani.....
aknefug var bende ama sürüp yattığımda gozum asırı şiş uyanıyorum sivex sürsem olur mu cildim yağlı ama parlayacak kadar değil az yağlı ve suan yanağımda büyük kistli bi sivilce var ucu yok mafoldumben
hayır hoz olanından değil tüptekilerden